McDreamy.

Patrick Dempsey

I'll Take Everything.

Ooh, these feet carry me far. Oh, my body. Oh so tired.
Mouth is dry. Hardly speak. Holy spirit rise in me.
Here I swear, forever is just a minute to me.

And I'll take everything!
Mmm, mmm, mmm
In this life.
I'll join everyone when I die.

Have my body. Have my mind. Have my coat. Take my time.
These I borrow. Borrow so far. Turn to dust. Fall apart.
Here I swear, forever is just a minute to me.

And I'll take everything!
Mmm, mmm, mmm
In this life.
I'll join everyone,
Oh, and understand
'Cause all men die ('cause all men die)
'Cause all men die

And I'll take everything!
Mmm,mmm,mmm
In this life.
I'll join everyone since I'm gonna die
And I'll take everything
Mmm,mmm,mmm
In this life!
I'll join everyone 'cause all men die

Milda Moses.

Klockan har blivit såddär sent igen. Fastnade med lite James Blunt och YouTube. Farliga saker det där.

Konsten I Att Vara Klantig.

Jag gick och lade mig tidigt igår för att jag skulle orka gå upp tidigt idag. Började jobba 7 och ställde därför klockan på 5. Då kan jag snooza en halvtimma och sedan ta det lungt innan tåget går. Ochh allt gick som planerat tills det att jag stängde av snoozen. Jag vaknar och reagerar på att det är ljust i rummet. Illa. Kikar på klockan. 06.40. Tåget gick halv. Jag slänger på mig kläder och kubbar järnet mot stationen. Tänker att om jag hinner med kvart i tåget så kan jag springa till jobbet från tåghållplatsen. Plötsligt ser jag en arbetskamrat komma körandes ut från en utfart så i min halvpanik springer jag efter henne och hon ser mig, stannar bilen, och låter mig åka med. Hur myucket tur får man ha på en och samma mmorgon...So long so good.

När jag sedan kommer till jobbet upptäcker jag att:
*Gårdagens smink ser inte alls bra ut när man sovit med det.
*Jag har bara fått med mig ett bh band (hur lyckas jag?)
* Jag har matchat mina gröna jeans med mörkgrå mönstrad tee, inte hett.
*Jag har sovit på mitt blöta hår vilket har resulterat i en hairdo a la Marge Simpson

Sedan kikar jag på klockan som är 06.57. Hej mina tre minuter.

Summan av kardemumman. Jag var o-het idag. Mer än vanligt.


Two Can Keep A Secret If One Of Them Is Dead.

Jag ska gå och lägga mig tidigt idag.

Lycka till med den.

Big Girls.

Jag fick ett anfall idag för att jag inte hittade några Bh:ar som passade när jag var ute och shoppade så jag tänkte att jag, en gång för alla, skulle gå till Change och låta dem mäta vad för storlek som skulle passa. Jag har altid haft lite problem med att mina tuttar är slightly för stora, även för de största Bh:arna i de vanliga affärerna och jag är inte jätte stor runt bröstkorgen. Jag har innan haft 75D och det trodde jag ändå att det var en ganska lagom storlek. Men det visade sig att jag haft ganska så fel. Efter att hon mätt och kikat så plockar hon fram en Bh i size 70G. Japp du läste rätt, G. Så jag har altså trott att jag är större runt bröstkorgen och har mindre tuttar än vad jag egentligen har. Har nog underskattat min byst ganska mycket. Chaise.
Men nu var det utrett och jag har införskaffat mig en ny Bh i rätt storlek. Känns lite wierd. G. Hallå eller. Är det ens möjligt?

Uppenbarligen.

 

Blod.

Jag skar mig idag. Jag såg blod. Det var ganska nära att jag dog. Så jag fick sätta ett plåster på armen. Nödvändig information.


Näe.


Wow.

Tycker att det är ganska imponerande att folk kikar in på min blogg även de dagar då jag inte skriver ett skit. Jag har mer läsare än någonsin och skriver mindre. Hur går den ekvationen ihop?

Jobbet var nice idag. Ganska lungt. Stod och skrattade med A större delen utav tiden :) Det blir inte roligare än vad man gör det.

Har dessutom hittat en ny hunk :P

Och det är lycka.



Good Morning Sunshine.

Nu ska jag till jobbet.

Är jag pepp?

Um.

Nope.

Jobb.

Självfallet var vädret kasst igår när jag skulle sola. Men idag, när både stall och jobb ligger framför mig. Jo då bemödar sig solhelvetet att komma fram. Suck.

Sov 13 timmar natten tills igår. Väldigt skönt. Och välbehövligt. Har kanske blivit lite för lite sömn nu på senaste.

Jaja. Nu måsta jag skyinda mig. Igen. För att hinna med allt idag. Jippie.

If You Want It So Badly, Then Why Don't You Say So.

Nu har klockan blivit såddär sent igen. Helt ledig imorgon så då är det cocosolja och beachen som gäller. Linan vill bli brun.

Jag är vit. Jätte, jätte vit. jag smälter in i mina vita kläder. Och då är det illa. Riktigt illa. Så imorgon ska jag bli jätte brun. Hade tänkt mig att somna i solen och be någon vända på mig efter halva dagen så att brännan blir jämn :) Tror att det är en bra ide.

Sedan så börjar jag sent både tisdag och onsdag, så nu får jag tre soldagar :D Lycka!

Näst, nästa  onsdag blir det dessutom nordhallands igen för första gången på aldeles för länge. Saknar det mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Måste fösöka fixa mina tider till hösten. Punkt.

Secret.



The Pierces - Secret

Got a secret
Can you keep it?

Cause two can keep a secret if one of them is dead.

Hangover.

Jag har mått bättre.

Kvällen igår var apkalas. Slutade med att jag och Sara irrade runt i kungsbacka sjungandes. Tok. Träffade halva jobbet ute.

Spännande.


Känns konstigt at träffas utan de röda skjortorna på :P Yeah, yeah.

Har käkat en härlig baksmälle mix idag bstående utav grillchips, ostbollar, godis och jordgubbar. Och lite cola då såklart. Jag känner mig slim. Oh ja.


Utgång.

Finally.

Äntligen, äntligen, äntligen.

Jag ska ut.

Yey.

Okej. Det blir bara kungsbacka.

Men jag överlever :)

Apkals nästa.



Hot.

HELAN. LÄS INTE DETTA INNAN NHRK!

Nu ska jag snart till stallet. Ska ringa S och kolla om hon vill ut och skutta med mig. Det var längesedan. Kul bara att känna sig stallfräsch på jobbet sedan. Men det är smällar man får ta. Kanske hinner duscha om jag skyndar mig :P Annars är det deo och parfym som gäller. Yeah, yeah.

Nu måste jag nästan skynda mig lite om jag ska hinna.


Körkort.

Gah. Snart har jag mitt teoriprov. Det kommer att gå så åt skogen. Jag har klarat tre utav dem fyra delproven nu. Men chaise, det är inte hlt lätt. Och med min vanliga supertur lär jag väl få ett monsterprov med enbart frågor om släpvagnar.  Yes. 

Så nu måste jag plugga som en tok. För det är jag så bra på...Eller inte.

Jobbar inte så länge idag. 6 timmar. Men i och med det där med lönehelgen så lär det vara ganska mycket folk idag. Och imorgon. Det kommer att vara galet. Hoppas, hoppas, hoppas att jag hamnar i självscanningen. Men det var väl det där med superturen igen då :P


Lördag.

Har ett härligt 10 timmars pass på lördag igen. Sedan blir det hem till Saa för grill och förkrök och sedan utgång :) Det var ett tag sedan jag var ute i Kba. Mest för att stället är invaderat utav 90-91:er. Tråk. Men det blir vad man gör det till. Och det är faktiskt lönehelg, vilket betyder att det är folk ute även i  lilla kba. Det är skönt att du är hemma igen Saa.

Siri ska ochså med ut på lördag. Men hon har lovat sig själv en vit månad. Suck. Jag hoppas innerligt att hon inte klarar det  :P
 
Yeah, yeah.

För Helans Skull.

Idag ska helan jobba. Så för att göra kvällen lite roligare för henna tänkte jag skriva massa onödiga blogg inlägg. Så S, läs inte detta förrän du är på nhrk!

Den där korta dagen jag skulle jobbat i onsdags visade sig vara ett 10 timmars pass. Som kom upp i 10 1/2. Lång dag. Jag fick avsluta med att stå tre timmar i fast fooden. Vilket INTE är min grej. Jag är ganska äckel magad och att stå i korvos, med senap och ketchups doft som kommer smygande på en var inte kul. Det blev inte bättre när jag var tvungen att byta ut senap och ketchups behållarna och helt plötsligt är nerkletad med äckel. Kräk.

Tur att jag bara har runt 3 arbetspass där i månaden. Annars hade jag dött. På riktigt.

Untouched.

Jag är dålig på att uppdatera, och trött.

Jobbar bara några timmar imon, och sedan är jag ledig torsdag :) Underbart :P

Och snart är Saa hemma. Så på lördag blir det kalas. Det var längesedan sist. En månad och tre dagar för att vara exakt. Typ.

Maskrosbarn.

Igår när jag cyklade hem från N så såg jag två små barn som lekte på cykelbanan. Det ena barnet plockade upp en maskros och blåste på den, och det andra barnet frågade vad hon önskade sig.

Tänk när det var så. När man kunde blåsa på en blomma, önska sig vad man ville och faktiskt tro på att det skulle slå in. Naivitet.

Jag vill vara liten igen.


Jag skulle önska att livet var lättare.


Vad skulle du önska?

image277

Första Parkett.

Imorgon har vi VIP-kvällen. Mys. Siri offrade sig och blev min kavaljer för kvällen :P Så går det när man saknar manliga vänner.

Jo, by the way, så var jag tydligen med på en jätte bild på våran butiks hemmsida. Yes. Just my luck.

Tack så mycket.

Tack.

God Natt.

Nu är jag trött. Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att bege sig till körskolan och sedan jobbet. Hoppas att mina ny BUS-ade ben är bruna och fina tills dess :)

Dagens.

S, shame on you som har slutat med dina dagens. Shame on you som har slutat blogga regelbundet. Och nej, bloggtorka räknas inte som en anledning att sluta skriva. Punkt. Här kommer i all fall dagens två låtar. Båda med Buckcherry. Det är kärlek. Låtarna heter Everything och Open My Eyes.






Sugen. No More.

Partysuget har lagt sig. Jag börjar bli trött istället. Hoppas på fint väder imorgon så blir det till att sola och bli lite brun :)


image276

Plötslig Energi.

Jag känner mig mer energisk än på länge. Jag vill ut. Men jag vet att jag inte borde. Men enda lediga helg på jag vet inte hur länge. Jag måste ta det lungt. Vila upp mig. Samla krafter.


Bullshit.


Jaja. Ingen utgång för Lina. Tråk.
Jag måste sluta whina.
Oh happy day.
Thank You Thorn.
Hallelujah Moment.


image274

Jag får roa mig bäst jag kan med att dreggla över McDreamy istället. Och det är väl inte altför illa.

Gah.

Jag har inte varit ute sedan den 17 april.

SHAME ON ME.

Vad har hänt med mig. Innan missade jag aldrig en chans till utgång, men på senaste har jag tappat sugen. Börjar jag bli gamal.

Jag vill ut. Jag ångrar mig. S. Jag följer med, jag är för ung för att bli gamal. Jag lovar.

image273

Gossip Girl Och Chris Brown.


Rosa.

Oh My God.

Sandrew ska vara rosa ikväll.

För er som inte känner henne låter nog den här texten lika töntig som jag tycker att den gör nu när jag skriver den. Men S är aldrig rosa. Jag är rosa då och då. Men S har änna annamat rollen som den coola utav oss. Jag fick vara den söta men slampiga. Ett namn som jag inte tycker att jag riktigt lever upp till. Men S ord är lag. I alla fall så var jag just inne och läste S blogg då denna textrad flimmrade framför ögonen på mig:

Lina, jag ska vara rosa idag, rosa klänning, hallå eller.

Jag tror att jag läste den sisådär 14 gånger innan jag faktiskt tagit in vad det stod. Att se S i rosa klänning gör det nästan vart att gå ut. Men bara nästan. Jag får nöja mig med vimmelbilderna imorgon :)

Think Pink, S.

It's A Lie, If I Lie Right Here.

It's a lie
If I lie right here

Girl this was your idea
You know it's not my fault
You say you want my love
Well my love taste of salt
I've got a list of things I want to do before
I think of someone else's sorrow

If there's a deeper meaning that you're trying to find
Well it's in your head,
You'd better treat it kind
If you've done misread me
Then I'll make it clear tomorrow

Wish I could tell you I'm a better guy
That love is all around and only real man cry
But all I want to do is jump your bones
And slam dance all night to the music of your moans

It's a lie
If I lie right here
It's a lie
If I lie right here

Underneath my face there is a human skull
Without the living flesh you'd find it pretty dull
Underneath my skull there is a think machine
That only loves itself
And in the best of worlds you are the same as me
You think of life and love and morals separately
You don't expect a promise to last longer than the words themselves

Wish I could tell you I'm a better guy
That love is all around and only real man cry
But all I want to do is jump your bones
And slam dance all night to the music of your moans

It's a lie
If I lie right here
It's a lie
If I lie right here

It's a lie
If I lie right here
It's a lie
If I lie right here

Wish I could tell you I'm a better guy
That love is all around and only real man cry
But all I want to do is jump your bones
And slam dance all night to the music of your moans

It's a lie
(wish I could tell you I'm a better guy)
If I lie right here
It's a lie
(that love is all around and only real man cry)
If I lie right here
It's a lie
(but all I want to do is jump your bones)
If I lie right here
It's a lie
(and slam dance all night to the music of your moans)
If I lie right here.


På Torsdag Äts Det Ärtsoppa, På Lördag Är Det Fest. Men Fredag.

Känner mig lite pigg idag faktiskt. Bed betoning på lite. Kommer att bli en ganska lång dag. Jobbar till fyra och sedan dags för stall. Lille Snuffe :) Han är fin.



Och.

Chuck är galet snygg. Det är nästan lite dreggel varning. Eller...Vem försöker jag lura.

Det är dreggel varning.

Big time. 



Gossip Girl.

Serien är beroendeframkallande. Del två på säsong 1 är galet spännande.
 
A B S T I N E N S


Kräk.

Jag drack 4 dagar gamal mjölk idag.

Nu mår jag illa.

Pank.

Jag har inga pengar. Det är ganska trist. Jag har så att jag betala hästen, och köskolan. Knappt. Det får väl bli till att låna utav mammi. Suck. Ingen utgång för Lina. Supertråk. Så nu har jag shoppingförbud tills 25 juni. Vilket är precis så roligt som det låter. Idag gjorde jag mitt sista inköp. Jag deppar. Stor deppar.

 

Bus.

Här är min super BUS. Luktar gott och färgen blir jättefin :) Helt klart bäst utav dem jag har testat.


Ond.

Min ena tand är ond. Den har börjat växa ut längst inne i munnen och nu trycker den alla andra tänder åt sida. Det gör ont och jag har svårt att äta. Jag gillar att äta. Elak tand.

Ond tand.


Lauren Likes Spencer. Not.

image271

Like Two Peas In A Pod.




Chris Brown - Forever.



Denna vill jag dansa till på lördag.

Abstinens.

Nu när jag, pga brist på dator, inte har bloggat på ett par dagar blir jag lite tokig. Ett litet sting utav bloggrelaterad abstinens kanske?

Kom fram till att bo ensam är väldigt gynnande för vikten. Under dessa två veckor jag inte bott hemma så har jag gått upp på morgonen, ätit lite mackor. Åkt till jobbet, lunchat lite mackor. Kommit hem inte orkat laga något så då skippar man ett mål. Beadtime.


Super diet utan några näringsämnen ellr andra viktiga tillsatster som får kroppen att fungera.


image272

S.

Världens sötaste vänn S är hemma igen :) Du har varit mer än saknad!



Hemma.

Det är tufft att jobba. Jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Min kropp är ganska död. Men jag är glad, Och vi har en underbar arbetsplats. Folket är sweet :)

Idag hade jag tre kurser med en kvarts rast. Jag jobbade från 9 till halv sex. Grattis. Som tur var så var vi klara lite innan schema. Kände mig inte alls i form idag. När vi satt på kassautbildningen så nickade jag till flera gånger. Det gick bara inte att hålla ögonen öppna. Till slut så slog E till mig för att jag skulle vakna till, men inte ens det hade någon häpnandsväckande effekt.

Summan utav kardemumman är att jobbet är över alla förväntningar bra :)

Kul.

MrChina.

MrChina tycker att jag är söt.

Jag vet inte om jag ska bli smickrad eller rädd.

Födelsedag.

Idag fyller mammi år :)

Så.

Grattis Mammi.


Gratis Är Gott.

Dumma den som kom på idén att servera gratis sprit på en personal Kick Of.

Min Fiende.

Jag skyller min halfylla på denna. Elak sate som inte går att sluta dricka. Och den förstörde min bowling.

Meanie.

Produktbild: Xide

Salongsberusad.

Vi hade personal kick of idag. Jag har druckit 11 Xider. Jag känner mig aningens berusad.

Mitt uppdrag ikväll är att försöka dölja mitt tillstånd för familjen.


Japp, jag är hemma på första maj. Inget valand, inget annat heller. Ska upp och jobba vi 8 imon. Lite segt. Men jag fick ju lite kalas i alla fall. MrChina gav mig en kindpuss när han lämnade kick offen. Spännande. Vi tjejer diskuterade att typ 80 % av oss has the hots for mr hunk. Lets get ready to rumble.


RSS 2.0