Dagens Andra.

Hehe. Trivial Pursuit har tydligen blivit roligare sedan jag spelade det sist.

fickpingis


Ännu en gång så är det tjuvtittat som bär äran :)

Dagens.

Hehehe. Den mest klockrena på länge. Har inte skrattat så sedan "dissarlinjen". Eller jo det har jag, men jag kommer inte ihåg det just nu :P

Mike Litoris Klitoris tv

Full cred till Tjuvtittat

Don't Take Candy From A Stranger.

Nu är jag hemma hos M&M. Har fortfarande på mig myskläder. Orka ta på sig något vettigt likssom :P

Detta är till dig nu Saa. Nu letar du upp någon som vill förkröka med dig på lördag och sedan tar du och följer med oss ut. Det var alldeles för längesedan och jag vill verkligen att du ska träffa alla. Så inga dumma undanflykter. Imorgon åker vi till lilla kungsbacka och köper oss något fint att ha på oss, och sedan går vi ut på lördag. Som på den gamla goda tiden du vet :)



Does That Make Me Crazy.

Suget på att jobba idag är inte så stort. Inte för att jag inte vill till jobbet, utan mer för att jag inte vill lämna huset. Det regnar och är kallt ute, men här inne är det varmt och mysigt. Vad väljer man likssom... Men jag börjar inte förrän 4 så jag har lite tid på mig att vänja mig vid tanken.
Känner mig fortfarande inte helt 100, men har verkligen inte tid med att vara sjuk just nu. Det funkar inte. Så det är bara att bita ihop, ta en ipren, och le.
Näe, nu ropar sängen efter mig igen, så det blir till at krypa tillbaks ner där :)



Dead Like Me.

Min nya favoritserie. Eller nya kanske är fel ord efterssom den är från typ 2004. Men jag har missat den innan. Tack pappi som köpte med sig både säsong 1 & 2 boxen hem till mig. Det är sweet! Så nu ska jag begrava mig framför tvn, burra in mig i ett täcke, knarka halstabletter och kika på Dead Like Me.

Sweet Dude.


Things Will Never Be The Same.

Lay it down, pull my heart to the ground
Times getting cold, now the leaves all turn hard and blue

And I know, when I gaze to the sun
No place to hide I got nowhere to run from you
Away from you

Hold me now, girl, I dont know when,
When we will ever meet again

That was then, baby this is now
I try to get over you

Losing you... things will never be the same
Can you hear me call your name?
If we changed it back again
Things would never be...

In your hand, babe, I dont understand
Youve got the eyes of a child but you hurt like a man, always do
Always do

Touch me now, girl I dont know when,
When we will ever meet again
That was then, baby this is now
Time wont get over you

Losing you... things will never be the same
Can you hear me call your name?
If we changed it back again
Things would never be the same


Yeah, You Bleed Just To Feal You're Alive.

Ännu en superseg sjukling dag. Det suger ganska hårt. Men mitt huvud mår faktiskt lite bättre idag. Ska tillbaks till jobbet imon. Sweet. Hade behövt åka på en liten shoppingtur dessutom. Behöver något att ha på mig på lördag. Vet bara inte riktigt vad jag är ute efter. Det blir väl ännu en ny klänning kan jag tänka mig. Skulle egentligen behöva ett par stövlar till också. Men vi får se hur det går med det. Ekonomin har ju varit bättre. Speciellt nu efter att jag börjat spara till Hong kong/Thailand resan i januari. Ska bli så sjukt nice! Jag och S tillbaks på Samui, det kan inte bli annat än bra :P Och den där hong kong biten är ju bara ett litet plus. Hur coolt vore det inte att har varit i kina likssom :P

 

Kärlek.



It's a lie
if I lie right here

girl this was your idea
you know it's not my fault
you say you want my love
well my love taste of salt
I've got a list of things I want to do before
I think of someone else's sorrow

if there's a deeper meaning that you're trying to find
well it's in your head,
you'd better treat it kind
if you've done misread me
then I'll make it clear tomorrow

wish I could tell you I'm a better guy
that love is all around and only real man cry
but all I want to do is jump your bones
and slam dance all night to the music of your moans

it's a lie
if I lie right here
it's a lie
if I lie right here

underneath my face there is a human skull
without the living flesh you'd find it pretty dull
underneath my skull there is a think machine
that only loves itself
and in the best of worlds you are the same as me
you think of life and love and morals separately
you don't expect a promise to last longer than the words themselves

wish I could tell you I'm a better guy
that love is all around and only real man cry
but all I want to do is jump your bones
and slam dance all night to the music of your moans

it's a lie
if I lie right here
it's a lie
if I lie right here

it's a lie
if I lie right here
it's a lie
if I lie right here

wish I could tell you I'm a better guy
that love is all around and only real man cry
but all I want to do is jump your bones
and slam dance all night to the music of your moans

it's a lie
(wish I could tell you I'm a better guy)
if I lie right here
it's a lie
(that love is all around and only real man cry)
if I lie right here
it's a lie
(but all I want to do is jump your bones)
if I lie right here
it's a lie
(and slam dance all night to the music of your moans)
if I lie right here


Mr.Jobbhunk.

Han har damp. Herr hunk/slampa/whatever kan inte bestämma sig. Nu vill han att va ska ha ännu en rendevouz. Inte mig emot, tror jag, för killen har en dragningskraft som inte är okej. Men jag vet inte. Han är så skum. I ena sekunden är vi vänner, nästa tafsar han på mig på jobbet, och sedan känns han knappt vid mig. Är det någon inbyggd mekanism i killar som gör att alla är as. Eller har jag bara haft otur?

Jag blir så trött bara. Och vi som lyckats dölja allt på jobbet alla dessa veckor så på hans näst sista dag så tafsar han på mig. Och jag vänder mig om och blinkar(puckolina!!!) mot honom. Sedan har jag hur Herr.J ropar bakom oss. Och när jag vänder mig om så står J där, hånflinar och säger något i stil med
"jag tror att jag har ett nytt rykte att sprida".
Skjut mig. Bara för att Mr.Hunk inte kunde hålla tassarna borta från min touchie. Crap.
Då har man fått ryte som jobbslampan då.Snälla J håll munnen stängd.
Det enda posetiva är att J och Mr.Hunk är goda vänner. Så för Mr.Hunks skull kanbske han håller sin stora mun stängd.Jag kan ju hoppas iaf.

Kommer detta ut på jobbet så dör jag. Typ.




Hej Sjukling.

Japp. Då var den härliga höstförkylnigen här. Med en näsa som rinner, 39 graders feber och huvudvärk har jag legat begravd hela dagen under mitt täcke. Eller jag var faktiskt på jobbet i morse klockan 7 men kunde inte stanna. Jag mår piss. Så nu tänkte jag kapa huvudet och bli av med problemet. Vore ganska sweet.
Tog ledigt imorgon också. Sedan har jag inte råd att vara ledig mera. Drömmen. 
Not.

Nu ska världens bästa mammi åka och köpa glass till mig. Jag bryter dieten under min sjuklingsperiod. Jag är vek och döende. Min kropp behöver en snickers glass. Typ nu. 

Dietdag Nummer 6.

Efterssom det var lördag så kalasade jag till det med två burkar tonfisk idag på jobbet. Det ledde till att jag fick i mig cirka 900 kalorier. Vilket är alldeles för mycket för min diet. Borde gå ut och promenera en stund nu  bara för det. Men det är tvek på om jag orkar. Har jobbat hela dagen och ska upp och jobba vid 7 imon igen. Suget är inte stort...Men jag får ta igen det imorgon. Då blir det bara egenshakat och kanske lite promenad med Maria på eftermiddagen :)

Mysko.

När jag var på väg hem från stationen tidigare så ropar två män på mig. Jag plockar ut hörlurarna i öronen och undrar vad det är som är så viktigt så att det kan avbryta mitt "Hate this part" maraton. Det visade sig att den ena utav dem just hade solt brödrostar till ett större företag för 800 000 och nu ville dem veta vart man gick ut i kungsbacka så att det kunde fira. Sedan blev jag medbjuden ut men tackade nej. Dock endast för att jag ska jobba imon. 800 000 kronors äffär = gratis dricka. Likie, likie. Då utbrister snubbe nr.1 något i stil med:
Men vänta lite, jobbar inte du på IM?

Gah ska jag bli igenkänd för mitt jobb överallt :P Inte helt okej.

Allevo-Dieten Dag 5.

Efter ett litet snedsteg igår med en macka innan utgång för att lindra fyllan och lite nattamat för att lindra baksmällan så är jag back on track. Det blev BK där på natten. Liten tabbe, men så kan det gå. Idag har jag bara hunnit äta tre måltider. Vilket innebär 300 kalorier och två päron. Ingen aning om hur mycket kalorier det var i dem. Men en del socker blev det nog där. Hmmm, jo och veckans andra tabbe. Jag drack ett halvt glas pepsi. Inte ens cola liksom :P

Jobbet har varit galet idag. Mr.P kom fram och pratade lite med mig. Vi har ju flirtat lite innan men aldrig pratat. Så det var nice. Jag blev nästan lite fnittrig :)

Mr.Jobbhunk slutade idag. Hans sista dag. Det var surt. Även om han blev Mr.jobbslampa så var han så sjukt störd och rolig att jobba med. Vem ska jag nu spana på hela dagarna? Det var faktiskt lite jobbigt på riktigt att se honom gå. Men sedan så har jag ju extrem separationsångest. Det vet jag ju sedan tidigare.

Imorgon jobbar jag 10 timmar. Det är sweet. Älskar långa pass. Ska man jobba kan man lika gjärna göra det ordentligt. Punkt.

This Is The Part Where The End Start.

Kalasade till det innan träningen med en hel burk tonfisk i vatten. Yummy. Har dessutom ätit två äpplen idag. Det är jobbigt att bara leva på vätska. Jag behöver något att tugga på, och nej, tuggummi är inte min grej :P

Är faktiskt nästan 1 kilo lättare idag än i måndags. Yeah baby, yeah. Det känns bra. Även om det inte är dietens verk och även om det inte syns så käns det bra. Väldigt, väldigt bra.

Imorgon blir det Valand(surprise) med lite workbuddies och S såklart :DMan borde ju inte dricka alkohol under dieten efterssom det inehåller en del kalorier men jag gör ett undantag. Dock blir det en lugn kväll efterssom jag ska jobba på fredag.
Var ute och promenerade en timme innan med Sabina. Tiden går så fort när man har någon och prata med och en timma kändes som ingen tid alls. Imon ska jag möta Madde i simmhallen vid 9 för lite motionssimning. Sweet. Madde är en utav dem som jag lyckats lura med på hela den här dietgrejen. Stackars sate :P

Nu ska jag och min kurrande mage krypa ner under täcket och kika på Dead Like Me.
Sweet Dreams Dudes :D


Thai.

Jag och pappi har suttit och kikat på flyg till thailand. Jag och S planerar ju att åka dit igen i slutet utav januari. Billigaste alternativet verkar vara att flyga till Hong Kong först :D Hur sweet vore inte det? Spendera två dagar i kina och sedan direktflyg till Samui. Drömmen :D

Gah.

Jag och min dator är inte vänner för tillfället...


Musik.


Allevo-Dieten Dag 3 Del.2.

Nope. Shaken smakade inte bättre idag. En touch av chokladpudding med konsistens som vattenblandat sågspån. Yummy. Men vill man vara fin får man lida pin.

Allevo-Dieten Dag 3.

Jag har nu i två dagar bara ätit Allevoshakar. Min arbetskamrat M har nämligen prövat Allevodieten innan och tappat 8 kilo på 3 veckor. Så nu är det kontinuelig träning och ingen mat som gäller.

Med shakarna får man i sig ca 500 kalorier om dagen och knappt något fett. Dessa är det enda jag ska äta under två veckors tid och sedan kommer jag att få byta tillbaks ett mål mat. Under dassa två veckor kommer magsäcken att krympa och förhoppningsvis kommer jag att tappa i vikt :D

Jag är konstant hungrig och extremt sugen på mat, men det är överkomligt. Köpte Allevosoppa igår för att få äta något varmt. Och för att få något att tugga på så blev det ett halvt äpple till lunch och ett halvt till middag. Man tröttnar så på att bara få i sig vätska. Så nu kommer min blogg att förvandlas till en bantningsblogg. Så länge som jag orkar hålla på.

Nu ska jag snart ut till M och promenera med henne. Sedan blir det hem, kanske träffa N och sedan stallet. Så jag får ändå rört ganska mycket på mig. Imorgon får jag se om det blir simhallen innan jobbet. Och sedan så ska jag promenera med MA på fredag. JAg känner mig så hungrig hurtig.

Japp. Nu var det dags för min frukostshake. Den är ganska nasty och smakar typ sågspån. Men det är bara till att bita ihop och svälja skiten :)

Kram

Oh How Could I Resist Your Sexy Body, To Bad That Head's Attached To It.

Vaknade tidigt imorse och satte mig vid datorn för att klicka ner senaste Gossip Girl avsnittet. Sweet. Sedan satte jag mig och kikade på scrubs medans jag väntade på det att ladda klart. Synd bara att datorn hängde sig utan att jag märkte det så efter att ha kikat på x antal avsnitt utav scrubs utan att nedladdingen plingat till så gick jag för att se vad som var fel och då stod allt stilla. Men nu är den så gott som färdig, vilket är lycka :D 

No Stress.

Vaknade upp hemma hos A imorse. Mysigt att vakna med någon. Det var längesedan sist. Sedan kilade jag hem i några timmar. Åt lite burkmat oc kikade på tv innan det var dags för jobbet. Blev bjuden till J's fest på lördag, med restriktioner att inte berätta för någon för han ville inte bjuda för många. Gött att vara en av dem som blir bjuden på saker :P Har alltid tyckt så synd om dem som inte blir det...

Stog helt fredligt i butiken idag då Mr.Jobbslampa och J kommer gåendes emot mig. Och det vore väl fine. Om det nu inte vore så att Mr.Jobbslampas plastpappa var med. Jag ville ju bara sjunka igenom jorden. Enda gången jag träffat plastpappan var när jag kom till Mr.Jobbhunk på kvällen och lämnade stället på morgonen innan någon vaknat. Uppenbart...Oh no. Så där stod jag och spanade efter möjliga flyktvägar, men utan något resultat. Så jag fick istället fint stå kvar le lite snällt och hälsa. Thank you thorne...

Nu blir det sängen. Gött som fasen.

God natt. 

Oh.

Jo, jag har fightats med kvittorullemaskinen till vågen på jobbet. Den var mycket, mycket stygg och ville inte alls som jag ville...Fuk

Jag vaknade i tordags och trodde att jag var förlamad. Jag kunde verkligen inte röra en enda muskel...Sedan kom jag på att det var träningsverk. Jag är så otränad så att jag fick träningsverk utav ett enda ridpass. Det sög ganska så hårt!

But You Don't Really Care For Music Do You?

Jag är trött. Så istället för att kila hem till Natta på kalas så går jag och lägger mig. Lina goes oldie. Ser du S, det är inte bara dig jag bangar.

Imon blir det filmmys hemma hos A. Det är lite sweet ;) Annars händer det inte mycket. Jag ska njuta utav min hela lediga dag. Den ska utnytjas till fullo! Oh yes.

Trött.

Jag är aldeles matt i hela kroppen. Undrar om jag börjar dra på mig den typiska höstförkylningen...Det vore ju drömmen :P Har varit uppe sedan halv 7 i morse, då vi hade extrainsatt jobb möte klockan 7. På min lediga dag...Yes. Men nu jobbar jag faktiskt bara torsdag fredag lördag och sedan är jag ledig igen på söndag. Inte helt fel faktiskt.

Får se om jag ska träffa Mr.A igen till helgen också ;) Vore inte helt fel. Jag kan behöva en trevlig en. Men dem är inte alltför vanliga. Ta bara mitt senaste försök som exempel. Mr.Jobbhunk. Han går numera går under namnet Mr.Jobbslampa. Inte så okej :P Så jag hoppas på bättre lycka med A. :D

Sweet Dreams.

Musik.


Barnvakt.

Varför får jag alltid barnvaktsrollen på alla utekvälla. Det kan verkligen förstöra en kalaskväll när man tvingas passa sina aldeles för fulla vänner :P

Annars var det sweet. Träffade C, vilket var grymt längesedan. Det var mys :D

Ikväll blir det alternativt bio med Mr.A. Lite spännande det med. Jag måste bara vakna till lite efter aldeles för få timmars sömn...Bara jag inte somnar :P

Saknade dig igår Saa. Väldigt dålig timing att bli sjuk! Lite kaast faktiskt. Det var en märklig jobbutgång nu när varken Ems eller E är med mig längre. Jag är lite ensam. Men jag överlever :) Nu är det duschen som gäller. Drömmen :D

Gratis Är Gott.

Gratis Makeup

I Only Wish You Weren't My Friend. Then I Could Hurt You In The End.

Sovmorgon idag. Är ju inne på min lugna jobbvecka nu då jag bara jobbar drygt 20 timmar. Ganska gött faktiskt. Så jag börjar sent alla dagar utom fredag. Då är det 7 som gäller. Sweet :P

Ikväll blir det kanske utgång med M från jobbet. Jag är ju ledig imon så det gäller att passa på. Sedan ska jag kanske ut med Saa på fredag och jobbet på lördag. Lite segn när man börjar tidigt på söndag, men jag får väl ta det lugnt :D För det är jag så bra på..


Musik.

Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence, and leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again...

So if you love me, let me go. And run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you...
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart... when you refused to fight

So save your breath, I will not hear. I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love. Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint...
My own was banished long ago
It took the Death of Hope to let you go

So Break Yourself Against My Stones
And Spit Your Pity In My Soul
You Never Needed Any Help
You Sold Me Out To Save Yourself
And I Won't Listen To Your Shame
You Ran Away - You're All The Same
Angels Lie To Keep Control...
My Love Was Punished Long Ago
If You Still Care, Don't Ever Let Me Know
If you still care, don't ever let me know...



Inventering.

Att sitta 6 timmar i en kyl är ingen höjdare. Bara så att alla vet. Det var ungefär lika roligt som att räkna de 2508 burkarna med cocosvatten. Topppen

Happy B-Day To Me.

Idag fyller jag 20. Yey. Ganska coolt faktiskt. Dagen till är ska jag spendera med att inventera IM. Drömmen. Precis vad jag ville göra. Frukost på sängen och sovmogon är så överskattat. Inventering med obligatorisk närvaro klockan 6 är så mycket bättre...Tro mig.

RSS 2.0