Blablabla.

Tre långg jobbdagar kvar.

Sedan cypern :D

Harry Is Back.

Gah. Snart så. Man får ju lite abstinens när det inte kommer några fler böcker. Och filmerna är egentligen inga höjdare, men dem dämpar beroendet...Lite i alla fall :)



Disturbia.

Jag blev nästan rädd när jag fick se Rihannas video till Disturbia. Hon ser lite smått creepy ut...



Bambadibam.

Ska en sväng till Ems nu på morgonen och planera lite inför resan innan jag beger mig till los workish. Även kallat jobbet. Slutar 22.00 ikväll vilket betyder att jagt är hemma någon gång efter 23. Lite halvsegt. 

Jag är ganska så sugen på beachen idag. Men plikten kallar så det skiter ju sig. 

Burn Baby, Burn.

Det var stranden idag, med S. Vi gillar det. Jag vågade mig tillockmed i vattnet. Två gånger, och det är inte illa. Solen tog en hel del, så mina axlar har en fin Touch Of Red. Det lägger sig nog tills imorgon. Jag måste ju verkligen bättra på brännan innan utlandsresan vecka 32.
 
Synd bara att tankarna inte riktigt kan slita sig ifrån Hot. Det är nog svårt för någon som inte haft husdjur att sätta sig in i situationen. Trots att han lever och förhoppningsvis kommer att bli bra igen så är det jobbigt att veta att han har så fruktansvärt ont. Det är som att det gör ont i mig med. Klyschigt, jag vet. Men ledsamheten har lättat lite idag. Mina ögon var aldeles svullna i morse efter gårdagens gråtmaraton. Men jag var ju med M imorse när hon provred S andra häst Nisse. Och när jag såg Snuffe stå där i boxen med pigga ögon och öronen framåt så gick det upp för mig att det faktiskt kan gå bra.

Världen är inte svart längre.

image120

Herr Hotbrev.

Snuffe. Världens finaste Snuffe, har gått och fått en senskada. S hade spelat in ett eurovoice samtal till mig som jag fick på en utav mina raster. Sedan fick jag tag på en snyftande S och då öppnade sig mina tårkanaler också. Jag spenderade en timma gråtandes på jobbet. Tur att alla där är så fantastiska. Min Snuff. 8 månaders boxvila, och sedan kanske, förhoppningsvis.


Maxikalas.

Världens bästaste Emms har lagt ut några mindre smickrande blider från lördagen på facean. Tack kompis, tack. Vi porrade i alla fall med kylskåpet. Och astin. Och mikron. Och tekokaren...Listan är lång :P


Sparetime.

Vaknade upp i morse och stressade som en toka för att hinna göra allt som måste göras innan jobbet. Hann tillockmed sola en stund. Precis innan jag skulle åka till bussen fick jag för mig att dubbelchecka schemat. Och det var väl tur det, för det visade sig att jag var ledig :D Det är lycka.

Så dagen till ära har jag spenderat med att spela Final Fantasy X och ligga på stranden.

Imon blir det solariet första. Mina bleka lemmar bländar. Det är ganska illa. Får förhoppningsvis med mig både E och S. Vet inte varför det är roligare att vara flera på solariet. Det är ju inte så att man ligger och pratar. Jag brukar bara lyssna på musik och njuta utav värmen. Men det känns ändå bättre att ha någon med sig. Knasigt det där. Det är ju precis so0m att fika ensam. Det skulle kännas jätte fel.

Imorgon blir det iallafall jobbet som gäller på eftermiddan. Jag har dubbelkollat :P 16-21 tror jag det var. Så det är ganska chill. Nu ska jag njuta utav den sista solen för dagen.


Milda Makaroner.

Kalaskväll igår. Med betoning på kalas för H's del. Mysförkrök med asti och vattenpipa. Vi gillar det :D

Att bära hem på en nästintill medvetslös H i ösregnet var väl lite trist avslut på kvällen :P

Till Saa.

Här kommer en liten låt som jag tror att du kommer att tycka om. Det är inte vilken låt som helst utan en världensbästalåtihelavärldenjustnu låt. Ron Pope - A drop in the ocean
 
:D
 Likie, likie.


It's Like Wishing For Rain As I Stand In The Desert.

Jobbat 7-14 idag. Schtek.

Imorgon blir det jobbkalas hos N. Vi gillar det. Nu gäller det bara att hitta en tjusig inflyttningspresent till N. Inte helt lätt...

Om två veckor blir det utomlandssemester. Inte helt fel. Även den spenderas med jobbcrewen. Det var från början min och E's idé. Men nu har vi lyckats få med både E2 och N. Superkalas :D

...

Rubriktorka, bloggtorka, bla, bla, bla. Jag är ganska osugen på det mesta idag. Hade mycket heldre krypit ner i sängen igen än masat mig in till jobbet för mitt 5 timmars pass. Men, men. Inte mycket att göra åt det. Ska i alla fall stäffa S en sväng innan och det ska bli mysigt. Vi har inte setts på hur länge som helst. :D

Cause You Had A Bad Day.

Om det är någon som  funderar på att promenera runt en timma i stan efter det att ni varit ute och ställerna stänger vid cirkus 05.00 så gör inte det. Det är ingen höjdare, tro mig.

Rubriktorka.

I tisdags när jag var på väg till bussewn hittade jag en plånbok på vägen. I denna plånbok fanns körkort, betalkort och 3000:-

Hade jag varit en oärlig människa så hade jag stulit pengarna och kastat plånboken. Men nope. Jag checkade namnet på körkortet och ringde Eniro för att få hans telefonnummer. Kille blev jätte glad, och bad mig lämna plånboken till hans fru som jobbade på F. Så dit gick jag igår, och som tack för att jag hittat plånboken fick jag 1000:- i hittelön. Inte helt fel. Det lönar sig att vara ärlig i längden. Typ.

Lycka.

Lycka är när man har sin första lediga dag på över en vecka och jobbet ringer och väcker en klockan 07.30.

Oh happy day.


My, Oh My.

Lite tokigt att jag fortfarande har massa besökare även när jag har total bloggtorka. Nice, nice.

Jobbat lite drygt 10 timmar idag. Jobbar lika mycket imon, men på söndag jobbar jag bara 7. Yes. Jag är så trött så jag tror att jag dör, och om 9 timmar ska jag vara tillbaks på jobbet. Det är lycka.

Efterssom familjen har fått fört sig att dem ska ha spelkväll i vardagsrummet där jag sover för tillfället går det inte att nana. Wonderbaum. No sleep for Lina.

Jaja. God Nattt bloggen.

Pucko.

Pucko affären igår hade glömt att ta bort larmet ifrån min klänning. Så när jag kom hem till lilla kungsbacka och provade den så hängde det ett bamselarm i kjolen. Därför fick jag spendera morgonen med att sätta igång lärm på kungsmässan där jag sprang in och ut ur butiker för att se om någon kunde larma av min klänning. Tillslut hittade jag en. Så nu är min klänning som den ska och jag är lycklig :D Oh happy day.

RSS 2.0