Pink - So What.


Skallebank.

Mitt huvud gör ont och världen snurrar. Det är inte okej. Funderar starkt på att käka en iprenfrukost. Men det är tvek om jag kan äta något alls.

Jag ska aldrig mer gå ut...På ett tag.

Gah.

Det är dumt att blogga när man är kalas full.

Ingen  bra ide.
Kvällen var kalas. Jens vrar dancing queen..
Coolt,
Nu måste jga sova. Så att jag kan radera dettat imon...

Longing For Saturday.

På lördag blir det kalas. Superduperbamsejätte kalas. Likie, likie. Asti, tequila och sprit. Kan det bli bättre.

Linan är nöjd...

Väldigt, väldigt nöjd.

Save Room For My Love.

Gah.

Jag har tråkigt. Vilket resulterar i en hel drös av irrelevanta och ointressanta blogginlägg. Kanske ska spela lite FF.

Eller Donkey Konga, det var ett tag sedan :)

...


You're The Reason I Come Home.

Watching you watching me,
A fine way to fall asleep.
The neighbors fight,
As we both rest our eyes.

Hands in the fallen snow;
Numb to the winter cold,
But we don't mind,
'Cause we'll get warm inside.

You're the reason I come home.
You're the reason I come home, my love.
You're the reason that when everything I know falls apart...
Well, you're the reason I come home.

Paper doll silhouettes,
Fingertips on window glass;
The street's asleep,
So I breathe you in deep.

The tragedies of chemistry,
People dream of what you and me
Have found...
Effortlessly.

You're the reason I come home.
You're the reason I come home, my love.
You're the reason that when everything I know falls apart...
Well, you're the reason I come home.

And for a long time, I remember,
Saying prayers for something perfect,
Saying prayers for someone kind.
It's in my head,
We're spinning circles down the avenues instead.

You're the reason I come home.
You're the reason I come home, my love.
You're the reason that when everything I know falls apart...
Well, you're the reason I come home.


Go Gadget, Go.

Idag blir det Nhrk. Känns konstigt att bara ha stallet en dag i veckan, jag hade ju änna vant mig vid att vara där minst tre. I höstas bodde jag ju i princip hos S... Hehe, det gick ju tillockmed så långt att jag hade min egna tandborste där :P Och nu har jag inte varit där på hurlängesomhelst. Vilket är lite trist. Eller mer än lite trist faktiskt. Det är jätte tråkigt. Jag ska försöka bättra mig på den fronten S.

På lördag är det tänkt att det ska bli jobbkalas. Om jag bara får bytt bort min öpnning på söndag...Inte helt okej att börja 6.55 om man har varit ute kvällen innan. Inte okej alls faktiskt... Kvällen blir för att fira min födelsedag och lite av ett byebyeparty för min bitch, som lämnar mig på tisdag. Hur jag ska överleva på IM det vet jag faktiskt inte. Just nu känns det väldigt trist. Hon erbjöd mig att följa med till Norge och arbeta med henne. Men jag är en whimp, jag vågar inte. Jag har ju bara lite drygt två månader kvar på min provanställning, vilket vore ganska gött att klara av. Sedan så får jag se om det blir lite utomlandsjobb nästa år. Jag måste iaf komma iväg någonstans där det är varmt.

Oh, på tisdag ska min kompis vara med i Postkodmiljonären. Det är lite coolt. Jag är bjuden att sitta med i publiken, så vem vet. Jag kanske syns på tv innom en snar framtid. Kan ju alltid låtsas svimma eller något sådant, för publicitetens skull :P Det är iaf jätte kul för H att hon ska få vara med, och jag hoppas att hon vinner en massa pengar så att vi kan köra våran LondonNightOut. Drömmen :P

Näe...Nu ska jag fortsätta lyssna på Ron Pope

Me, My Bitch And I.






Lite Kaos.

Kvällen igår var lite speciell. Först kusin kalas och sedan C. Um. Typ. Jobbade 10 timmar på dagen där också. Idag är jag ledig, vilket är ,väldigt skönt efterssom jag har min 46 timmars vecka framför mig. Den svider lite.

Oh. Dessutom fyller jag år nästa måndag. Så det är bara en dryg vecka kvar. Tokigt. Jag blir stor. Jag kommer att få gå på systemet. Det är lite knas. Eller ganska mycket knas tillockmed. Min E åker dock dagen efter min födelsedag. Lämnar mig ensam på IM. Hur ska jag överleva? Tur att jag fortfarande har N där. Annars hade jag varit väldigtjättedepp vid det här laget... 

Music Maestro.


Lycka.

Mr.Hunk är tydligen Mr.Singelhunk numera. Och det gillas...SKARPT!

Trött.

Suget på att åka till jobbet just nu är inte så stort. Att jag sedan jobbar ett 9 timmars pass gör inte saken bättre. Tro det eller ej. Jag kan dessutom lova att jag blir rastis, något som jag i vanliga fall tycker om men inte direkt känner för när jag är trött som ett as.

Big no på den.

Sugar.

Jobbat några timmar nu på kvällen. Inte så farligt faktiskt då jag hade Ems där för att stötta mig...Vad ska jag ta mig till när du flyttar till norge???

Sabina skickade ett sms typ 20 min innan jag skulle sätta mig på bussen och meddelade att hon inte kunde komma. Nice move buddy. Jag blev lite purken, men det är inget att haka upp sig på.

Kommer till jobbet och möter där Mr.JagharflickvänmenflirtarendådärförärjagettpuckoHUNK. Inte okej. Han är fortfarande för het för att jag ska klara av att umgås med honom utan att försöka föreställa mig honom naken med mig...eller se våra framtida barn framför mig...eller...ja i vilket fall som helst så är det inte okej. Inte okej alls.

Gah säger jag bara...

Tisdag.

Jag vet. Min rubrik är ovanligt fyndig. Vet inte hur jag kommer på allt.

Idag blir det back to work. Drömmen. Men först ska jag in till kba och träffa Sabina. Det var ett tag sedan. Lite fika och solarie solning hoppas jag på att hinna med. Mitt skinn springer i ilfart tillbaks mot sitt gamla vita jag. Inte okej. Om bara man kunde fortsätta vara så brun som jag faktiskt blev på cypern. Men nope. White meat it is. 

Imon är det dags för Nhrk. Ska faktiskt bli kul! Jag har ju inte suttit på en häst sedan Snuffe blev dålig. Och jag vet S att jag är värdelös på att hälsa på...Jag vet. Men jag ska försöka bli bättre på det. Bara jag får tagit mitt jäkla körkort så :)

Jaja.  Kanske borde göra sig klar...Eller inte.

HulaHula Night.

Hehe. Bilderna från SexyExit kvällen ligger ju numera på facean. Jag och Ems var heta... Oh ja!


Yeah Baby, Yeah.

Efter mycket om och men så lyckades jag hitta en kompis som jag tvingade med till mitt hawaii kalas. Kvällen var grym, med poolbad, nasty bål och nostalgimusik. Drömmen. Du skulle varit med S. Det var liksom bara Helan som fattades :)

Precis innan vi flydde hemmet igår meddelade min mammi mig att farmor fyller år idag och att vi skulle på kalas vi 11. Inte riktigt lika mycket dröm. Men jag lyckades sega mig ur sängen, käka lite pizzasalladfrukost och ta mig hit. Där jag sitter nu. Mätt på alldeles för mycket plockbuffe och kolsyrad dricka.
 
Lycka :D

Sugen.

10 timmars pass imon. Jippie. Det 'r s[ att det suger lite i magen bara utav tanken. Dessutom har tangentbordet dampet s[ man kan inte skriva de sista tre bokst'verna i alfabetet. Det suger. Sedan ska jag tydligen p[ hawaii kalas imon. N[gon som 'r sugen p[ att haka p[_ F;r just nu verkar jag inte ha n[gra v'nner. Toppen. Verkligen toppen.

Musik.


Sweet.

Äntligen hemma. Planat var försenat(förvånad?). Men nu ar jag tillbaks i kalla sverige. Min kropp längtar tillbaks till den 40 gradiga värman. Livet är inte lätt alltid., Men efter att ha ätit en grillchips frukost så börjar de se lite ljusare ut :D

Nu måste jag snart göra mig i årdning för jobbet. Och det är lycka.

Home Sweet Home.

Sista kvallen med ganget har pa cypern. Lite trakigt, men enda skaont att komme hem. Sova i sin egen sang...Lycka!

Planet ska lyfta vid 12 ikvall, sa det ar en liten stund kvar. Jag och Ems har atit en sista middag ocgh druckit oss smalulliga pa smirnof. Baksmallan fran igar ar hyfsad. Jag och E vann en "sexiest girls on carwash" tavling. Den ar inte illa :P

Men nu ar det fardigporrat och dags att atervanda till verkligheten. Inget mer bli jagade utav vakten nar vi tjuvbadar i poolen(han gillar oss inte sa mycket efter en hel veckas nattbadande), inget mer grabbarnas, ingen mer sour-forkrok. Listan ar lang.

Men det finns ju massor man saknar hemma ocksa. Nu ska mitt smirnof fyllda huvud sluta skriva massa skit och agna soig at viktigare saker. Som att fylla resvaskan med helium for att motverka overvikten...

So long bitches      >)


Cypern.

Sitter har nu under en flakt i varat internetcafe. Utanfor ar det runt 40 grader i skugan. Schweaty har fatt en ny inebord. Har legat vid polen idag. Spelat kubb och varit med pa vattengympan. Hurtigt varre. Har val sovit 4 timmar inatt, annu mindre igarnatt, och likadant i forgar. Sa vi ar val lite halvsega. Mest jag och Ems som har varit ute alla kvallar hittils. Igar var vi pa grabbarna, igen. Lyckades ta oss in gratis pa 150 kronors kalaset da det serverades gratis dricka under nastan hela kvallen. Det gillar vi. Sedan stangdes Carola-flaktarna av och det var dags for IceMan. Allt jag kan saga ar varmt. Jag och Ems var lyckliga. Svettiga, ackliga och lyckliga. Ikvall ska vi till natt forfest stalle dar dem har "kop en drink fa 10 shotar pa kopet". Lycka :)

Har Du Sett Min Lama.


Bye, Bye Sverige.

Maxibruttorna goes Cypern.

Underbart. Och mer än efterlängtat. Sitter nu och laddar ner partymusik som ska spelas med de nyinköpta högtalarna. Imorgon vid den här tiden ligger jag på beachen i Aiya Napa. Lycka :D

RSS 2.0