Magaluf.

Det ar dag nummer 5 har nere nu, och hemresan borjar narma sig. Lite trist. For tillfallet ar det lite over 40 grader varmt. Sa acn ar sjukt uppskattad :P
Maria har blivit sjuk. Madde daligt redan igar, men idag har hon feber och har spytt. INte helt okej. Sa hon ligger uppe pa rummet nu. Stackarn :( Hoppas att hon blir battre tills imon. For vi har bara tva kvallar kvar till utgang, och dem vill vi inte missa! Ska se om jag kan hitta ett apotek ngn stans som har ngn mirakelkur till henne. Ska nog snart ut och lagga mig i solen igen. Det ar lite jobbigt nar det ar sa sjukt varmt for man orkar inte sola.
Kopte badmadrasser harom dagen for att gora det lite mer uthardligt :P Dagens I-lands problem anatar jag :)

Nu ropar poolen pa mig.

xoxo

It Comes Around And It Knocks You Down.

Kom hem från bet för att ag sedan och nu är det bara 11 timmavar innan jag ska vara där igen. Yes. Suget är på topp as usual.

Skulle jag haft en lugn helg, vilket sket sig ngt så sjukt. Blev istället utgång både fredag och lördag. Fan. Noll självsiciplin. Men man bangar ju inte en utgång med Saa <3

Nu, sängen.

Nighty!

Long Time No See.

Japp.

Så mycket vettigt hade jag att säga. Jobbar som ett as. Mitt skin har inte sett solen på 100 år. Så jag är blek. Och trött. Och gnällig. As usual.

Lyssnar på partymusik. Var sjukt taggad på jobbet innan trots att jag vet att jag inte sa ut. Men det var skönt att tänka på något annat än segt jobb. Jobbar 10 timmar imon med så det är vad jag har att se fram emot. Jippie! Not.

Nu ska jag bege mig upp och kika på Roswell.
Nighty.

RSS 2.0