Gulligt.



Så det kan se ut när man pausar en YT video. Printscreen nästa :)

Kvällens.


The Sky Is Much Bigger Than I Ever Thought It Could Be.

Lite halvchill dag. Har varit en sväng hos farmor och farfar och hälsat på. Det var så himla längesedan. Mysigt att träffa dem. Väl där käkade vi lite bullar och godis och matatde fåglarna direkt ur handen. Ganska så helcoolt. Hoppas att S har sluppit regent idag när hon har tävlat.

Jag råkade sätta mig på Sushi igår. Vilket resuletade i en ganska grotesk misshandel utav min fot. Jag såg blod.

Illa.

Do You Know.

Lina vill gå ut. Typ såddär jätte, jätte gärna. Och helst typ nu. Sugen någon? Utgång med feber. Kanske ingen smart ide. Kanske ingen bra ide alls. Saa, varför skulle du få mig sugen. Stygg dig!




Söt.



Fotogenetiken står inte på min sida. Men mitt hår är fint :D

Jag Dör.

Jag är trött och grymt sugen på choklad, big no på det senaste. Jag har lagt på mig slightly för mycket det senaste. Fuk. Liksom.


Torsdag.

Jobbhunken är very, very hunkish. Inte helt okej att dregla på betald arbetstid, men det går inte att låta bli :P Igår hade vi dessutom både polider och brandmän i uniform i butiken. Nice. Ännu sötare var det när de två biffiga och extermsnygga poliserna endast köpte jordgubbar och glass. Naaaw, snutte. Jag och E har ju blivit Blondie 1 & 2. Det där med smeknamn altså. Får mig alltid att framstå i bra dager. Nej, jag är inte blåst(?), okej lite kanske men inte blondie-blåst. Big no på den. Men jag antar att det kunde varit värre. Jag kunde varit Porny :D

 Var ju löning igår. Vi gillar löning. Linan är lycklig. Väldigt, väldigt lycklig. Och rik. Jippie. Lär väl dock inte vara så långvarat då mitt shopoholic beroende aldrig blir tillfredsställt. Inte okej.

Dagens.



Jesse McCartney. Kääärlek.

It Is War.

Jag och min kära lillebror har precis utövat ett chokladbollskrig i köket. Ganska barnsligt, men väldigt roligt. Nu stinker hela jag kakao, inte helt okej. Köket är ännu mert stökigt än vanligt, lite mer okej. Jag har aldrig riktigt förstått det där med folk som håller reda på sina saker. Jag är mer messy. Alla mina kläder ligger på golvet, jag glömmer ställa in saker i diskmaskinen, jag damsuger inte oftare än nödvändigt. Orka. Det finns så mycket roligare saker man kan göra istället :D


I'd Rather Walk Alone.

Har varit helt ledig idag, och samma sak gäller imorgon. Ska klippa mig imon dock. Men inget jobb. Har lite små ångest över vad jag ska göra med mitt hår. Utväxten ska bort, as usual, men jag vet inte om jag ska lägga i mina mörka etapper igen. Det blir ju väldigt fint när man väl tvättat ur den stakaste färgen. Men jag har ju börjat trivas ganska bra med mitt helblonda rufs. Gah.

Disturbia.

Vi har haft en läcka i taket på jobbet och därför står det en frigolitplatta uppe på en utav våra hyllor för att ta emot vattnet. Nu har vi ju fått lite nytt folk på jobbet och dem vet ju inte allt. Så när jag stod och frontade igår så kom H gående. Jag hör henne säga: Titta här. Sedan ser jag henne hoppa upp och ta tag i frigoliten. Jag hinner inte ens varna henne innan hon har hunnit tippa plattan och vält allt vatten över sig. Dagens roligaste. Vi bröt ju ihop och stod dubbelvikta utav skratt. Och vem kommer då om inte chefen. Lite illa :P


Herr Böna.


Dagens.


Tråk.

Idag har varit en sån där seg dag. Jag har inte orkat göra någonting annat än att se på film och sitta vid datorn. Nödvändigt, oh yeah.

Men man kanske behöver vila upp sig ibland. Ladda batterierna och vara back on track igen imorgon :)

Bara Jag.

Som har missat sommarens mest klockrena låt? :P


Wow.

Min blogg är mer än ett år gammal. Ganska imponerande faktiskt. Skyller på Saa som drog in mig i beroendet.

Naughty.


Naughty.

Din nya tvålmakapär?



Vera.

Vart var du idag din svikare?

Tokigt.

När min lillebror var liten så favoriserade han pappi ganska så mycket. Följande citat är mina favoriter:

"Först kommer pappa, sedan kommer pappa sedan kommer hunden..."

"Jag älskar dig mamma, (vänder sig till pappi), var det bra så?"

"När vi ska till affären så kan mamma handla så går pappa och jag på McDonolds."



Lillen :)
Kan inte ha varit helt kul att vara min mammi.

God Morgon.

Nu ska jag strax åka till jobbet. Suget är starkt. Jobbar till fem och sedan blir det NHRK och gymkahna(stavning?) som avslutning på dagen. Alltid kul med lite fart och action som avslut :P

Såg precis att det var SATC maraton ikväll på trean också. Det vill man ju inte missa. Men resten av familjen kommer nog inte gilla iden på att missa sverigematchen. Pettitesser.

Beatch.

Glömde ju berätta om psychotanten som var inne i butiken häromdan. Jag jobbade på golvet och när jag går förbi kassan så skriker hon efter mig. Jag vänder mig om och går och kollar vad som är fel. Det visar sig att det inte går tillräkligt snabbt i kassan och hon hävdar bestämt att jag som endå inte gör något vettigt lika gjärna kan hjälpa henne. Och efterssom kunden alltid har rätt så går jag till en ledig kassa sektion. Väl där visar det sig att hon har tagit fel räkor, och när jag informerar henne om vilka räkor det var hon skulle tagit och vart dem ligger säger hon bara: Men då får väl du gå och hämta dem då.

Jag tappar hakan utav hennes attityd, men går fogligt och hämtar räkorna. När jag på vägen tillbaka stöter på J i gången och han frågar om jag hade det kul i lördags, personalutgång, hör jag borta från kassan:
Hallå! HALLÅÅÅÅ! Skynd dig. Roa dig kan du göra på fritiden, nu jobbar du faktiskt.

Det är altså kärringjäveln som fått luft igen. Nästa gång kan du fan få stå i kö och hämta dina jävla räkor själv. S U B B A.


Do You.

Superlugn dag idag för att göra mig redo för jobbet imorgon. Har varit på gamla jobbet och lämnat en burk godis som tack för allt. Millesons ska verkligen ha mycket credit. Personalen är världens bästa. Förutom möjligtvis Maxis då :)

Sedan var jag nere hos M&M för att ta mig ett dopp. Men vattnet var ju iskallt. Vad hände där? Jag jade ju precis börjat kunna komma i uatn att förfrysa och så blir det kallare igen. Inte okej. Så jag nöjde mig med att doppa tårna. Övertalade sedan M&M att vi var sugna på pizza :D Säkert jätte bra för min magkatarr. Men medicinen har hjälp mycket. Så jag hoppas att jag är okej till jobbet imorgon.

Som tur är så jobbar jag ju både misommarafton och midsommar dagen, så jag missar inget kalas. Vilket känns ganska bra. Helan & co skulle i och för sig upp till någon stuga med en viss P som hon har träffat. Jag blev ganska helsugen på att följa med, men med alkoholförbud och jobb här hemma så känns det ganska så dödsdömt. Lite trist. 

Girlicious - Like Me.


Sugen.

Jag är jätte sugen på jordgubbar. Illa.



Fuk.

Magkatarr.

Jippie. Och min dag som började så bra. Så nu blir det medicin, och ingen stress. Fuk, fuk, fuk. Och jag som verkligen hade behövt jobba både idag och imorgon. Det blir ju en del pengar som jag går miste om. Och på torsdag är jag ju ledig så på onsdag skulle jag ju gått ut med Helan. Det var så längesedan och lediga torsdagar är ingen vardagsmat. Tråk.

Dock finns det inte så mycket att göra åt saken. Suck.

Jippie!

Jag klarade teoriprovet :D

Detta är lycka!

So Long, So Good.

Sådär. Illamåendet har kommit. Tänkte väl att jag inte skulle slippa. Oh no. Nu blir dova som gäller så kanske jag mår bättre imorgon. Då blir det jobb mellan 15-21. Jippie. Det är lycka.


Nostalgi.


Hot.




I'm Head Over Heals.

Kalaskväll igår.

Jag slog M's pojkvän J i en vemkanhalsaencidersnabbast tävling. 19 sekunder. Jag har inte tappat stinget. Förkröket var bättre än själva utgången. Vårat jobbgäng är helt fantastiskt. Att vi connectar så fastän vi knappt känner varandra. Ganska imponerande. Vid 1 blev jag och E trötta och gick vägen om nattamaten för att sedan gå hem. Vaknade vid 8 i morse och tog tiobussen till stallet. Mår över förväntan bra idag. Bättre än vad jag förtjänar. Jäkla asti :)

F ringde mig i morse. Vi pratade i 40 minuter. Jag är helt förvånad över att det flöt så bra. Vi har ju trots allt bara träffats en gång och det var på krogen, så det borde kanske kännts lite stelt eller något. Men nope. Sweet.

Stress.

Idag är en sådan där dag. Med alldeles för mycket att göra, och alldeles för lite tid. Shit pommes. Har ätit lördagsfrukost med M&M och snart ska vi ner och fira mormor som fyller år. Sedan blir det stallet, innan jag måste hem igen, göra mig i ordning och sedan ut med jobbet. Vilken tur att jag är så snabb.

Inte.

Goddess Of Mine.


Grey's Anatomy.


Snutte.


Girlilicious.

Snart är det SATC. Veckans höjdpunkt. Nästan. Imon blir det jobb mellan 10 och 20. Nice, nice. Eller snarare nice när lönen kommer. Det kommer inte att sitta helt fel.

By The Way.

Tårta nummer två blev tydligen fel också. Jag ska aldrig mer baka. På väldigt, väldigt länge.

Punkt.

Life's Like An Hourglass Glued To The Table.


2 AM and she calls me 'cause I'm still awake,
"Can you help me unravel my latest mistake?,
I don't love him. Winter just wasn't my season"
Yeah we walk through the doors, so accusing their eyes
Like they have any right at all to criticize,
Hypocrites. You're all here for the very same reason

'Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button, girl.
So cradle your head in your hands
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

May he turned 21 on the base at Fort Bliss
"Just a day" he said down to the flask in his fist,
"Ain't been sober, since maybe October of last year."
Here in town you can tell he's been down for a while,
But, my God, it's so beautiful when the boy smiles,
Wanna hold him. Maybe I'll just sing about it.

Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table.
No one can find the rewind button, boys,
So cradle your head in your hands,
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
Threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to

But you can't jump the track, we're like cars on a cable,
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button now
Sing it if you understand.
and breathe, just breathe
woah breathe, just breathe,
Oh breathe, just breathe,
Oh breathe, just breathe.


Misslyckat Försök Nr. 1.

Jag är nog inte så bra på det där med tårtbakning. Hur ska man kunna veta att man måste vispa äggvitan och sockret så där poröst. Jävla skit grej.


Good Morning Sunshine.

Klockan 06.45 i morse ringde jobbet mig och frågade om jag ville hoppa in 4 timmar nu på morgonen för en sjuk kollega. Lite tvek på den. 4 timmar på morgonen och sedan jobba 3 ikväll. Mitt älskade tre timmars pass. NBäe, jag hade faktiskt kunna tänkt mig att jobba om jag inte hade varit ute i onsala. Men, men.

Nu ska jag baka avslutings tårta till småsyskonen. Att sätta mig på att baka är ett riskfyllt drag. Hoppas att mammi vet vad hon har gett sig in på.



James Blunt - Same Mistake


Klockan Way Too Sent.

Igen. Hur lyckas jag.

I'll Just Make The Same Mistake Again.



Ja. Jag diggar bajs-posen.

I'm Not Calling For A Second Chance, I'm Screaming At The Top Of My Voice.

Idag hade vi fotbollsfeber på jobbet. Vilket betydde fancy gul matchtröja för Linas del. Och när jag springer där på golvet för att leta upp stället med lösögonfransar så ser jag en välbekant figur. Efter två sekunders tvekan springer jag fram och knackar A på axeln. Han vänder sig om och vi hälsar.

Det kändes konstigt. Men bra. Att äntligen efter snart ett år träffa honom igen och prata. Speciellt efter all skit på juldagen. Han verkar glad. Vilket kändes jätte bra. Varför skulle han inte var det liksom. Men jag har känt mig som ett as. Vilket är mer än välförtjänt.  Och att bara prata med honom idag fick det att släppa lite. Med betoning på lite.

Det var stelt. Det ska jag inte förneka. När han vände sig om för att gå så sprang jag fram och kramade honom. Jag vet inte om jag har rätt att göra så längre. Men det kändes precis som det brukade.


Tryggt.

So while I'm turning in my sheets
And once again, I cannot sleep
Walk out the door and up the street
Look at the stars beneath my feet
Remember rights that I did wrong
So here I go

Hello, hello

There is no place I cannot go
My mind is muddy but
My heart is heavy, does it show
I lose the track that loses me
So here I go

oo oooooo ooo ooo oo oooo...

And so I sent some men to fight,
And one came back at dead of night,
said "Have you seen my enemy?"
said "he looked just like me"
So I set out to cut myself
And here I go

oo oooooo ooo ooo oo oooo...

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice,
Give me reason, but don't give me choice,
Cos I'll just make the same mistake again,

oo oooooo ooo ooo oo oooo...

And maybe someday we will meet
And maybe talk and not just speak
Don't buy the promises 'cause
There are no promises I keep,
and my reflection troubles me
so here I go

oo oooooo ooo ooo oo oooo...

I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice,
Give me reason, but don't give me choice,
Cos I'll just make the same mistake again

oo oooooo ooo ooo oo oooo...

So while I'm turning in my sheets

And once again, I cannot sleep

Walk out the door and up the street

Look at the stars

Look at the stars, falling down,

And I wonder where, did I go wrong.

James Blunt - Same Mistake


Can You Help Me Unravel My Latest Mistake.



Sitter och bläddrar igenom mina mobilbilder, och det finns så många kort som jag helt glömt av. Som detta som jag tog när det var väldigt dimmigt en morgon. Våran väg ser nästan lite creepy ut.

Mammi är snäll och kör mig till stallet idag. Tack, tack, tack. Jag gillar inte att åka buss. Väldigt långtråkigt. Punkt. Om nu inte S hör av sig ska jag se om jag kan muta mammi till att hålla lektion för mig också. Det skulle behövas. Plus att hon ska in till kungsbacka sedan, vilket betyder att jag kan åka med till jobbet också. Inte helt fel.

Naaaw.

Den här lilla krabaten satt utanför M&M's fönster för ett tag sedan. Snutte.


I Feel So Untouched.

Så. Nu är det bara kalendern som inte vill fungera på bloggen. Jag blev ganska så kalasarg tillslut igår, för allting bara laggade och vägrade att uppdateras. Men nu är Linan glad igen. Thank you thorn.

Idat är det en Hot dag. Så det ska bli stallet om en liten stund. Sedan jobba mallan 16-21. Jippie. Precis vad jag känner för idag. Dessutom verkar vädret på alvar ha gått emot mig. Den här veckan, som skulle bli min solvecka, verkar inte bli speciellt varm eller sollig över huvud taget. Det suger. 

Är Det Någon Där.

Är det någon som ser min kalender eller min riktiga profilbild. Inte mitt öga utan den där jag hoppar mot vattnet. Jag gillar inte min blogg idag. Och när Saa började fixa med sin design blev jag också sugen. Min blogg är tråkig. Onsdagens måste blir en ny header. En rosa. Eller nått. Allt är bättre än min skitheader jag har nu.

Fuck.

Jag råkade trycka på återställ kodmall. Nu sabbades hela bloggen.

Det är skit.


Döda.

Varför vill inte min nya musik läggas in på bloggen. Dö dumma imeeem. Och bloggfan med.

Punkt.

Och Jag.

Är väldigt mogen för min ringa ålder.

Oh ja.

Vita Valen.

Är vit, fet, ful och elak.

Vita Valens Återkomst.

Lillebror, aka vita valen, spenderade idag en hel kvart med att komma upp för den 20 cm höga bryggan. Det är komplicerade grejer. Speciellt inte när man är en vit val. Nej inte en vitval, utan en vit val.

Sedan blev det upp till bevis vem som hade den bästa tekniken när det gäller handdukssnärtning. Inte heller här hade vitisen några trumfkort att visa.

Men vita valen är bra på många andra sätt. Och han är söt :)

Blåa valen ville väldigt gärna få en liten fotnot här om att han faktiskt gick ut segrande ur snärtduellen. Så grattis Mr.Blue.




Jag orkar inte vända andra bilden rätt, men dett är då altså vitis och blåis. I den ordningen.


The Boys Of Summer.


Döing.

Glömde ju berätta att vi hittade en död människa under en sten. En mycket tragiskt olycka.





The Bitch.

The bitch. The beach. Stranden. Igår var mys :)







Lillasyster och Storasyster.

Erase And Rewind.

Min soldag. Min lediga dag. Och så blåser det iskallt. Det suger. Ganska såddär jätte mycket.

Gah.

Mr C. är tillbaks på mitt jobb. Det kan bli spännande. Hur undviker man någon som man jobbar ihop med? Kan bli lite svårt. Jag funderar på att göra mig osynlig.

Katt Fan.

När jag kom till lägenheten tidigare i veckan upptäckte jag att min låtsasbror hade lämnat sin katt här. Sushi. Okej. tänkte jag, kan väl vara nice att inte vara helt ensam. Men ack så fel man kan ha. Katt fanskapet har nog mer än en skruv lös. Inatt har han spenderat större delen utav de få timmar jag skulle sova åt att krafsa på dörren till mitt rum. När det är såhär varmt är det nästintill omöjligt att sova utav öppet fönster och stänh dörr. Så jag har altså gått upp och ner och släppt ut och in den satans katten. När jag runt halv fyra hör honom stå utanför och krafsa igen så tänker jag att det här är sista gången ditt as. Släpper in honom. Går och lägger mig. Vaknar uatv att han attackerar min arm.

Gah.

Någon som vill ha en ful jävla sate till katt? Det är bara att hämta honom.

Tokigt.

Saa är lite knas som tror att jag ska hinna göra mig klar till stranden på en halvtimma. Hallå eller...Vet hon inte att jag är världens segast vän? Har hon missat något de senaste åren?

Och nu måste jag stressa dessutom. Gah :P

Vad Gör Jag Uppe?

Jo. jag ska jobba. Frestande. Um. Nope. Hur sugen var Lina när klockan ringde 04.40. Tillräkligt sugen för att snooza tills nu.

Strakt jobbat.

Here We Are Again.

Igår glömde dem min rast igen. Jag hade en kvart på 7 timmar. Inte okej. Jag var vrålhungrig när jag kom hem vid 11.30. Så då blev det till att hetsäta lite och sedan fem timmars sömn. Nu är det strax jobbet som gäller. Mammi är snäll och kör mig.

Imorgon är det studenten för alla småttingar. Har en student att gå på, eller näe, egentligen blev det en del studenter, men jag har bara en student jag tänker gå på. Och sedan är det Nordhallands som gäller. Äntligen. För första gången på lite mer än en månad. Gött. Ännu bättre om jag bät nästan ensam där. Snälla låt alla andra vara på studentkalas. Min kropp kan behöva lite hårdträning. Eller snarare mycket hårdträning.

Nu ska jag gå och väcka mitt trötta huvud med en oboychock. alltid lika trevligt.


Kan jag få sova i ditt träd?

I Won't Let You Fall.

Idag är det jobb som gäller. Slutar 22.00. Jippie. Inget jag längtar efter. Stängningarna är nog nästan den stressigaste tiden på dygnet. Varför vill alla handla klockan tio? Ingen mer än jag som faktiskt behöver sova på natten?

Ska-Lle-Bank.

Mitt huvud snurrar. Och dunkar.

Inte okej.

RSS 2.0