Dagens Låt.


Seal - Amazing

Morgonpigg.

Förstår inte varför jag efter alldeles för få timmars sömn inte kan sova. Varför ska jag vara så morgon pigg. jag vet ju att det kommer att bli jobbigt ikväll, när jag däckar framför tvn klockan sju. Inte så roligt. Och jag som har pratat med S om att ha lite filmmys. Vore najs. Yeah, yeah. Först måste jag genomlida en dag med stall och utan mer sömn. Segt.

Anna Nalick - Breath.


Om Att Må Som Man Förtjänar.

Gårdagen var kul. Valand har åter igen blivit Valand. Jag mår som jag förtjänar idag. Vilket vill säga...inte så bra. Dessutom så hamnade D och A här på något mystiskt sätt i natt. Jag vill bara ha min säng ifred och sova bort hela dagen. illa är det. Om inte värre.

Grattis.

Idag ringde dem från Ica. Jag var ju på intervju där igår. Jag har fått jobbet. Jippie. No more arbetslös. Vilket betyder att jag kan festa loss ordentligt på Valand ikväll. Be there. Annars så är ju Nrj gänget på Nivå ikväll. Kan bli kul. Fick ett sms om det innan, men efterssom det är 20+ så är jag osäker på om det ens är någon mening att skriva upp sig på gästlistan. Yeah, yeah. utgång blir det i alla fall och suget är på topp!

xoxo

You're So Naive.

image195


Jeffrey Dean Morgan.

Jag har, sedan Grey's Anatomy, haft en crush på Jeffrey Dean Morgan, aka Denny Duquette. Underbaraste Grey's karaktären. Me like.
 




image192

Wow. Det blev som mitt egna lilla heliga Jeffrey tempel. Hallelujah.

Valand Imorgon, Be There.

Imorgon är det då äntligen torsdag igen. Vilket betyder Valand. Och efetrssom det är lönevecka så lär det vara en del folk där. Kul! Imorgon är det även dags att bli av med min hemska utväxt. Jippie kay ey. Back to blond. Har funderat så starkt på att färga mig mörkhårig, men efter en stark avrådan både från J och S så tror jag att jag struntar i det. Kan hända att jag är lite för mycket vakum för att vara mörk dessutom. Så jag får väl fortsätta vara naturligt, harkel, harkel, blond. 

Ska även till den mer än efterlängtade körkortsteorin imorgon. Den är underbar, så sjukt rolig...Eller inte. Förra lektionen såg vi på tre filmer om bälten. Mindblowing. Eller inte. Men jag gnäller inte. Oh no. Inte på 5 och ett halvt dygn till. Måste ju klara min vecka. Det har ju redan gått ett och ett halvt dygn, så det är inte långt kvar.  

Monsterponnyn.

Idag fick jag smaka på monsterponnyns monstersida. Med ett bocksprång som var slightly för stort för min smak. Men efter att ha kravlat mig upp från halsen, där jag hängde ganska bra, och tillbaka ner i sadeln så gick det ganska bra. Några små språng till bara under lektionens gång men inget som fick mig ur balans.

För att demonstera precis hur högt hästen bockade så har jag gjort en utomordentligt fin paint bild. Här nedan ser ni altså monsterponnyn. Och ja, han är precia lika söt i verkligheten.
image187

.

Jo förresten. Efter att ha sett filmen blev jag så sjukt sugen på att åka till Irland. Sån underbar dialekt. Me like. Funderar starkt på att åka dit och ta med mig en liten irländare hem som kan sitta och prata lite för mig då och då. Det vore inte så illa :D

Steve Madden.

image1425
Du kan vinna skorna HÄR.

Cry Me A River.

Såg nedanstående film igår. Å fy fasiken va bra den var. Jag grät mig igenom de två timmarna. Rekomenderar den starkt till alla som gillar filmer som The Holliday. I vilket fall som helst så har de två timmarna utav konstant gråt gjort så att mina ögon svullnat upp till oigenkännlighet. Grattis. Och fine, det hade väl funkat, om jag inte skulle på arbetsintervju idag. Nice första intryck. Om jag såg ut som barbapappa igår så är det ännu värre idag. :) Jipie, livet leker.

P.S. I Love You.



Ingen som har sett den? Måste veta om den är värd att ladda ner...eller ladda ner är ju olagligt så det skulle jag aldrig göra, värd att...låna menar jag såklart.

God Morgon.

Måndag idag, och inte mycket på schemat. Surprise liksom. Ska ut en sväng till monsterponnyn senare och ikväll är det födelsedagsmiddag för morfar :) Nice, nice. Hade tänkt kika på PS. I love you idag också. Någon som har sett den?

xoxo
image186

Världens sötaste morfar! Grattis på födelsedagen!

Vad Orlando Bloom Gör När Han Inte Spelar In Film.

Någon som vill gissa?

image185

Han gör bilreklam i thailand såklart :) Hallå eller, det borde ni väl kunnat lista ut.

Thailand 2008.

image183

The Spiderwick Chronicles.

image179


Han med att se ännu en film idag. Spiderwick blev det den här gången på lillasysters begäran. Lite små-söt fantasy film för blandade åldersgrupper. Inget jag skulle betala för att se, men det var lite lagom såddär för en söndagseftermiddag.

Jumper

image174



Sitter precis och tittar på Jumper. Så en trailer av den nere i Thailand och har varit grymt sugen på att se den sedan dess. Måste säga att den är ganska bra hittils. Någon som har sett den?

Lite Dragen, Men Annars Så.

Satt och kikade på Dude Where's My Car innan när Saa ringer mig och låter slightly berusad. Följande samtal utspelar sig sedan:

Jag: Saa, har du druckit?
Saa: Nej.
Jag: Hum, okej du låter lite dragen.
Saa: Ehm, okej då...Kanske lite.
Jag: Hur mycket är lite?
Saa: Inte så mycket.
Jag: Hur mycket?
Saa: Men...bara några Smirnof...Och några breezer. Det var gott.

Det förklarade det något sluddriga talet. Hon är bra söt den där vännen. Och när hon är dragen kan hon nästan klassas som...Snäll?!? Men bara nästan :)

Grattis Du Har Blivit Förevigad, Och Upplagd På Nattstad.


Mer Panic!


Bilder.




Sweetest Ass In The World.


Blir man inte på ett sånt grymt partymood när man hör den här låten?

Dagens.

Idag har varit en sådan där underbar dag när jag inte har gjort någonting. Happiness. Spelat lite N64, det var ett tag sedan jag gjorde det sist. Och kikat på film. Vilket betyder ingenting viktigt. Imorgon är det dags för att skutta runt på monsterponnyn. Det gick ju faktiskt, mot all förmodan, bra i onsdags när vi hoppade. Så jag hoppas att han uppför sig imorgon med. Det kan ju inte bli värre än att jag flyger av och dör...Jippie.

Det skulle ju blivit utgång ikväll. Men jag känner mig ganska krasslig så jag tror att det skiter sig. Lite trist, men för en gångs skull så får hälsan komma först. Vill gjärna vara i form till de två arbetsintervjuerna jag har nu veckan som kommer.  :)

Something To Get In The Mood.


Veckans Valand.

Vårat beloved Valand var sitt gamla vanliga jag igen nu i torsdags. Likie, likie. Det började med att jag och Sandra åkte med grannen in. Hälsade på vakterna och kom in utan att visa leg. För ovanlighetens skyull liksom. Han med att inhandla lite dricka innan 23, då nästan allt är billigt. Det gillar vi. Efter att ha tagit runt tre klunkar cider så skulle jag ut och hämta Natali då hon inte vil gå in själv så jag skuttar ner till entren och går för att ställa mig ute vid vakterna. Följande samtal inträffade sedan mellan mig och vakt nummer 1:

Vakt 1: Lägg av nu.
Jag: Va?
Vakt 1: Du är aldeles för full!
Jag: Va?
Vakt 1: Jo men jag ser ju på dig att du har druckit för mycket.
Jag: Men, men, men..jag har ju bara druckit några klunkar cider.
Vakt 1: Näe, jag kan inte släppa ut dig när du druckit så mycket. Du får gå tillbaks in.

Sedan bröt vakterna ihop och skrattade åt mig. Elakt skämt tycker jag. Men det är ju kul att man kan roa någon.   


Storm.

Igår när jag hade jobbat färdigt och klev ut från kungsmässan så var det typ orkan ute. Och fine, det hade väl inte varit någon fara, om det inte hade varit så att jag hade stallet kvar. Jippie. Så det blev till att sätta sig på bussen ut till maleviksvägen och stall lundahagen. Jag satt och halvsov lite på bussen med musiken på. När jag kikar ut igenom fönstret ser jag ett hav på höger sida. What? Hav, höger sida av bussen. Det är något som inte stämmer. Havet ligger nämligen på vänster. Crap, var min första tanke. Jag har missat hållplatsen. Men så ser jag något som vittnar om motsatsen. Golfhuset står mitt ute i allt vatten. Det är altså en översvämmad golfbana vi åker förbi. Grattis. Och om någon, mot all förmodan, skulle undra så äår det inte jätteroligt att rida en häst som stått i två dagar medans det stormar ute. Han var lite knasig. Men det var bara att vrida upp volymen på radion i manegen för att stänga ute alla andra ljud och göra det bästa av situationen.

Nostalgitrip.

Kan fortfarande minnas hur tokiga vi var i Panic! at the disco, jag och Saa. Det gick inte en enda förfest utan dem. :) Det var tider det. Kommer att bli mer än tomt utan dig vännen nu när du åker. Men avundsjuk det är jag inte..Oh no. Jag menar vem vill åka till australien och värmen. Inte jag i alla fall :P


Oh, I Wish I Was That Tree.

image66

I'm Trying Hard To Let Go, But I Can't.

Idag ska jag börja med min körkorts teori vilket jag ser fram emot väldigt mycket. Lektionerna är nästan två timmar långa och kommer säkert inte alls vara tråkiga. Oh no. Men jag måste ha mitt körkort. Kan vara ganska bra när man bor där jag bor. Vilket vill säga långt ut åt helvete. Jippie.

Alla muskler i hele min kropp gör ont. De är inte vana vid att lyfta böcker. Speciellt inte tre dagar i rad. Nu har vi bara 10 pallar kvar att fixa med. Bara. Oh så roligt. Jag är inte det minsta trött på böcker. Jag lovar.




Två Dagar Kvar På Tortyren.

Nu är det bara två dagars tortyr jobb kvar. Sedan är det dags att återgå till mitt gamla hederliga slappa jag. Me like.

Idag hoppade jag med ponnyn. han var grymt duktig, den lille rackarn. Klarade till och med den lilla banan. Yeah baby, yeah.

Börjar känna mig lite skeptisk till morgondagens Valand. Jag vet S, men får inte vara skeptisk till Valand, Men i och med att jag ska upp tidigt på fredag känns det lite tveksamt om jag kommer att orka. Jag lär nog hinna vela ett par gånger fram och tillbaks innan imorgon kväll :)

Var och shoppade idag. Jag har ju faktiskt inte köpt nya kläder sedan...Igår. Jag skulle egentligen bara in på HM och köpa en tröja. Men så när jag gick där så hittade jag en lite gömma som någon hade försökt dölja med två linnen ur campain for aids serien. Båda linnena var fina, så det blev till att jag köpte dem med. Tack så mycket du som hade gömt undan dem i min storlek. Det var mer än upskattat! Sedan så var jag tvungen, ja tvungen, att köpa lite smycken. Nöden har ingen lag. :)

Panic! At The Disco



Panic! Ska släppa nytt album. Det är lycka :) Känner du inte lite nostalgi Sa? :P

Här Borde Det Stå En Rubrik, Men Jag Orkar Inte Skriva Någon.

Jag är trött. För ovanlighetens skull liksom. Vet inte riktigt vad som har hänt den här veckan, men trött är jag i alla fall. Clear Rounden i söndags gick bra. Kom runt felfritt på 90 cm och rev sista på en meter. Helt okej med andra ord. Hästen var lite tokig, men han är söt. Nu har jag jobbat på Wettergrens både igår och idag. Spännande, spännande. Min kropp är verkligen inte van vid att behöva jobba. Jag däckade som en sten igår när jag kom hem. Strakt jobbat.

Imorgon är det hoppning som står på schemat. Med mördarponnyn. Det kan bli en upplevese för min del. Eller något i den stilen. Efter att ha sett och hört om alla ryttare han slängt av under hopplektionerna så är det tveksamt om jag kommer att överleva. Men jag har ju trots allt haft tur hittills.

Var dessutom jätte duktig idag och bokade både teorikurs och körlektioner. Nu fasen ska jag ta itu med körkortet. Min morfar lovade mig nämligen att betala hälften om jag tar det innan första juni. Och det vore ju inte helt fel. Han erbjöd mig dessutom att låna hans BMW så fort jag har fått körkort, och det är ju ett erbjudande men inte tackar nej till. Att S lyckades med halkan igår, grattis by the way, var ju ännu en liten kick i rätt riktning. Yeah, yeah. Körkort here i come. Typ.

Utgång. Nej Tack.

Fick ett sms av en vän för en liten stund sedan som undrade om jag ville med ut och ta ett glas vitt.


Jag kan bara säga att suget inte är på topp. Inte ens i närheten. Jag har fått nog av utgång för ett bra tag framöver. Vilket betyder att jag inte kommer att gå ut mer innan...imorgon. Starkt jobbat. Jag kanske borde spara mina sista slantar efterssom jag inte har något fast jobb och en häst att betala för varje månad...Men nej då. Det vore väl onödigt. Mycket bättre att slösa dem på att dricka sig redlös. Smart Lina. Och jag undrar varför folk kallar mig blond.

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel

When I see your smile
tears roll down my face
I can't replace.

And now that I'm strong I have figured out
how this world turns cold and it breaks through my soul,
and I know I'll find deep inside me, I can be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

It's ok

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cause you're my
you're my, my
my true love
my whole heart
please don't throw that away.

Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay..

Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

Clear Round.

På söndag var det tydligen dags för självmord igen. Jag ska tydligen åka häst över hinder. 90 cm och 1 meter blir det. Lite lagom såddär. Nästa söndag ska jag hjälpa H med hennes ponny som krånglar lite. Nice, nice. Lite mycket häst helt plötsligt bara. Vad gick fel?

I veckan som kommer så ska jag hjälpa till på Wettergrens och fixa med kommande bokrean. Jippie. Jag älskar att jobba. Verkligen.


Oh, I can barely stand the excitement.

Apologize Chipmunk Version.


Konversation Nummer 3.

Jag blev lite supen under bordet av en halvfransk typ igår. Han var ful som stryk, men hade tydligen mycket pengar, vilket ledde till X antal Sambouka shotar. Följande samtal utspelade sig därefter i baren på Valand.

Typen: You are very beautiful, just my type of girl.
Lina: .
Typen:
You're the kind of girl I could make out with.
Lina: .
Typen:
Have you ever tried a french kiss?
Lina: .
Typen: Would you like to practice some french kissing?

Sedan sprang jag. Så fort som benen och klackarna bar mig. Tack för shotarna, de var uppskattade.



Jag drar verkligen till mig konstiga människor. Tur att man kan ha roligt åt det såhär i efterhand :)

Konversation Nummer 2.

Jag och Mr X står och pratar på Valand.

Mr X: Kan jag få se dina öron?
Jag: Um...Nej.
Mr X: Jag tycker att det är så himla vackert med öron.
Jag: Okej...
Mr X: Men, skulle jag kunna få känna på dem i alla fall?


Svar nej. Jag gillar inte folk som tar mig på öronen.

Would You Like To Practice Some French Kissing.

Valand var annorlunda. Familjärt, men annorlunda.

Vi kom. Ställde oss i kö. Gled förbi vakterna utan att visa legg, som vanligt. Blev hälsade välkommen tillbaka. Sedan gick det utför. Konstigt folk. Konstig musik. Konstigt, konstigt, konstigt. Hur mycket kan ett ställe ändras på två ynka veckor? Tydligen ganska mycket. Så vi tog vårat pick och pack och drog till Sticky istället. Sandras sko fastnade i trotoaren. Vilket jag i mitt dåvarande tillstånd fann mycket underhållande. Mötte S kompis L på Sticky. Dansade och shotade.

Konstigt samtal nummer ett:
Mr.  A & B:
Hej. Vi har försökt spana in er jättelänge nu, men ni kommer ju aldrig över.
Lina & Sandra: ?(läses som WHAT?)
Mr.  A & B: Ja vi har stått där på andra sidan baren, men ni såg oss inte, så då tänkte vi att vi kommer över istället.
Lina & Sandra: ?
Mr.  A  vänder sig till Sandra: Om du fick välja mellan oss, vem hade du valt?
Sandra: Um...Dig?
Mr. A: Yes! Jag har fått ragg!
Mr. A vänder sig till mig: Om vi skulle vara pest och kolera, vem av oss hade varit kolera?
Jag: Um. 

Same, same. But different.
 

Valands Torsdag.

Ikväll är det dags för ett mer än efterlängtat Valand. Det var längesedan. Förhoppningsvis så blir vi ett gäng, men man vet aldrig. Folk brukar ha en tendens av att dra sig ur i sista minuten. Ska försöka att inte göra en Sandra och slarva bort den nya telefonen. Kan bli lite trist.

Förhoppningsvis så blir det i alla fall lite förkrök hos N. Sedan får vi se om vi drar en sväng till PC innan det är dags för the main attraction. Äntligen. P2 och blinkers. Lycka.

Ny Telefon. Grattis.

Jag blev pålurad en ny telefon igår. Den är rosa. Och ganska söt faktiskt. Enligt tjejen i tele-någonting montern har den massa funktioner som jag bara inte kan vara utan. Jag har inte upptäckt dem än. Jag köpte den för att den var rosa. Bra argument. Eller inte. Så här sitter jag nu, med ett abonemang på två år och en rosa telefon. Jag skulle säga lycka, men jag är inte säker på att det är vad detta är.

Mitt headset är också rosa. Känner mig lite geeky. Det går utför. Jag skulle ju sluta vara söt och bli cool. Det verkar skita sig.


It's Alive.

Jag lever. Jag överlevde. Tack Quando.

Death Is A Close Friend Of Mine.

Min kära ridlärare/"vän" har tydligen fått för sig att jag är självmordsbenägen. Det är den enda lösningen jag kan komma på till att hon sätter mig på monster ponnyn som slängt av folk hela veckan. Han sparkar efter de som han slängt av också. Glömde jag säga det. Tack S. Nice move. Så detta lär vara det sista ni hör av mig. Hej då. Hoppas att ni har ett fortsatt trevligt liv.

xoxo

Say What?

image170Hur man lyckas vrida ankeln i den vinkeln är ett olöst mysterium.


























Oh, This Precious Pain.

Jag har ont i musköer jag inte visste att jag hade. Två veckor utan stall har tydligen tagit död på hela min kropp. Efter en dryg timmas uteritt igår, så har jag ont idag. Pinsamt värre. Funderar helt alvarligt på att börja gymma. Skulle behöva tappa en såddär 15 kilo. Det hade varit grymt skönt om dem kunde försvinna såddär över en natt bara. Betvivlar dock att det skulle hända. Kanske kan få mig en släng av körtelfeber igen. Eller kanske magsjuka?

Idag blir det arbetsintervju. Spännande, spännade. Tänkte hinna in till stan och shoppa lite innan. Behöver lite nya kläder, och en mobilladdare. Min telefon är död. Och laddaren är borta. Lite pissigt.

Jaja. Nu måste jag börja göra mig iordning. Have a nice day :)

Bon Nuit.

Ännu en gång besegrad av Jetlagen. När ska den ta slut. Klarade dock av att hålla ut nästan fram till klockan nio. Strakt jobbat!? Ursäktar för den antagligen ganska felstavade franskan/spanskan/italienskan eller vad det nu är för språk jag ansvändt som rubrik. God natt var det i alla fall det skulle betyda. Kunde gått.

Bon Nuit.

Ännu en gång besegrad av Jetlagen. När ska den ta slut. Klarade doxk av att hålla ut nästan fram till klockan nio. Strakt jobbat!? Ursäktar för den antagligen ganska felstavade franskan/spanskan/italienskan eller vad det nu är för språk jag ansvändt som rubrik. God natt var det i alla fall det skulle betyda. Kunde gått.

Saker Att Göra, Eller Inte Göra, I Thailand.

  • Stjäla en apa.
  • Knockas i huvudet av en solstol.
  • Kasta sten på ormar.
  • Åka bil med en galen Thai endast iklädd pyjamas.
  • Hoppa på fel färja.
  • Tappa bort sitt tillfälliga boarding pass i Sharja.
  • Bli skjuten i huvudet med gurka.
  • Äta fossiler.

Måndag.

Måndag. Jetlag. Ridläger.

Great Combo. Verkligen.


Träffade J igår. Grymt roligt. Vi har inte träffats på över ett år, vilket känns lite konstigt efterssom vi varit i princip som syskon i cirkus 5 år. Det var i alla fall grymt roligt att se honom igår. Vi tog en fika på E.H och sedan fick jag se hans lägenhet. Jag säger bara en sak. Grabben har stilkänsla.

Har haft ridläger idag. Ska genomlida ha det imorgon med. Jippie Kay Ey.
Anställningsintervju på onsdag. Goppla imorgon och fredag. Lektiona på onsdag. Ridlära på onsdag. Veckan är full utav ljuspunkter. Hade ju tänkt hinna pierca mig också. Bye, bye naveln. Jag vet att man inte borde pierca navlen när man är 19. Det är omoget och yada, yada, yada. Jag her velat pierca mig sedan jag var 13 men jag är så fruktansvärt rädd för nålar. Nu har jag äntligen börjat övervinna min fobi, och känner att jag kanske, kanske, kanske skulle våga. Eller kanske inte. Någon som vet om det gör ont?


Egocentrisk...Näe.

image168

Något som skulle blivit min nya header, men sket sig något så fruktansvärt. Lite trist, för det började bra.

Dagens ord: Ohumunt.

Don't Get Mad. Get Even.

God morgon. Eller nåt. Jag har vändt på mitt dygn. Jag somnade klockan åtta igår och vaknade vi sex i morse. Tack thailand. Osäkert om det var värt det. :P

Det är faktiskt ganska skönt att vara hemma igen. Riktig mat. Min egen säng. Svenskt godis. Fördelarna är många. Både Ica och Kårlins ringde mig i fredags när jag kom hem. Så jag ska på anställningsintrevjuer nu i veckan som kommer. Grattis. Jag som hade planerat att gifta mig rikt och slippa jobba. Det verkar skita sig. Illa. Tror inte att det där med att jobba är riktigt min grej.

Ska ha ridläger mellan måndag och torsdag nu veckan som kommer. Sedan så blir det, finally, Valand. Saknat. Nästa vecka blir det lite jobb på Wettergrens. Och sedan så får vi se vad som händer. Hoppas att jag får mitt jobb på Ica. Jag kan nästan se mig framför mig i de snygga arbetsoutfitterna. Yeah baby, Yeah.


Home Sweet Home.

Nu är vi hemma. Vi överlevde. Typ. Efter 15 timmars flyg, ja ni läste rätt. De 12 timmarna förvandlades till 15. Åk ALDRIG med Detur. Bara ett litet tips från min sida. Jag hade en gurkskjutande tant på ena sidan av mig, en spyende N på andra och ett hoppande och skrikande barn framför mig. Happiness.

Tycker att uppdateringarna om favorit serierna som jag blev lovad har varit lite dåliga, V. Illa, illa. Tror nog att du får fortsätta umgås med Ania i stallet :P

Så. Nu ska jag fortsätta leka negerbarn och jämföra mig med mina bleka familjemedlemmar. Mouhahahah. Det är ju tur att jag är lättroad.

Konsten I Att Knocka Sig Själv I Huvudet Med En Solstol.

Sitter for tillfallet pa Koh Samuis flygplats, darav bristen pa prickar over bokstaverna. Den ar ganska mysig...Lite annorlunda bara, du vet vad jag menar Sa. Har precis sagt hej da till pappi och gratit en skvatt. Eller en flod, eller natt. Du vet annu en gang vad jag menar. >)

Jag har en enorm bula pa ena sidan utav huvudet. Klantigt nog sa far jag skylla mig sjalv. Jag och P var nere pa stranden for nagra kvallar sedan och satte oss och pratade pa en bank. Nar vi skulel ga dar ifran gled P lite smidigt ner ifran banken, som i sin tur valte med honom. Och det hade val inte varir nagon fara, om banken varit en bank. Vilket den inte var. Det var en solstol. Sa nar P tippade solstolen sa tippade den och ryggstodet falde ut sig och knockade mig i huvudet. Smarta, ar val det enda ord jag kan komma pa som beskriver handelsen. Och en hel del skratt.

Kvallen hade borjat ganska roligt ocksa, da Jenny skulle kora upp oss till bussen. Vi hittade en taxi som skulle ta oss till Chaweng och lyckades forhandla fram ett resonabelt pris. Men Jenny var inte nojd, sa hon skulle komma och hjalpa oss prata vett i chaufforen. Det ar bara det att hon har glomt att hon bara har pyjamas pa sig. Sa dar star denna lila Thai, som just parkerat Mercan mitt i gatan, och skaller pa allt och alla endast ikladd en gul, rosa pyjamas med texten Love pa. Sa jag smog fram lite forsiktigt till henne och paminde henne. Jag har aldrig sett en Thai springa sa fart till sin bil. Hon ar bra go den dar Jenny!

Home Sweet Home.

Inte många dagar kvar på semestern nu. Kan ju inte direkt säga att jag längtar hem. Jag längtar lite efter er där hemma, men inte hem. Kyla, nej tack. När jag vaknade i morse stod termometern på 27 grader. Jag frös och to på mig mysbyxor. Nu är det lite varmare...Eller ganska mycket varmare. Tror att temperaturen ligger någonstans över 40 strecket. Mycket skönt. Vi måste sola gärnet idag. Imorgon är det nämligen dags för en båtutflykt och då kan det vara bra att ha en bra grundfärg. 

Jenny, vars hus vå lånar, sade att hon kände en jätte duktig frisör här i Talig Nam. Men efter förra årets lilla hårincident så tror jag att jag väntar med att klippa tills jag kommer hem. Kan vara en bra idé. Typ :)

xoxo

San Thai.

Det är nog bara Sarah som inser hur traumatisk förra årets solupplevelse i Thai va. Dagen då Papp tipsade oss om att sola utan solkräm. Jag kommer aldrig, och då menar jag aldrig, komma över den. I velket fall som helst så tänkte vi ytterst brigtha tjejer igår att nu har vi ju faktiskt solat ganska mycket, harkel, harkel, så nu är det dags att brassa på lite. Ner till poolen och på  med sololja. X anatal timmar senare ser vi ganska illa ut. No comments. Idag har det lagt sig. Som tur är. Thank you thorn.


RSS 2.0