Klockan Sent.

Jag undrar lite om jag ska jobba imorgon. Vore kanske dags att ta reda på det...Eller inte.

Jag målade klart mitt rum idag. Blev väldigt fint faktiskt. Gött med lite förändring. Lägger upp lite bilder på det snart så du får se hur det ser ut Saa. Nu när jag inte kan tvinga hit dig :P

Det trista är bara att mitt rum ser ut som ett totalt katastrofområde. Alla möbler och saker står/ligger i mitten för att undankomma eventuella färgolyckor. Både taket och golvet var med om ett par stycken sådanna. Och jag mår nästa lite dåligt utav att vara där. Fine. Det brukar inte vara välstädat hemma hos mig, men såhär hemskt har det nog aldrig sett ut :) Kul att fixa iordning det imorgon.

På torsdag har jag min sista teorilektion. Jippie. Sedan är det bara till at boka teoriprovet och plugga järnet. För det är jag ju så bra på. Känns ändå som att det börjar hända saker i mitt liv. Efter att ha stått stilla ett bra tag så har jag äntligen fått den knuff jag behövde för att komma igång. Måste passa på att njuta utav min lediga tid nu innan jag börjar jobba nu i slutet av april. Inte långt kvar :) 

Step Up 2 - The Streets



Skönaste dansen :) Filmen var grym!

Klockrent.

Filmen var underbar. Rekomenderar er skarpt att se den. Om inte annat för att Owen är så grymt snygg :)

Drillbit Taylor.

image224
image225

Det blir en filmdag idag. Mysigt. Just nu är det Drillbit som spelas. Jag älskar Owen Wilson, och de flesta filmer han är med i. Tror att denna kan vara bra också. Sedan blir det räkmackor till middag. Yummy.

Sedan har jag Penelope, Step Up 2 och Over her dead body kvar. Någon som har sett någon av dem?


F&F

Farfar var här för en liten stund sedan. Har inte sett honom sedan innan jul tror jag. Har inte insett hur mycket jag saknat både honom och farmor. Farmor ligger på sjukhus för tillfället och opererades i förrgår. Hon har legat på sjukhus i 4 månader och jag har inte varit där och hälsat på en enda gång. Jag känner mig värdelös. Sedan pappa flyttade har det kännts svårt att hålla kontakten med dem. Men jag ska försöka förbättra det. Det ska jag verkligen.

In this life, family is the most precious gift we are given, the most sacred. Turn your back on them and that is when you truly have nothing.

The Other Boleyn Girl.

image220


Har sett ungefär hälften av den nu. Ganska bra faktiskt. Gillar skådespelarna skarpt.

Torsdagens V.

Yey. Äntligen blev det utgång. Det är lycka. Efter en mysig middag hemma hos L&S begav vi oss in till stora staden för att möta upp S. Kvällen var grym. Vi blev ännu en gång bjudna på champagne. Och om man inte räknar med de sexuella inviterna från ena vakten så slank kvällen förbi utan några större incidenter. Valand var sitt gamla vanliga jag igen. Underbart.

 

Duktig Lina.

Jag har målat klart hälften av mitt rum :) Yey. Jag har målarfärg överallt. Både på mig själv, lite i taket i mitt rum och en och annan skvätt på golvet. Men det är smällar man får ta. Var och köpte lite mer färg idag. M&M var ju snälla nog att betala för hela min renovation. Mycket uppskattat.
 
Glömde dock att köpa mer tejp så för tillfället så kan jag inte måla mer. Lite trist. Men jag bakade en kaka istället som vi ska mumsa på i stallet. Jag är ganska kass på allt som man gör i köket. Men baka kladdkaka, det kan jag :)

Tell Me Baby.

Om jag någonsin får en sådan dålig idé som att måla om mitt rum igen. Stoppa mig. Jag håller på att dö av tristess och jag har inte ens målat färdigt en tredjedel än. Jippie. Någon som är sugen på att komma hit och hjälpa till?
Inte?
 
Konstigt...

Insperera Mera.

Någon som har en burk med insperation hemma? För jag tycks ha tappat min :)

Hemma.

Lång dag i stallet idag. Lite segt, men ganska mysigt.

Hot hade tydligen blivit halvt mördad av Select. Så nu får Snuffe gå med Dixie och fölet i hagen istället. Han är lycklig :)

Jag var och köpte färg innan. Och penslar. Och en roller. Och lite tejp. Så nu är jag igång med målningen igen. Köpte med mig en krämvit färg hem till väggarna. Och tog med mig massa mörkbruna färgprover för att se vilken brun färg jag vill ha runt min säng som är inbyggd i väggen. Nu är jag dock ganska trött i armen. Har målat i två timmar. Så det blir lite datapaus. Gött.

Skulle ju haft ridläger imorgon, men så fick jag ett sms idag utav en av ridlärarna som sa att dem tydligen inte behövde mig. Tack för att ni förvanar mig i god tid stallet. För jag planerar ju inte alls min dag utefter mina aktiviteter. Hrm.




Danity Kane - Damaged

Tisdag.

God morgon. Nu är jag påväg mot stallet. Hurtigt värre. Väntar bara på att min skjuts ska komma.

Nu kom hon tydligen. Så bye,bye så länge.

Parlamentet.

Han se slutet på parlamentet innan. Såg det mest för att Björn var med. Men jag måste säga att jag blev lite besviken. Fine, han var lite söt när han grät. Men annars känns det som att han har blivit lite för säker på att folk tycker att han är rolig. Han vet att folk skrattar varesig det han säger är kul eller inte. Den där överlägsna minen han hade är något av ett big no för min del. Yeah, yeah. Hoppas att han inte har blivit helt förstörd. Det har ju trots allt bara gått några veckor med Björn-fenomenet.

Men han är het den där Björn. Det kan jag inte förneka.


De Små Glädjeämnerna.

image218


Japp. Jag är lättroad. Och uttråkad. Tror att jag ska kolla på parlamentet. Björn skull visst vara med idag :)

Pussycat.

image217

Såhär farlig ser min andra katt ut. Ganska skräckinjagande. Jag vet.

Yey.

Jag har vunnit något. För första gången någonsin typ :) Väldigt roligt. Ett nytt läppglans var det jag blev ägare till idag i alla fall. Tävlingen hittade jag på Saras blogg. Så tack så mycket Sara :)

image216

Uttråkad.

Jag har vråltråkigt. Funderar på att dansa lite dansmatta. Men det känns lite för jobbigt att flytta sig från soffan. 

Beach body 2008 får bli sumostyle. Hett. 

Meet The Spartans.

Nope. Inte ens jag har tillräckligt dålig humor för att tycka att filmen var rolig. Big no.

Seg.

Idag har varit en sån där oändligt seg dag. Jag har inte gjort någonting vettigt över huvud taget. (någon som är förvånad?) Har fixat hem Meet the spartans. Någon som har sett den? Kan tänka mig att den är ganska dålig. Men jag känner för att se något där jag inte behöver tänka.

Skulle målat vidare i mitt rum idag, men färgen var slut och färaffären stängd. Trist. Jag som var så på G med målandet. Får återuppta det imorgon efter stallet. F kommer och hämtar mig vid halv nio imon så får jag åka med dem utt till Hot. Ska ut och goppla imorgon. Känner mig inte riktigt 100 än och tror att det är bäst att ta det ganska lungt tills viruset är helt borta. Har ju ändå varit halvkass i två veckor nu och jag är ganska trött på att vara sjuk. Dessutom lockar torsdagens utgång något så enormt :)

Saa ringde mig häromdagen från australien. Kul att höra av henne. Är fortfarande lite avundsjuk för att hon ligger och pressar i australien och kommer att göra det i 8 veckor till. Men det var grymt kul att höra av henne. När Saa kommer hem blir det party kan jag lova! Eller hur vännen :P

Siri kommer ju hem snart också efter sitt säsongsjobb i åre. Vi har inte setts på hur länge som helst, så det ska också bli kul :) Gänget börjar sakta men säkert återförenas här hemma i lilla kungsbacka. Eller borde kanske säga gänget börjar sakta men säkert återvända hem till mig som blev lämnad kvar :) No hard feelings.

Börjar ju på Ica om en dryg månad också. Ska bli kul, faktiskt. I och med att det är en helt ny butik och bara nya anställda så tror jag att det lär vara en del ungdomar :) Känner ju E, en gammal klasskamrat till mig som också ska jobba i kassan. Men förutom henne så vet jag inte vilka alla är. Tror att det var runt 80 nyanställda. Kul :)

Nu ska jag kika på film. So long suckers.

Ny Musiklista.

Låt nummer 8 var för din skull S :)

Dagens Låt.



Jordin Sparks feat. Chris Brown - No Air

Efter 400.

Detta är blogginlägg nummer 400. Och jag har fortfarande inte skrivit en enda vettig sak. Starkt jobbat.

Adobe Photoshop.

När färgen tog slut pch jag tröttnat på wow så satte jag mig istället framför photoshop. Jag är inte speciellt bra. Ganska kass faktiskt. Men det är roligt :)



image213

image214

Misstag.

Jag skulle inte jobba idag. Så det blev till att åka hem igen. Nu har jag börjat måla om i mitt rum. Färgen tog slut efter en och en halv vägg. Så nu kan jag inte måla mer.

Håller på att fixa hem Adobe. Tänkte fixa om väggarna där först så att jag vet hur det kommer att se ut och vilka färgkombinationer som blir bäst. Spännande, spännande. Vad jag har blivit produktiv helt plötsligt :)

Jobba.

Så. Nu ska jag snart åka till jobbet. Hoppas att det är idag jag ska jobba. Glömde min kalender hos N och har sedan dess haft om möjligt ännu mindre koll än vanligt. Så jag hoppas att det var idag. Annars har jag gått upp i onödan, och det vore ju trist.

Tog mig en liten funderare på hur jag kan göra jobbet lite roligare. Som den gången i julas när jag hittade högprocentig glögg i personalrummet. Det var kul. Eller jag drack faktiskt aldrig glöggen, men tanken var rolig. Jag kanske borde shota lite innan jag åker. Se hur chefen reagerar :P Eller klä ut mig till påskkyckling och hävda att jag måste det i min religion. Valen är många. Kommer antagligen att sluta med att jag klär på mig vanliga kläder, sminkar mig och åker. Kanske bäst det. Min chef är tålig, men det finns väl gränser :)

Hot.

image209
Världens finaste Snuffe


Linkin Park - Faint


Likie, likie :)

Lördag.

Yey. Äntligen lördag. Uhm. Eller nått.

M&M har precis varit här och vi har ätit lördagsfrukost. Veckans bästa :) Ikväll blir det påskmiddag. Mys.

Mitt sega virus vägrar dock att ge sig. Inte lika roligt. Febern har lagt sig nu, men hostan vägrar att försvinna. Trist. Så jäkla segt att inte få göra något. Missade ju tydligen årets bästa Valand i torsdags. Jippie. Tack virus :)

Ska nog börja måla om mitt rum idag. Finally. Är ganska trött på mina blåa väggar. Så nu ska det bli Mörkbrunt och vitt istället. Nice, nice.

Näe. Nu ska jag återgå till mitt wowspelande. Ja, jag är fast.

Wow.

Jag har återupptagit ett gamalt beroende. Jag har återigen blivit wow-spelare. Beroendet är stort. Se vad som händer med mig när du är borta Saa :P Yeah, yeah. Det vore ju tråkigt om jag skulle ha något vettigt för mig. :)

Depression.

Jag har pappaproblem. Så nu var det sagt. Inga allvarliga "bakom stängda dörrar" problem. Utan mer "min pappa flyttade ifrån oss och hör numera aldrig av sig" problem.

Förra året ringde han inte ens på min födelsedag. Tack.

Nu har jag inte hört av honom sedan jag kom hem från Thailand. Eller jo vänta lite. Han ringde ju faktiskt en gång för att försäkra sig om att jag skickat hans brev. Tack pappa. Skönt att känna att du bryr dig. Inte för att han någonsin gjort det. Varför visa känslor när man kan köpa sina barn istället. Jag har alltid fått min vilja igenom med honom. Men gör det mig lyckligare?


Det som gör mig mest arg är att jag inte kan konfrontera honom. Jag kan inte säga till min pappa att jag är arg på honom. Det är som dem säger i Systrar i jeans. Jag har lättare för att säga att jag är arg på min mamma, för jag vet att hon älskar mig ändå.

Men pappa. Jag vet inte. Han har aldrig funnits där. Inte på riktigt. Han har aldrig satt mig först. Och fine, jag kräver inte att vara i centrum jämt. Men det vore trevligt att få sin existens uppmärksammad någon gång då och då. Jag finns pappa. Jag finns. Jag överlever och andas precis som alla andra. Varför ser du mig inte?

Jag vill bli sedd.

Bye, Bye Pengar.

Mitt simkort trillade ner i en golvspringa idag. När jag ringde till mitt ack så älskade telenor så var dem extremt korta och lät fruktansvärt dryga. Sedan så säger telenor-geeken till mig att jag tydligen ska betala 250:- för ett nytt simkort. Grattis Lina. Mitt liv suger. Jag har bara utgifter. Jag hatar allt.

Så min lön kommer då altså gå åt till ponnyn och telesnor. Jippie. Underbart.


HATA TELENOR!!!

Jag hatar telenor. HATAR. Jag hatar telenor. Glömde jag säga att jag HATAR telenor. Telenor är det sämsta någonsin. Skaffa aldrig telenor.

HATA TELENOR!

Torsdag.

Jag har sett fram emot denna Valand torsdagen sedan...sedan...sedan förra Valand torsdagen. Och nu får jag inte gå ut. Tydligen så bestämmer min mammi vad jag får och inte får göra så länge jag bo i hennes hus. Så denna torsdag, skärtorsdagen, när alla är ute måste jag stanna hemma. Yes. Tack världen. V är ju öppet till 5 inatt. Kul. Jätte kul. Speciellt för er som får gå ut.

Tack världen. Tack mammi. Tack virus.

Oh vad jag älskar att vara sjuk.

Det var däremot inte några problem för mig alls att jobba mellan 9-18. Å nej. Det går jätte bra. Dagen har varit helt underbart rolig. As usual. Hade ännu en gratiskorts-tjuv. Den här gången kastade jag kaktusar efter henne. Mouhahaha. Tanter springer bra fort när man kastar saker efter dem. Så tänk på det innan ni stjäl våra kort.

Kom precis på att jag hämnades lite elakt på baby-brother för ett tag sedan. Han kastade sin använda gamla strumpa i ansiktet på mig. När han sprang iväg i panik, han har en del respekt för mig den där brodern, så passade jag på att proppa hans örngott fullt med hans gamla använda strumpor. Iden var fulländad. Så elak. Så genialisk. Om det nu inte vore så att han inte upptäckte det. TRIST. Men, men...Tanken var ond i alla fall.

Skins.



Avslutningen på säsong 1. Bästa serien just nu.

Vill Ha.


Lipsyl med pez doft. Oh precuious.

Hata.

Starkt markerad läppenna borde förbjudas enligt lag. Punkt.

Tell Me Lies, Tell Me Sweet Little Lies.

En extrahäst att ta hand om idag, förutom hopplektionen ikväll. Mammi protesterade lite emot att jag går till stallet när jag är sjuk. Men det är trist att bara vara hemma och vi har ju inte hoppning så ofta. Jag funderar på att låtsas att jag varit med om ett  mirakulöst tillfrisknande över natten. Mådde inte jättebra igårkväll efter en heldag i stallet, vilket jag var dum nog att berätta för mammi. Hon är ju lite överbeskyddande den där :)

Har suttit och kikat runt på nätet efter en bra digital systemkamera. Jag vill ha. Prioriteringarna nu är körkort, bil, kamera. Tror att jag kommer att få lite bilhjälp utav m&m som inte ville att jag skulle köpa mig en skruttbil. Yeah, yeah. Det tackar man ju inte  nej till :) Någon som vet någon bra kamera? Saa har ju en jag gillar. Men man vill ju gärna veta vad man har att välja mellan.

Kameran hade i alla fall varit grymt rolig att ha när jag åker med S runt när hon tävlar. Jag ska nämligen få slava hjälpa henne till sommaren. Vore då kul att kunna dokumentera alla platser man är på. Lite kul för S med att bli fotad när hon rider. Its a win-win situation. 

Over and out. 

I Come Undone.

Hörde denna låt i senaste One Tree Hill avsnittet. Så sjukt bra. Jackson Waters är det som spelar och låten heter Come Undone. Helt underbar. ♥



Fulskor.

Foppa toffla seriously ugly footwear Australien
Bilden är tagen från tjuvtittat.

...

Kommer att bli en lång dag idag. Ska först ut till kullavik för ett besök i stall nummer 1. Räknar med att komma därifrån vid tre. Sedan är det dags för stall nummer 2 i vallda. Har ju lovat att passa familjen L's ponny den här veckan när dem är borta. Puckolina. Men, men. Det kan väl bli spännande. Lär inte komma hem förrän runt sju ikväll. Om jag har tur. Yey.

S klarade sitt teoriprov igår. Grattis beatch. Jag är inte det minsta avundsjuk. Oh no. Inte alls.
Jag har faktiskt bara två teorilektioner kvar nu innan kursen är färdig. Jippie. Sedan får väl jag också göra provet. Min körlärare sa att jag har typ sju körlektioner kvar innan jag är redo för uppkörning. Och då är stadskörningen inkluderad. Det känns ju ganska gött. Målet är innom räckhåll.

Dagens Frukost.

Vi hade ingen god mat imorse när jag skulle äta frukost. Mina havrefras var slut och oboyen likaså. I ren frustration över att inte få det jag ville ha så bakade jag negerbollar. Nu mår jag ganska illa. Borde nog inte ätit upp allt. Fortsätter jag såhär så lär jag vara ganska sumo innan sommaren. Beach body 2008. Yeah. För att väga upp lite sitter jag nu och tuggar på en morot. Jag gillar inte ens morötter, men om man äter något nyttigt efter det att man ätit något onyttigt så försvinner alla kalorier man fått i sig. Det är sant...Jag lovar.


Thailand.


Längtar tillabaks.

Vad Hände Med Vädret.

Kan någon förklara för mig varför det snöar...I mars. Hallå. Borde det inte vara vår. Solsken, fågelkvitter osv. Jag blir så trött.

Oh Happy Day.

Jag har tråkigt. Jag har tydligen nått virus i halsen, vilket betyder att jag måste ta det lungt tills jag mår bättre. Finns det något värre an att behöva ta det lungt. Missförstå mig inte. Jag är en av naturen ganska lat människa och har i vanliga fall inte det minsta ont utav att göra ingenting. Men när man MÅSTE...då är det en helt annan sak. Så nu har jag jättetråkig. Nu försvinner datorn dessutom, eftessom lillebror tydligen ska ha med den på lan. Vilket betyder att jag är fast framför melodifestivalen. Kan ju i alla fall hoppas att Björn är med. Det skulle ju förgylla kvällen något. Yeah, yeah. Oh happy day.


Infernal - Self Control.

 
Oh, the night is my world
City light painted girls
In the day nothing matters
It's the night time that flatters
In the night, no control
Through the wall something's breaking
Wearing white as you're walkin'
Down the street of my soul

You take my self, you take my self control
You got me livin' only for the night
Before the morning comes, the story's told
You take my self, you take my self control

Another night, another day goes by
I never stop myself to wonder why
You help me to forget to play my role
You take my self, you take my self
control

I, I live among the creatures of the night
I haven't got the will to try and fight
Against a new tomorrow, so I guess I'll just believe it
That tomorrow never comes

A safe night, I'm living in the forest of my dream
I know the night is not as it would seem
I must believe in something, so I'll make myself believe it
That this night will never go

Oh, the night is my world
City light painted girls
In the day nothing matters
It's the night time that flatters

You take my self, you take my self control
You got me livin' only for the night
Before the morning comes, the story's told
You take my self, you take my self control

I, I live among the creatures of the night
I haven't got the will to try and fight
Against a new tomorrow, so I guess I'll just believe it
That tomorrow never knows

A safe night, I'm living in the forest of a dream
I know the night is not as it would seem
I must believe in something, so I'll make myself believe it
That this night will never go



I Havn't Got The Will To Stay And Fight.

Först stall nummer ett, sedan lite jobb i stall nummer två, sedan häst i stall nummer två. Jag är trött. Har ju bara sovit tre timmar i natt. Puckolina. Jag ska aldrig mer gå ut. Jag mår inte bra. Jag kan höra dig skratta Saa. För alla de gånger då du mått åt helevete och jag skrattat åt dig. Förlåt. Jag vet vad du genomlidit. Whine.

Nu ska jag kika på National Treasure med familjen. Och gråta lite. Vi har inga grillchips hemma. Jag sörjer. Och jag ska jobba imorgon. Jippie.

Vimmelbilder.

image207

Ja. Vi är söta :)

BK.

Jag har nu lokaliserat källan till illamåendet. Kom på att jag tryckt i mig två cheeseburgare, pommes och vitlöksdipp igår innan hemfärden. Varför ska jag alltid äta så mycket på natten. Börjar i alla fall må lite bättre nu, efter mycket vatten och en ipren. Det kommer att bli en lång dag idag.

Jag Mår Som Jag Förtjänar.

Det blev lite mycket igår. Jag mår ganska så inte bra idag. Skyll dig själv. Varför har jag börjat må dåligt dagen efter. Hallå. Det gjorde jag ju aldrig innan. Onödigt. Jag vill helst bara kräkas och dö. Underbart. Hur sugen är linan på stallet.

Inte alls...Inte alls sugen.


Utgång.

Yey. Äntligen torsdag. Sitter hemma hos N och knapprar på hennes laptop. Känns nästan som the old days hemma hos S. Det var ett tag sedan jag våldgästade hennes hus nu :) N har precis fått ny lägenhet i kungsbacka. Perfekt förkrökställe. Me like. Så ikväll har jag tvingat med N till vårat precious V. Inte hennes favoritställe kanske men hon överlever.

Lite förkrök, lite musik...och för tillfället lite Dr Phil. Kan kvällen bli bättre?

Dagens Musik.

Oh hapiness. Skins säsong 2 har ju kommit nu. Lycka! Jag vet vad jag kommer att sysselsätta mig med den näsrmsta framtiden. Yeah baby, yeah. Har nu sett de första två avsnitten där dessa två låtar var me. Grymt bra. Dels så är det ett gamalt favoritband till mig, Aqualung med Good times gonna come, och sedan Day one med Bad Before Good. Lyssna och njut :)


 


Home Sweet Home.

Det har varit ett par ganska konstiga dagar, med folk som har varit sura...eller inte sura av all möjliga anledningar. Jag har inte mått jättebra. Varken fysiskt eller psykiskt, men det känns som att det mesta är löst nu. Wow. Dramatiskt det lät. Tur att mammi utbildar sig till psykolog, i will probably need it.

Honey, som är nya monsterponnyn, var en klippa idag på första lektionen hon går för ridskolan. Sweetie. Jag hoppas verkligen att det funkar nu. För H's skull.

Yeah, yeah. Ganska så mycket att göra den här veckan. Lite för lite tid. Imorgon blir det i alla fall Valand. Saknat. Två veckor utan hinner framkalla lite abstinens besvär. Så nu är suget stort. :)

image206

Hawk Nelson - The One Thing I Have Left


You Can't Touch This.


Antar att dem är old news, men jag har inte sett dem innan. Hur söta är dem inte då. Fillipinska fångar som har koreograferat(är det ens ett ord) en egen dans. Störtskönt :) 

Söndag.

Det blev ingen utgång. Fanns ju inget sätt att ta sig till jobbet i morse. Yeah, yeah. Kanske var tur att jag stanna hemma och fick sova ut.


Idag har det varit stalltjänst från 8.00 till 16.00. Lång dag. S hoppade med alla djuren. Snuffe var jätte duktig. Felfri i första och ett nedslag i andra. Duktigt monster.


Utgång.

Utgång eller inte utgång. Det är frågan.

Saturday Afternoon.

Lördag. snart dags för stallet. Surprise liksom. För mycket stall och Valand i den här bloggen.
Note to self:

  • Skaffa ny hobby.

Monsterponnyn skall alternativt hoppas idag. Med mig på. Vilket betyder självmord. Även det ett lite väl upprepat ämne. På måndag så åker i alla fall monsterponnyn och lämnar oss för gott. Istället kommer kanske H's nya ponny med hem. Guli heter den. Får se om det är ridskolematerial först.

Ikväll blir det kanske lite utgång i kära gamle kungsbacka. Kanske. Mitt saldo på kontot låg, senast jag kollade, på minus 242:-. Inte de bästa förutsättningarna för en utgång kanske. Men, men. Suget är ganska stort. Inte efter kungsbacka kanske, men efter att komma ut. Träffa lite folk, dricka lite baileys. Nice. det där med att gå upp och jobba vid 8 imon är en annan femma. Men det har ju i och för sig inte varit något problem innan.

xoxo

Ny Design.

Jag har tröttnat på min bloggdesign. Igen. Så nu försöker jag mig på en början till en ny. Bloggen är altså inte färdig än. Just so you know.

Thank God It's Friday.

Fredag kväll. Ingen utgång.

Knasigt. Ingen utgång torsdag. Ingen utgång fredag. Ingen utgång lördag.

När hände det senast. Typ aldrig. Nästan lite skönt faktiskt. Även om det suger aningens i partytarmen. Suget efter Valand är speciellt stort efter sanknaden av det igår. Nästa vecka blir det andra bullar. Den Valanden ska jag inte missa.

Idag har varait en ganska halvslapp dag. Åkte ut till hästen vid två och var där i en såddär tre timmar. Sedan bar det av till nästa stall för att barnvakta Fridas två ungar. Så sjukt söta. Vi hade krig med sadeltvålslöddret. Man är inte äldre än vad man gör sig. Över lag en ganska bra dag. Lite surt att jag missade "gårkvällen" bara. Men det är ett misstag jag inte lär göra om :)

xoxo

The Notebook Och Teddy Geiger.

Vad finns det att inte tycka om :)



With every great love, comes a great story.

Tävling.

image2935
För att vinna pumpsen här ovanför gå in HÄR.

Härliga Vårbilder.

I samband med att Sarah lade upp sina härligt soliga bilder från Austalien där hon just nu befinner sig, så tänkte jag lägga upp lite fina vårbilder. Så att hon ser vad hon missar liksom.




Nej, jag tar inte åt mig äran för de fina bilderna.


No Longer Arbetslös.

By the way. Var inne och skrev på mitt anställningsavtal idag :) Jag är numera helcool Ica anställt. Yeah baby, yeah.

Tack För Ingenting.

Det är torsdag...Och jag ska inte till Valand. Omg. Vad har hänt. Börjar bli gamal kanske. Känner hur klimakteriet står och lurar bakom hörnet. Nja...det var väl lite och ta i kanske. Men ikväll kände jag helt enkelt inte för att gå ut. Läkaren nästa.

Igår visade S upp ett mycket fint sms för min chef skrivet på arbetstid. Smset löd något i stil med: Du vara mongo från kongo, Jag ha tråkigt på jobbet.

Två minuter senare ringer chefen mig och frågar om jag har tråkigt. Där står jag och rullar tummarna och svarar artig Näe...Inte alls.
Sedan får jag höra om smset. Tack S. Du är en riktig vän. Forever and ever. Not.

Om Att Tänka Med Ett Vakum.

Jag har blivit känd för att vara lite smått tappad. Inte världens bästa egenskap, men så kan det vara. Till mitt försvar måste jag säga, att för att bara ha ett vakum att tänka med så är jag ganska smart :) 

Har dessutom klarat hela den klagofria veckan. Trodde att S skulle vara lite stolt över mig...Eller trodde var väl en överdrift. Jag hoppades att hon skull vara lite stolt över mig, men kvinnan är som gjord utav sten. Inte ens ett "duktigt Lina" fick jag. Blä för dig, säger jag bara. Och eftersom jag nu har hållt mig en hel vecka utan att klaga så får jag faktiskt whina igen nu, S. Hade dessutom hoppats på att hon skulle vara trött på mitt glda och posetiva jag. Men nope. Hon tyckte att jag skulle fortsätta vara ickewhinare. Right. Vad lever man för om inte för att whina <3 


Foxy, foxy.


Björn Gustafsson.

Satt och kikade på melodifestivalen igår. Det finns bara en enda anledning att se den, och han heter Björn Gustafsson. Bästa svenska komikern någonsin. Så sjukt söt. Att han igår var halvnaken också gjorde inte saken sämre ;)


Söndag.

Var tvungen att gå upp klockan aldeles-för-tidigt imorse för att åka till stallet och jobba. Det är ju uttagningar för GP-ponnyn och det behövs en hel del personal för att få det att gå runt. Jag har stått på banan lyft bommar och byggt om hinder. Ganska så roligt faktiskt. Kul att se alla fina ponnyer som är med. Det var några man skulle kunna tänka sig att plocka med sig hem. Jag tror bara inte att ägarna hade uppskattat om jag gjort det.

Lite smått kaotisk vecka som väntar. Med både jobb, körskola, stall och kanske lite party. Vore ju kul att vara på Black&White kvällen på Valand. Kan bli ganska nice. Känner att jag kanske borde hitta ett nytt uteställe, det blir för mycket tjat om V annars. Men eftersom jag har si sådär femton läsare, så kan jag ju faktiskt vara hur tjatig som helst :)


Btw, gillar mitt gröna hår på bilden ovan. Smickrande, verkligen.

Surprise.

Både T och J som jag träffade i torsdags har hört av sig. Tidigare har hela den där byta nummer grejen aldrig riktigt resulterat i något, men nu har jag en T som vill träffas nästa vecka och en J som tycker att jag ska hänga med honom och "Gbgs party elit", det är han som kallar det så inte jag, ut och festa ikväll. Spännande, spännande. Dock blir det inget party ikväll efterssom jag ska jobba imorgon. Jag brukar kunna härda ut, men när jag ska vara i stallet klockan sju så känns det inte som att det kommer att fungera.

Igår hade jag och Sanna filmkväll. Mysigt. Dock sov jag mig igen större delen av filmen vi såg, men den var tydligen inget bra så det gjorde inget. Vi mölade även godis, vilket var najs. Känner sig dock lite barbapappa idag, men det är smällar man får ta. Det var en trevlig kväll i alla fall. I morse dansade vi lite dansmatta, gäller ju att bränna kalorierna vi proppade i oss igår,  och spelade N64. Grymt kul. Yeah, yeah.

nu har jag dessutom bara tre dagar kvar på mitt jag-får-inte-gnälla löfte. Ser änna ut som att jag kommer att klara det. Hade du aldrig kunnat gissa S :)

RSS 2.0