Fy för Västtrafik

Jag tror att västtrafiks bussar har blidat en pakt emot mig. Varje gång jag ska åka buss är det något som går åt skogen. Som på midsommar när min buss inte kom över huvud taget. Eller dagen efter midsommar, när bussfan körde rakt förbi mig och tvingade mig att promenera aldeles för långt! Eller då som idag, när jag har ställt klockan tidigt för att komma hem och hinna duscha och göra mig iordning innan vi skulle iväg, då har bussen som jag skulle ta bestämt sig för att bara gå på skoldagar. Jävla as! Vad är det för knasig grej. Sorry, men denna bussen går bara på skoldagar. Fy för dem!!!

Annars var det tänkt att vi skulle till Liseberg idag. Men eftersom det inte bara är bussarna utan även vädret som gått emot mig så vräker ju självfallet regent ner. Wuppie! Och jag som älskar regn! Vekligen...inte. :D

Izzie:
Just so we're clear, we're over, Alex. This is over.
Alex: What? You're breaking up with me over a corpse?
Izzie: No! No! I'm breaking up with you because, on your very best day, that corpse is twice the man you will ever be. You're not good enough for me, Alex. You're not good enough for anyone. 

Lina Heart Grey's Anatomy

                image33
Chris Daughtry - Home

Knas

Igår hände en ganska lustig sak. Jag sitter helt fredligt och äter middag med min mamma när det knackar på dörren. Snäll och godhjärtad som jag är så går jag och öppnar, och där utanför står ett gäng små pojkar. Den ena av dem står längst fram och han säger: Hej! Har ni mycket mark? Jag svarar artigt att vi äger den marken som ligger runt vårat hus, och då säger han hej då och går. Konstiga barn eller vad. Hur ofta går man och knackar på hos någon och frågar om dem har mycket mark? Aldrig...Dagens ungdom säger jag bara. :P

Det är verkligen underbart att vara tillbaka från Stockholm. Efter att ha spenderat två nätter på golvet mådde min rygg sådärbra. Så att få krypa ner i sin egna säng igen var helt fantastiskt! Hade dock grymt roligt. Kul att träffa alla människor där uppe i landet igen :D 

 
Boys Like Girls - The Great Escape

Blä för rubriker

Sitter för tillfället i Stockholm och förfestar. Ska antagligen ut på krogen senare, men för tillfället är det bara förfest. Vi är ett trevligt gäng som sitter och sjunger tilsammans... Kareoke is the shit! Trevligt, trevligt. Förutom det faktum att jag sjunger ungefär lika bra som E-type. Vilket vill säga inte alls särskilt bra. Ganska jätte kast till och med! :P Men men...

Imorgon är det dagns för den ack så underbara sju timmars resan hem till götet igen. Borta bra men hemma bäst. Kan ju inte säga att jag inte längtar till min egna säng efter att praktiskt taget ha sovit på golvet en natt. Pain! Men annars har våran road trip varit helt underbar. Lina heart Donken! :D

Laser - Fågeln Råger

Fy fan va vi är bra!

Nu var det avklarat! Jag har tagit studenten. Skolan är nu mera officiellt slut för min del. Det känns konstigt och overkligt, men samtidigt helt sjukt underbart! Inget mer hysteripluggande kvällen innan prov, inget mer slitande med sjukt jobbiga skolarbeten och inga mer ofivilligt tidiga mornar. Men samtidigt så är det mycket jag kommer att sakna. Gemenskapen som man känner i skolan, vi har ju trots allt gått i samma klass i tre år. Det känns så tomt att veta att man kanske aldrig kommer att träffa dessa människor igen. Glädjen och lättnaden när man slutfört något jobbigt. Alla mysiga uppträdanden. Alla människor man träffar varje dag. Det känns så tomt att veta att man inte kommer att göra det längre.

Avslutnings dagen var i alla fall grymt lyckad. Fram till hamnkrogen då jag råkade bli aningens överföfriskad, vilket resulterade i en rad minnesluckor som mina vänner nu fyllt ut med pinsamma händelser. Lite illa kanske. Men så kan det gå. Det är ju som sagt inte lätt när det är svårt. 

Så nu har jag för första, och sista, gången spungit ut på scenen och ut ur skolan. Så jäkla grymt! Sp3a is the shit! :P 

För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

Do you know?

En dag kvar. Imorgon tar vi studenten. Tiden går aldeles för snabbt, och jag känner mig långt ifrån förberedd...Imorgon. Dagen jag har längtat efter i tre år infinner sig imorgon. Det är stort. Sedan är skolan slut. Slut, slut, slut. Konstigt det känns. Inga mer lov, prov eller inlämningar. Inget mer studiebidrag. Crap! Vad ska jag nu leva på. Jag måste skaffa ett jobb. Nu! För jobbet på Millessons har jag ju under hela sommaren. Men till hösten dör ju blomster säsongen ut, och då kommer jag bara att få jobba några få dagar. Illa! Så nu måste jag bege mig ut på jakt efter jobb. Trist!

Härom dagen hittade vi två rådjurs kid i våran trädgård. Dem var grymt söta! Inte större än Jack Russel hundar. Det är märkligt att alla djur ungar är så söta! Dock så dog det ena kidet igår. Det var något fel på det, för det kunde inte gå riktigt och det var mycket mindre än det andra. Stackarn.

Ska in till stan och sola om en liten stund. Jag vill helst inte vara helt likblek på min student. Vore ju trevligt om folket faktiskt ser skilnad på mig och min vita klänning. Just nu så är den chansen inte stor. Men jag hoppas starkt på att om jag solar idag så får min kropp någon slags super reaktion och blir jätte brun! Japp, det kommer säkert att hända! För tillfället skulle jag nämligen platsa i familjen Adams. Sorgligt men sant. Och vita ben är inte vackert till vit klänning!  

 
Enrique Eglesias - Do You Know

He won them, fair and stupid

Lina Heart Two and a half men

Älgbett är farliga saker

Är helt förvånad över min egna flitighet idag! Först jobbade jag till tre. Sedan när jag kom hem så städade jag lite och fixade med låten till studenten. Vi väljer för tillfället mellan We go together och Why can't we be friends. Jag  måste säga att jag är mest förtjust i den tidigaste nämnda låten då vi trots allt gått i samma klass i tre år. Men vi ska ha en omröstning imorgon så får vi se hur det blir.
I alla fall, sedan var jag och min bror flitiga och satte upp vårat badminton nät och spelade i lite mer än en timme. Hurtigt värre! :P Och efter det, hör och häpna, planterade jag äntligen mina stackars jorgubbar som har stått på verandan alldeles för länge. Läget är dock kritiskt för två av plantorna, som har antagit en oroväckande nyans av gult. Men jag hoppas att dem överlever.
Imorgon är ännu en av de ack så nödvändiga dagarna i skolan. Vi ska mötas vid 11 och diskutera detaljer om studenten, och sedan slutar vi. Wuppie! Känns så meningsfullt att gå dit :D Men eftersom jag, på något konstigt vänster, lyckades få uppgiften att samla ihop pengar till våra lärares presenter så antar jag att jag måste infinna mig. Förstår inte riktigt hur det gick till bara. Här föreslår jag lite artigt att vi kan köpa blommorna hos mig på Millessons, eftersom vi då kan utnytja min personal rabatt. Och helt plötsligt börjar folket ge mig pengar. Hmmm, jag är väl kanske inte riktigt rätt person för uppgiften, då jag inte direkt är känd för min förmåga att hålla reda på saker :P

Grease Soundtrack - We Go Together

I would never wish bad things, But I don't wish you well

Okej. Då var balen avklarad. Känns lite märkligt, balen är något jag har sett fram emot i så många år och nu är den över. Knasigt. Men det var trevligt. Precis som jag anade var den aningens överskattad. Men det var kul. Roligt att se alla så uppklädda, och roligt att klä upp sig! Dock var väl maten inget att hurra för. Min mat var dock okej, men min kära vän Natalis mat hade i princip fortfarande puls. Jummy! Eller inte. 

Nu är det bara studenten kvar. Sedan är min skoltid över. Hjälp! Tiden går aldeles för fort! Detta året har går i super fart! Och jag har under hela läsåret bara väntat på att det ska ta slut. Men nu när slutet väl är här så känns det bara skrämmande! Vad ska man göra sedan? Läskigt! 

             image31


Kelly Clarkson - Never Again

RSS 2.0