God Natt.

På riktigt den här gången.

Och Nej.

Det är inte mannen på bilden i tidigare inlägg som är hunken.

Om det var någon som inte förstod det.

Tar för givet att alla som läser min skit inte riktigt har alla fåglar i holken.

Jag tycker också att det är fel att dra alla över en kant.

Det skulle jag aldrig göra.

Never.

Tråk.

Jag har för tråkigt för att sova. Och soffan är obekväm. Tråk. Tråk. Tråk.

Vi har en hunk på mitt nya jobb. Det gillar vi. Eyecandy, oh yeah.


Nummer Två.


Ond Humor.



Hihihi. Kvällshumor kallas detta för :)

I Live Among The Creatuers Of The Night.

Andra dagen avklarad. Vi har haft en rolig dag. Förutom mitt schema då. Visar sig att det blir Bye, bye nordhallands. Vilket är grymt tråkigt. Jag älskar mina onsdagar med allt folk. För det är nog folket jag kommer att sakna mest. Tråk! Jaja. Nu blir det dags att sova för att orka upp imorgon. Börjar inte förrän 10. Det är lite chill sådär :) Så.

God Natt!

image3514

And Again.


I Do It All Over Again.



Gosh. Pojken har talang!

Underbar.



Hur duktig är han inte?

Home Sweet Home.

Då var jag hemma efter första arbetsdagen. Jobbet var skitkul! Hur mycket roliga människor som helst. Men det var skönt att veta att jag hade E, en gamal klasskamrat, där med. Jag trivs som fisken i vattnet :) På torsdag är det dags för kick off, bestående utav bowling och middag. Mysigt.

image42

Nervös.

Yey. Första dagen på nya jobbet. Kul, men slightly nervöst. Hoppas innerligt att det är rätt dag. Det var den 28:de hoppas jag. Det är den 28:de idag va...

Yeah, yeah. Mammi är snäll och kör in mig till staden, så jag slapp åka den super tidiga bussen. Vilket var ganska så jätte skönt.

Jaja. Nu är det dags att börja dra sig. Ha en underbar dag :)

image302


Söndag.

Ännu en seg dag.

Måste ju ladda inför att gå upp tidigt imorgon. Måste ta kvart i sju bussen. Senast. Yikes.

image296


Every End Is A New Beginning.

Sista lediga dagen innan jag börjar jobba. Yey. Jag är fortfarande inte helt kry, men sjukdom får vänta tills nästa helg. Nu är det 8-5 som gäller hela veckan. Det var osäkert om vi skulle behöva jobba helgen också. Så kommer schemat att se ut de närmsta tre veckorna. Sedan är det öpningsdags för butiken då vi ska agera värdinnor. Och sedan är det igång. Kommer nog att bli ett par hektiska veckor till en början men det ska bli kul. Jobbigt men kul. Med cirka 80 nyanställda vars majoritet är ungdomar så lär vi nog inte ha tråkigt.

image270

Ja, det är en otroligt charmig bild på mitt väldigt fotogeniska jag.

Horse Show.

Ikväll ska jag och lillasyster gå på göteborgs horse Show. Mysigt. Innan dess så ska jag till trafikskolan och sitta lite vid datorerna. Inte lika mysigt. Ganska jätte omysigt faktiskt. Och tråkigt. Japp. Jag har en sådan posetiv livssyn. Yes.

Over and out.

Så Här Kan Det Gå.

När man har tråkigt. Voila, en musikvideo. Nej Saa, du behöver inte oroa dig. No more Don't Cha.


Stackarn.

Nu har jag i aldeles för många dagar legat hemma, knaprat ipren och tyckt synd om mig själv. Jag har tröttnat. Dock känner jag mig lite bättre idag. Kanske skulle ta och pallra mig till stallet i alla fall.


Eller kanske inte.



Stackars, stackars mig. Dagens I-lands problem. Jag är uttråkad. Jag har kikat på film, photoshopat bilder, gjort musikvideor och spelat tvspel. Det finns inget mer att göra. Funderar på att gå i dvala ett dygn eller två. Jippie.

Skallebank.

Hade jag varit lite blåstare än vad jag är så hade jag trott att jag var bakis idag. Huvudet dunkar. Nice. Inget stall för mig idag. Trist. Men det kan ju vara bra att bli frisk innan jag börjar jobba på måndag.

Jag har tråkigt...Tråååk.


We Promise Each Other It's Til The End.

Jag dör av tristess. Att vara sjuk är inte kul. Inte någonstans.

Under dagen har jag roat mig med att se på film, se på lite mera film och avslutat med lite film. I mellanåt har jag klämt in lite matpauser och ett Gossip Girl avsnitt.


I can barely stand this excitement.

Ikväll är det Ugly Betty på tv. Synd bara att jag följer serierna i det amerikanska tempot. Man kan ångra sådant såhär i efterhand. Men å andra sidan har jag ett minne som en guldfisk, vilket betyder att jag glömmer av saker lika snabbt som jag hör dem. Inte min bästa egenskap kanske.


Grattis.

Grattis S till körkortet :) Jag är inte avundsjuk, oh no.

Du Måste Va Sjuk.

Sjuk, sjuk, sjuk.

Mitt huvud mår inte bra. Inte min hals heller. Toppen. Kan någon berätt för mig vart mitt imunförsvar har tagit vägen...Borta. Bara inte detta är någon seg skit. Jag orkar inte vara sjuk mer nu. Punkt.

Thai.

image266

Humor På Låg Nivå.


Blogg Design.

Allt som man behöver veta finns här.

Fylleoffer.

Igår kväll ringde en gamal vän till mig Saa mig på fyllan. Det trodde vi inte om dig L. Hon har väl aldrig riktigt varit den där partytypen. Klockan var väl runt 11 när hon ringde och hon var på någon temafest. Hon visste inte vart. Säger det allt. Det konstiga var att jag knappt kände igen hennes röst. Vi har ändå varit nära vänner i lite mer än två år. Knasigt. Jag och mitt iprenfyllda huvud var väl inte på vårat mest sociala humör kanske, men offret i ett fyllesamtal behöver ju sällan prata. Det kom i alla fall fram att det var tråkigt att vi inte träffades längre (vad annars består fyllesamtal utav) och att vi bara måååste ses snart. Alla dessa tomma ord och löften som alkoholen frambringar. Hur ofta genomför man något utav det man lovar. Skulle tro att svaret är aldrig. Det borde finnas alkolås på mobilen. Jag vet ju själv hur hemskt det är att kika igenom alla skickade sms och uppringda samtal dagen efter. Ingen höjdare.

När jag sedan vaknade i morse och satte på telefonen hade jag en hel del missade samtal och medelanden. Bland annat en från min vän uppe i Åre. Medelandet löd: Jag är full. Jag saknar dig.

Kände mig ganska utsatt utav fulla vänner igår. Kul att dem tänker på mig ibland i alla fall. Även om det endast är i onyktert tillstånd :)

Vårkänslor.

image265

Hittade en bild som lillasyster har tgit när hon gungar. Den får mig att tänka på sommar.
Längtar.

Hot.

image256



image261


God Morgon.

Yey. Huvudet är återställt. Lycka.

Funderar lite på vad man ska hitta på idag. Jag var sugen på att bada. Vilket jag inte kommer att vara när jag kommer i kontakt med vattnet. Men när man kikar ut igenom fönstret så ser det ut att vara supervarmt ute. Kanske ska försöka mig på årets första dopp.



Eller kanske inte.

image255

God Natt.

Efter aldeles för få timmars sömn i natt så väntar nu sängen på mig. Gött. Ser fram emot att vakna imorgon och må bra. Alltid lika underbart. Baksmälla är ett ondskefullt fenomen.

Yeah, yeah. God natt i alla fall.

Maxxie.

image254¨



Snyggo.

Yey.

Klockan börjar närma sig lite sent. Vilket betyder sova. Finally.

Spears.

Ja, jag vet att det är samma låt som i tidigare inlägg. Men videon var så bra så jag var bara tvungen att ha med den.
(Varför ursäktar jag mig för vad jag skriver i min blogg...)

Jag har faktiskt alltid gillat fröken Spears. Det började ju när hon slog igenom med Baby, one more time. Hur ofta dansade man inte till den på discona. Men även nu på senare. Jag tycker faktiskt att hon är beundransvärd. Jag säger inte att allt hon gör är bra, för det är det inte, men samtidigt så har hon varit med om så mycket. Både på gott och på ont, och hon har tagit sig igenom allt, även det som varit svårt.

Jag gillar Britney.



Oh btw. Hittade den här bliden på lillasyster Spears. Graviditeten börjar synas.
Intresseklubben antecknar.

image251

Sia - Breathe Me.



Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Ouch
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found

Yeah
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Wow.

Snart har det gått en hel timme. Tiden går i ultrarapid. Eller inte.

Segt.

Varför tar dagen aldrig slut? Jag vill gå och lägga mig, vakna och vara helt återställd.
Nu.


image246

Vimmel.

image245

Dagen Efter.

Mår ganska bra idag. Har ju av någon konstig anledning börjat bli bakfull. Inte roligt. Men idag mår jag bra. Kan bero på att det blev en lugn kväll igår. Men det var mysigt.

Började på resturang Faro med god mat och sång för S som fyllt år. Sedan bar det av till Keybar där S kompis I jobbar som bartender. Vilket betyder gratisshots. Gratis är alltid bra. Sedan blev det Valand, som var lite dött. Jag har ju inte varit där på schlagerfredagarna innan. Är inte helförtjust i det där med schlager kanske. Men det var över förväntan trevligt. Efter en hel del fuldans och en och annan drink så bestämde jag och S oss för att gå till Nef. S var övertygad om att det, precis som Valand, stängde 5. Men nej. När vi kom fram visade det sig att det stängde 3 och vi bestämde oss för att åka hem istället. Jag tog spårvagnen till centralen där jag sedan satt ute och väntade på mitt tåg i en halvtimma. Det var slightly...kallt. S som övertalat mig att ta vårjackan. Dum idé.

När tåget äntligen kom såg jag fram emot att få komma in i värmen, men nej. Då var värmeskiten på tåget trasig så det var lika kallt där som ute.

Yes, just my luck.

Utgång.

Ikväll blir det kalas. Finally. Det var ett tag sedan nu.

Superkalas

Tråkigaste.

Jag har precis varit på trafikskolan. Tänkte ta itu med data-teorin. Tridde att det skulle vara lite halvkul sådär. Men nej. Big no. Det var urtrist. Årecis som all annan teori. Jag hatar bilskit. Jag kommer aldrig någonsin få mitt körkortsfan för jag kommer aldrig klara teorin.

På ett av proven hade jag 41 rätt. 63 är godkännt. 70 är max. Jag suger.

Msn.

Msn-samtal tidigare med den såkallade Australien-Sarah:

Sarah
säger:

går det bra om jag lägger upp en del av denna konversationen på bloggen?


Spännnade att se vad det är hon vill lägga upp på sin blogg. Man vet ju aldrig med den där Saa :)

Music Maestro.



Kvällens sista.

Jason Mraz.

Finns det något bättre sätt att avsluta dagen än med lite Jason. Skulle inte tro det :)


S, aka Helan,  fyllde ju år förra veckan. Så på fredag blir det kalas. Superkalas till och med. Den du. Champangekillen jobbar tydligen som vinansvarig på någon resturang, vilket betyder extrakvällsöppet och bästa vinet för oss. Den ska man inte klaga på. Det skulle tydligen finnas en supergod oxfilé med grönpepparsås också. Vilket får mig att längta till fredag. Mat. Pepparstek. BK på natten :) Det var ju det där med dieten va. Går väl inte jättebra kanske. Vill heslt kunna visa mig ute i bikini till sommaren. Som det ser ut nu så är det inte en möjlighet... Men det är ganska praktiskt at kunna rulla fram. Bränslesnålt och allt. Fläckarna på kläderna är en annan femma.

Nästa superkalas blir tydligen Valborg...När jag jobbar. Yes. Men det har väl i och för sig inte hindrat mig innan..Harkel, harkel :)

Och Saa. Här kom ditt tionde, väldigt intressanta (inte) inlägg. Enjoy.

Två Kvar.

Innan jag har skrivit mina 10 inlägg. Ganska trist att skriva utan någon som helst inperation eller motivation. Inte blir det roligare utav att klockan sakta men säkert tickar mot sent, och att jag kanske borde börja tänka på att gå och lägga mig. Ska ju upp till trafikskolan imorgon för att plugga lite teori vid datorerna. Jippie. Precis vad jag känner för. Eller inte.

Känner att grammatikén och stavning har försämrats radikalt i och med att kvällen smyger på.

Måste skriva ett till...

Britain's Got Talent.

Snutte.


Intressant.

Sådär Saa. Nu måste du vara nöjd. Jag har skrivit en massa mer skit än vanligt. Just nu sitter jag nere hos M&M och fikar. Mammi bakar tårta till lillebrors kalas på torsdag. Tidigare idag har jag varit i stallet och innen en snabbis i kungsbacka med mormor. Får ju passa på att övningsköra så mycket som möjligt nu.

Jag krockade nästan på vägen hem. Det var ju lite creepy förstås. Mormor bad mig att titta på något medans jag körde. Och när jag vände blicken gled jag sakta, utan att märka det, över i fel körfält. Helt plötsligt möts jag av en panikslagen förare som stirrar på mig en bit längre fram och både jag och den mötande vejar ut åt kanten. Det var ganska nära ögat. Ungefär som våran lilla tur in till stora staden. Panikångest.

Over and out.

Dagens Citat.

Varför ska man ljuga
när det finns så många sätt att säga sanningen på?


Glömsk.

image243

Bara för att jag tycker om.

Skins.

Bara för att jag är lite kär i Sid. Och för att Maxxie är het.


image241


Två Avklarade.

Bara åtta ointressanta inlägg kvar...Eller sju då efter detta. Yeah baby, yeah.

Miley Cyrus.

Tvivlar på att du kommer att gilla dessa Saa. Men det är värt ett försök.




Tvång.

Saa skickade hotfulla komentarer till mig om att jag måste skriva minst 10 intressanta och roliga inlägg idag. Det är väl lite väl höga krav för någon som aldrig skrivit något av ovanstående kriterier i hela sitt liv.

Jag kan däremot tänka mig att skriva ett par stycken ganska tråkiga och ointressanta inlägg.
Bara för din skull Saa.

Surprise.

T ringde mig i fredags. Efter att inte ha hört av sig på tre veckor. Det var något av en överaskning. Alltid lika trevligt.


Söndag.

Yey. Vilken påhittig rubrik jag kom på. Ibland blir jag så imponerad över min egen inteligens. Oh Yeah.

Jobbad ju i torsdags och in i butiken kommer en ruggigt sur gubbe. Han hoppar på min kollega M och börjar skälla på henne för att våran jord är för dyr. Vi hade tydligen tagit 65:- för en säck U-jord förra året och nu kostar den 85:-. Tydligen har gubben ingen koll eftersom jag tydligt minns att U-jorden kostade 79:- förra året. Hallå :) Sedan säger han att plantagen bara tar 65:- för sin jord(åk till plantagen då?) och att det är skamligt utav oss att ta sådanna överpriser. (I tidningen finns en plantagen annons, 79:- för en U-jord) När vi försöker försvara oss avbryter han bara och säger: Jag vill inte höra. Sedan så stormar han ut ur butiken. Hum. Vaknat på fel sida?

Sedan ser jag chefen pilla en annan kollega på bröstet.

Överlag en ganska hygglig dag på jobbet med andra ord.

Fredags hade jag och mammi filmkväll. Mys. Music and Lyrics blev det. Älskar den filmen. Söndags skulle jag till Ullared med pappi. Så efter att jag avbokat alla andra planer och gjort  ig i ordning för att åka så ringer han för att berätta att han inte tänker åka.Um. Tack pappi. Är jag förvånad? Låt mig tänka efter. Jag önskar verkligen att jag var åtminstonde lite förvånad. Men...näe. Besviken, ja. Men förvånad...Nope.

Idag är det stallet som gäller. Hoppa med Honey. Kul :)

Deklaration.

Fick ett sådant där deklarations brev hem i går. Jag hade räknat med att få betala in en massa pengar i och med det att jag batalat för lite skatt på två utav mina jobb. Men istället så ska jag få 2000:- tillbaks. Oh yeah. Det är lycka.

Dinosaurs - Im The Baby Song .



Sötaste dinosaurbebisen någonsin <3


Lång Dag.

Igår jobbade jag från 9.00 till 21.00. Började på Millesons på morgonen och avslutade på Nordhallands på kvällen. Däckade som en sten när jag kom hem. Konstigt... Idag har det varit ganska lungt. Tog två av S lektioner eftersom hon är i Tyskland och tävlar. En Knatte och en Förberedande Nybörjare. Det gick bra. Inte det roligaste jag gjort kanske, men jag behöver pengarna om jag ska kunna köpa min bil :)

Imorgon är det Millesons som gäller hela dagen. Oh, I can barely stand the excitement.

Dinosaurs.

Någon mer som kommer ihåg denna serie. Älskade den som liten :)
Honey, I'm home.


Can You Hear Me.

Looking from the window above
It's like a story of love
Can you hear me?
Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sometimes when I think of her name
When it's only a game
And I need you
Listen to the words that you say
It's getting harder to stay
When I need you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

This is gonna take a long time
And I wonder what's mine
Can't take no more

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand
Behind a closed door

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Joshua Radin - Only You

Daughter To Father.



Då var det dags igen.

Aly & AJ




Små Barn Roar Sig Lätt.

Kul.

Stökigt.

Det händer att folk säger att mitt rum är slightly stökigt. Jag förstår inte varför.

image235


Counting Down The Days.

Sådär Saa. Här kommer de utlovade bilderna på mitt rum :) Enjoy.




Skallebank.

Mitt huvud gör lite ont. Anatar att synden straffar sig själv.

Natten.

N blev lite väl på lyset igår. Hon fick ihop det med en 91:a med underbett och räls både uppe och nere. Sedan spydde hon ner sofforna på Valand, däckade på toaletten och blev utburen bakvägen.

Överlag en ganska bra kväll med andra ord.

Sexuella Trakasserier.

Igår blev jag ännu en gång påhoppad av vakten. Denna konversationen utspelade sig undefär såhär:

Man & Vakt: Pratar på konstigt språk.
Man: Nu förstår du inte vad vi säger.
Jag: Um. Nope.
Man: Jag sa att vi skulle smugla in 400 gram sprängdeg under din klänning och sedan spränga Valand.
Jag: Hum. Okej.
Vakt: Jag vet 300 gram utav någonting annat som vill in under kjolen på dig.

Efter han sagt det så sprang jag. Creepy.

Humor.

Mer Balls Of Steel. Humor på hög nivå. Oh yeah.


Balls Of Steel.

Klockrent <3


 




Orka.

Jag känner mig mer orkeslös än vanligt idag. Är det ens möjligt. Borde egentligen satt igång med både bakning och matlagning vid det här laget. Men insperationen finns inte. Trist. 

Satt och fixade lite med adobe innan. Men ingenting funkade så då slutade jag. Gillar att jag är så envis :P 

Falling In Love Is Easy. The Hard Part Is Finding Someone To Catch You.

Onsdag. Ledigt. Gött.

Har stallet lite senare. Ska baka kladdkaka denna veckan med. Lovade H det i måndags. Jag är uppenbarligen bra på det där med kladdkaka :) Alla har vi våra specielaiteér.

Imorgon har jag min sista teorilektion. Oh no. Eller inte. Ska bli så grymt skönt att få teorin avklarad. När jag klev in i teorisalen förra veckan bländades jag av ett gult sken. Det var teoriläraren som hade fått för sig att blondera sin 90tals-inspererade frisyr. Håret var gult. Inte vackert. Inte vackert alls. Men jag hade ju någonting att skratta åt under de nästan två timmarna som jag satt där.

Tänk dig denna. I gult. Yummy.

Good Night And Go.

Lång stalldag idag. Var ute och galloperade barbacka. Känner att jag måste öve up min balans lite. Nu har jag skavsår. Och mina muskler gör ont på ställen jag inte visste at det kunde göra ont. Whine.

Sumo.

När farfar var här senast lämnade han påskgodis. Väldigt mycket påskgodis. Allt är slut nu. Jag har ätit en hel del utav det. Jag känner mig enorm. Supersumo. Det är ett under om jag kommer upp ur soffan. Jag måste ju faktiskt ta mig till stallet på ett eller annat sätt. Kan man beställa en trucktaxi?


RSS 2.0