10/1.

Första dagen i skolan idag efter ett mycket välbehövt jullov. Startade terminen med ett examinerande semenarie. Gick över förväntan bra faktiskt.
Nu är det mindre än 1 vecka kvar tills jag packar mina väskor och beger ig mot varmare breddgrader! Inte bara för att mötas utav sol och bad, utan även världens finaste norska vän!!! <3 Jag längtar!

3/1.

Storm ute. Sådanna här dagar är man lite extra glad för sin värmefilt. Har gett mig själv massa nyårsläften, och imorgon drar dem igång på riktigt. Nu börjar träningen, och den bra kosten. Åker till teneriffa om lite drygt två veckor, så hoppas se åtminstonde lite resultat tills dess. Kanske lite väl optimistiskt av meg, men vi får se! Imorgon är planen att skrivaklart min hemtenta. Har jobbat med den sedan innan jul, och den ordinarie planen var att ha den klar innan julafton. Det gick ju sådär... Men nu har jag lite tidspress på mig, så imon gäller det!
Somplanen ser ut nu, så hoppas jag på att det ska blåsa lite mindre så jag kan powerwalka på morgonen, sdan skall jag skriva klart min tenta under dagen, för att förhoppningsvis få rida på kvällen. Sedan får vi se hur långt den planen håller..
Nu, lite sömn innan det blir dags att ta itu med morgondagen!

RSS 2.0