Livet Från Den Mörka Sidan.

Sista dagen på år 2008.
Under detta år har jag åstakommit absolut ingenting.
Jag har festat lite för mycket, spårat några gånger för många, gnällt en hel del, jobbat ännu mer, tappat en del vänner, skaffat en hel del nya, kännt hur det är att hamna på den absoluta botten, lyckats gräva mig ännu längre ner, klättrat upp igen. Listan är lång.
Men jag har haft roligt. Nu ska jag fira mitt nyår med dem som jag umgås med mest. Vi ska vara fulla och glada, dansa en massa och njuta till fullo utav 2008:as sista timmar. Hoppas att alla andra gör det samma. Eller man kanske borde skippa det när med att vara full egentligen :) Imorgon är en ny dag, ett nytt år. Jag jobbar 11-20. Men ikväll spelar inte det någon roll. Alla problem får skjutas fram till nästa år ;)

Happy New Year Bitches
xoxo/ Lina  (och herr hotbrev på ett hörn)




Spåra.

Jag var ute igår. På en måndag. Jag har spårat tror jag. Fy för dig M. Inte okej :P

Me, Tequila And I.

Shit pommes. Huvudet känns som om någon kört det i torktummlaren. Så inte okej. LIte för mycket av det goda skulle man väl kunna säga att det blev igår. L och M gone wild. Så inte okej...

The Time Of My Life.

Var ju på julbord i fredags ... Det där med efträttsbuffe är no good. Jag bara äter alldeles för mycket. Hade ett härligt 10-timmars pass på lördagen. Men beslöt mig ändå för att joina gänget för utgång på fredagskvällen. Jag drack bara vatten. Så jag slapp baksmällan även om jag var lite småtrött på jobbet. Tacka vet jag kaffemaskinen.

 När min rommie S sedan bestämde sig för att föfesta hos oss på lördagen så var väl det okej. Bara dem höll en lagon ljudnivå. Somliga hade ju ännu ett 10 timmars pass, denna gången med början 06.55, att avverka på söndagen. Jag gick och lade mig vid 9, kikade lite på love actually och somnade vid 10.

Någon gång efter 2 väcks jag av en smäll i dörren. Då har min kära roomie bestämt sig för att det är en asbra ide att dra hem en efterfest när jag börjar 7 på mogonen. Tack för den liksom. Jag försöker få henne att fatta att det inte är okej...Men inte. Så när kalaset äntligen dör ut och det sista kacklet avslutas är klockan bra efter 4. Min väckarklocka ringer vid halv 6. Så inte okej. Jag måste känna mig i form när jag ska gå på ett 10-timmars pass. Speciellt om det börjar 7. Vilket jag inte gör när jag inte får sova. När jag sedan kommer ner till köket för att hämta min lunch till jobbet och finner att den är uppäten så smäller det. Jag har verkligen inga pengar kvar, den maten var min reservmat som jag sparat för tillfällen som detta,  vilket betyder att det enda jag ska leva på under mitt megaarbetspass är mackor. Tack för den. Jag skriver ett litet hatbrev till min roomie, och gör mig sedan klar för att gå, öppnar ytterdörren och ser att någon krossat min pappas vas. Fine om man förstör något som är mitt. Men inte min pappas. Det där med min pappa är ett känsligt ämne redan innan. Och att förstöra något utav det jag har kvar från honom är inte okej.

Kommer sedan till jobbet. Dricker en espresso. Blir tillfrågad om jag vill jobba till 7. 7-7. 12 timmar. Yey. Den lär sitta gott den 25:e :)

You're Wow, Wow, Wow, Wow.

Jag har helt tappat tisduppfattningen :) Sitter fast framför ANTM, och märkte just att klockan närmar sig 12. Det är lite illa. Jag ska snart upp och jobba igen. Yey.

Har snart kikat klart på cycle 11.  Stör mig på att inte Analeigh vinnerBöh.

Och nu måste jag sova...
Nighty, nighty...

Have You Ever Been Alone In A Crowded Room.

Nu har pappa åkt igen. Och precis som alltid mår jag piss. Det är jobbigt att se honom åka. Det är jobbigt att säga hej då. Det svider att det är så lätt för honom att lämna oss.
Blir det någonsin lättare? Slutar det någonsin att göra ont...


Ska jobba idag. 3 till 10. Yey. Men först ska jag träffa Poo. Hon ska komma hit och mysa lite med mig och mina kattungar. Sedan skulle vi ta en tur till kungsmässan också. Så det blir nice.
Mina katter är så störda. Helt vilda och jättesöta. Hade glömt hur mysigt det är att ha kattungar.

Nu ska jag kika på ANTM. Och sedan göra mig iordning.
So long.


Cause I Know How It Hurts.


Dagens Citat.

"Det är bara att köra ut, in, ut, in, ut, in...Och sedan släpper man bara och ser var den hamnar..."

I will say no more.

RSS 2.0