God Kväll.

Jag har spenderat de senaste 2 timmarna med att städa lägenheten. Imon blir det kalas hemma hos mig och då ska det helst inte se ut som kriget. Vilket det gjorde innan. Nu, två timmar, en halv flaska ajax, en rulle hushållspappaer, två diskmaskiner och en del svett senare är jag klar och mitt hem ser nästintill presentabelt ut.

Osannolikt, men helt fantasktiskt. Nu hoppas jag bara på att vi blir en del imon. Det kluriga med maxigänget är att de är grymma på att banga i sista sekund.

Nu är det snart dags för mig att krypa ner under täcket. Börjar ju 7 imon. Så jäkla sweet. Eller inte. Men å andra sidan så slutar jag redan vid halv två. Så det har väl sina fördelar.

Sedan blir det inköp av chips, godis och blanddricka på maxi, och efter det systmet.

Nu här näst. Sängen.
Nighty, nighty.

God Morgon.

Nu sitter jag hemma hos S. Nostalgi likssom. Hot var nog det lurvigaste jag någonsin sett. Han är söt. Och tydligen lite galen. Men det är sweet. Vi kikade på Made Of Honour iger. Dr.McDreamy likssom.

Nu whinar S för att jag tydligen misshandlar hennes dator. Jag slår på tangenterna. Right.
 

Nu ska jag fortsätta att avnjuta min chip och cola frukost.

The More I Had To Change, The More I Staied The Same.

God morgon.

Har faktiskt fått sova ut inatt, efter min pissvecka på jobbet förra veckan. Förrutom det faktum att man ställde om klockan natten till söndag så har turen int riktigt varit med mig. Hade tillexempel vunnit 43000 på andelsspelet om jag inte glömt mitt kort hemma. Vilket suger. Ganska hårt.
Yeah, yeah.

Nu ska jag strax bege mig in till stora staden för lite shopping med Ems <3
Sedan jobbet, och efter det filmmys med S. Och imorgon ska jag få goppla på Hot. Drömmen.

So long.

Till Saa.

Här är världens för tillfället bästa låt. Kan tänka mig att du gillar den med. Eller du kanske redan har hört den. KAn hända att jag är jätte efter. Men den är sweet iaf.

 

Katy Perry - Hot n' Cold


Sweet Dreams Are Made Of Cheese.

Jobbade lång dag idag. 8 och en halv timma. Imon är jag ledig, och sedan jobbar jag fram till nästa onsdag. Sweet nibblets. Imon ska jag i alla fall äntligen träffa Ems igen. Hon hra varit borta alldeles för länge. Vi ska sabba för Coop, som öppnar jmon, och sedan fika lite. Mys.

Sedan blir det stallet där jag ska hoppla med lille Prick. Det kan bli en upplevelse. Hoppas att jag överlever.

Nu måste tydligen mammi ha datorn, så jag får kliva upp tidigt imon för att kika på mitt heroes.

A B S T I N E N S

Gossip Girl.

Gah. Nytt avsnitt. Lika bra som alltid.


Lycka :D

Gah.

Vi har fått kepsar i fastfooden.
Det är en mardröm. Jag ser ut som en 5 år gammal, överviktig pojke.
Inte okej.

Idag Är Ingen Vanlig Dag...

För idag kommer min Ems hem :D


She's A Maniac.

Det är lördag kväll. Min lediga helg. Och jag är hemma. Det var längesedan jag skippade en utgång men den här helgen fick det bli så.
Anledning nummer 1: Linan är luspank.
Anledning nummer 2: Linan är trött som ett as.

(Och Linan har sedan Grey's avsnittet med Alex & Izzie, alla som följer serien vet vilket jag menar, till och från pratat om sig själv i tredje person.)

Så planen för denna helgen blev att bunkra upp med onyttigheter krypa ner under mitt täcke, inta fosterställninjg och gå i ide. Vilket jag alldeles strax ska fortsätta med. Tänkte bara tjötat av mig lite med folk på msn. Men surprise, mina vänner verkar ha bättre saker för sig klockan 9 på en lördagskväll än att msna med mig. As.

Så jag får fortsätta med mitt eremitliv i ännu en dag.
Ganska sweet ändå.

Sugar, Were Going Down.



Kärlek.

So Long Sugar.

Ciao.

Har jobbat sedan 7 i morse och är trött som ett as :P Kvällen hos M igår vär jättemysig. Med tacos, chips, godis och tårta..vad kan gå fel :)
Sedan gick vi ut en sväng i lilla kungsbacka. Det var dött, men vad gör det när man har världens sötaste jobbgäng att shaka låss med.

Dock var det inte lika roligt när klockan ringde tjugo över 5 i morse. Jag skulle åka med Emma till jobbet då vi började samtidigt. Så när jag promenarade mot parkeringen där jag skulle möta henne så började det dugga lite. Sedan lite mer. Och lite mer. Och tillslut så öppnade sig himmlen och regnet öste ner. Jag sprang och gömde mig under ett litet tak. Men hann ändå bli ganska så dyngsur. Inte helt okej.

Nu är det middags dags. Mycket efterlängtat.
Puss

Alex & Izzie.


Ledig.

Jag är ledig hela dan idag. Någon som vet hur gött det är. Så mina planer är att göra absolut ingenting. Ska på kalas hos M ikväll bara så jag måste köpa en present till henne. Men annars ska jag bara sitta hemma och göra ingenting. Och det ska bli så sjukt gött.

Heroes.


I Only Wish You Weren't My Friend, Then I Could Hurt You In The End.

Good morning sunshine.
Om cirkus en timma ska jag iväg till jobbet. Suget är inte på topp. Men det får gå ändå.
Funderar starkt på att använda mina fina rosa gummistövlar idag :D Vore ganska sweet.
Men jag får se.
Nu måste jag återgå till att ha extremt bråttom.
So long suckers.

Guitar Hero.

Kalaset hos A igår var mysigt. Vi spelade Guitar Hero och hade allmänt mysigt. Jag var passiv med drickandet, vilket betyder att mitt huvud mår prima idag. A var supersöt och lagade mat åt mig och M på natten när vi var hungriga. Snutte likssom :)

Jag blev så frälst i Guitar Heroes så jag köpte ett eget. Kom på till att det funkar till vårat ps2. Så nu har jag suttit och gitarrat hela kvällen. Jag är grym. Typ. När jag får köra på Easy :P
Blir ju assvårt när den blåa knappen kommer med i bilden. Så jag fortsätter med mitt Easy och är glad och nöjd.

Fick ju dessutom sett på både Greys Anatomy och Heroes idag. Veckans ransion av serier är avklarad :) Imorgon blir det dags för ett nytt avsnitt utav DH.
Drömmen likssom.

Och snart kommer min Ems hem. Hon har varit borta alldeles för länge för sitt eget bästa. Vet bara inte det exakta datumet när hon kommer...Skulle behöva en update Poo :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och begrava mig under mina fyra täcken. Det är mer än underbart.
Nighty, nighty.


Bye, Bye Baby.

Jag överlevde min tidiga morgon på jobbet. Mot aLL FÖRMODAN LIKSSOM :P Och där råkade jag trycka på Caps, men orkjar inte sudda ut och skriva om texten. Sorry buddys.
Jobbet har varit bra idag. Lagom tempo. Ibland är det faktiskt ganska gött att få sluta tidigt. eller, det är väl alltid gött att sluta tidigt, haken är väl att börja tidigt.
Imon har jag sovmorgon iaf och börjar inte förrän halv elva. Sweet. Bussarna går dock så sjukt dåligt på lördagar så jag tvingas bege mig redan tjogo över nio. Drömmen. Jobbar sedan till 7 och därefter kalas Hos Mr.China. Ska bli grymt kul faktiskt. Jag och M, som ska ta det lungt för en gångs skull. Det brukar ju låta så.
Nu ropar sängen högt och tydligt efter mig. 

Så nighty, nighty. 



Trött Som Ett As.

Jog borde egentligen gå och lägga mig men jag orkar inte resa på mig. Böh. Höjden utav lathet. Så istället sitter jag här och skrivet ännu ett irrelevant blogginlägg. Suck. Börjar jobba vid 7 imon, vilket betyder att jag måste gå upp alldeles, alldeles för tidigt. Vilket suger något så fruktansvärt.. Böh igen.

Crap. Jag måste duscha också. Kommer inte att orka det imon. Happ. Det blir väl till att krypa in i duschen. Bokstavligt talat.

Jag är trött. Ny duschad och trött.
Och jag har bråkat med min mammi.
Jag hatar att bråka med henne. Känner mig alltid så elak.
Men det får änna vara så, för lika elak som jag känner mig är jag envis och vägrar ha fel.
Så här sitter jag nu.
Ny duschad, trött och elak.
Det är inte lätt när det är svårt.

I Tried To Play Chill, But You're So Hot That I Melted.

Jag hade två fika möten idag, men efter nåltraumat mår jag så jäkla illa så jag får skuta på det. Lite trist, men huvudet är fortfarande snurrigt.
Får bara hoppas att jag fixar los stall sen. Hoppning idag :D

Sweet Dude.

Nålad.

Nu har jag varit på vårdcentralen och blivit nålad. Både i armvecket och i fingret.
Smärta.

Jag såg blod S, jag såg blod.

Till Poo.

Konsistensen var mer åt det segflytande hållet. Inte riktigt slimigt, men nästintill. Färgen beskrivs väl bäst som gult, men med spår av gröna klumpar. Hade du varit här hade du kunnat få smaka, tro mig det var som en dröm. Jag vet att du är sugen :P

Pusspusspuss

Sweet Dude.



Jag har blivit taggad på en massa kort på facebook. Kommer inte ihåg att jag varit med på dem :P Spännande, spännande. Mitt hår har blivit långt iaf :D

I Can't Help Myself.

Godmorgon.

Vaknade imorse med världens hosta och 10 ton snor som har invaderat mitt huvud. Den är sweet. Så suget efter jobbet idag är inte jättestort. Men det var väl det där med att ha råd att vara sjuk. Big no på det just nu. 
Blev bjuden på kalas hos A på lördag. Det blir nog sweet. Och nästa lördag kalasar vi hos J. Gah. Vad hände med mina lugna helger. Inga mer minnesluckor och skumma garderobsbrickor iaf. Jag ska ta det passivt. 

Jobbar mellan 16 och 21 idag så det är ganska skönt. Då har jag hela förmiddagen på mig till att kika på Desperate Housewives(han inte det igår) och kanske spela lite Final Fantasy X. Det var alldeles för länge sedan. 
Får inte glömma att be M ta med min dansmatta till jobbet. Hade ju den på förfesten i lördags, och jag hade helt glömt av hur rolig den var. Så nu vill jag ha hem den och shaka bort lite fläsk vid lediga tillfällen :D 

Hur Lyckades Jag Med Detta?

Städade precis min väska och hittade då graderobsbrickan från i lördags...Men jag hade ju både jacka och väska med mig hem. Har jag stulit mina saker ur garderoben? Wow, intrigerna tätnar :P

Viva La Vida.

God morgon!

Finns det något bättre att vakna upp dagen efter en baksmälledag och må kalas. Tveksamt :)
Sitter för tillfället och tankar ner nya avsnittet utav Desperate Housewives. Sweet. Hoppas att det hinner ladda ned sig ganska fort så att jag kan se det innan jobbet :)
Ska hoppa in en timma tidigare så jag börjar redan vid 15. Jag har blivit så van vid att börja sent jämt. Jätte skönt. är verkligen mtcket bättre an att börja vid 7 som några stackare gör. Jag har några tidiga dagar i månaden, men  dem är inte många :)
Funderar lite på vad man ska ha för jacka idag. Det är snorkallt ute, men det känns för tidigt att börja med vinterjackan. Gah. Dagens I-lands problem. Kanske hinner bli lite varmare innan jag måste lämna hemmet. Hoppas!

 

Baksmälla.

Mitt huvud gör ont.
Jag har ett svagt minne utav att jag gick hem med jackan utockin.
Aldrig mer.

Heartbreaker.


Sweet Dude.

Jag och M skulle ju vara duktiga imorse och gå och simma. Jag har varit och morgonsimmat innan och simmhallen brukar öppna vih 6.30. Riktigt så morgonpigga var vi inte, men vid tio i 8 så satt vi på bussen. Vid 8 var vi framme, går till dörren och ser...mörker. Då visar det sig att simmhallsfan öppnar halv sju alla dagar utom fredag. Skjut mig likssom :P Alldrig mera var duktig på morgonen kan jag ju lova iaf.

Dejten igår gick bra :) Han har en bil som morrar :P Sweet.

Nu hade jag tänkt mig att sova. Trött som ett as. Måste in till staden imon för att hitta något fint att ha på mig till jobbutgången. Om Mr.Slampa ska med måste jag se bra ut. Suck. Det är inte alltid lätt att vara jag.



Oh, By The Way.

Jag ska ju på dejt imon. Blev bjuden utav en kund på jobbet, så det kan man ju inte tacka nej till. Så imorgon när jag slutar så bär det av på kvälls fika med P. Mucho spännande.


Mardröm.

Jäkla monsterhäst. Mina armar är döda och resten utav kroppen likaså :P Visst kan ridning vara jobbigt, men det här tar alla pris.

RSS 2.0