Tisdag.

Idag ska jag och kika på en kattunge som alternativt får flytta me hem till mig och S. Teqila ska hon heta, och hon är vit och långhårig. Och typ hur söt som helst :) Min världens bästa Ems följer med mig :) Dipsy och Poo på äventyr.

Imon är min första lediga dag sedan förra onsdagen. Drömmen. Sedan jobbar jag heldag på torsdag. Och på fredag är det alternativt julklappsshopping med Siri. Sedan får jag se om jag ska jobba extra på lördag. Men jag är bjuden både på sexparty, och födelsedagsfest på lördag kväll. Lite trist då att sluta sent och inte hinna göra sig i ordning. Men jag överlever väl. Måste höra med M när allt börjar bara.

Sedan är det söndag och då blir det ikea med min blivande inneboende S :P Knasigt det läter. Min inneboende. i måste shoppa lite till lägenheten. Yey. Nu ska det bli fint där.


What.

Inget DH igår och nu inget Gossip Girl idag...Vad har hänt?

Music Maestro.









Vad passar bättre på en lördag än The Saturdays :)
Nu ska jag snart upp till jobbet igen. Suget är på topp.

Thank God It's Friday.

Godmorgon.

Sitter för tillfället hemma och väntar på att mitt 9 timmars pass på jobber ska börja närma sig. Jippie :P Sedan jobbar jag ju helhelg, så det är tidiga mornar och långa dagar både lördag och söndag. Men, men.. Har nyss kikat på nya GA. Gosh, jag är alleles för beroende utav det programmet. Får typ abstinens om jag inte hinner se det nya avsnittet direkt :P Inte helt okej.

Måste snart börja göra mig i ordning...Men orkar inte riktigt.

BTW...Ge mig!


Yep, det var nog årets rörigaste blogginlägg. Stark jobbat.

En Touch Av Ont I Huvudet.

Vaknade i morse med den där häligt gnagande smärtan i huvudet. Jäkla tequila. Min bästa vän på kvällen, värsta fienden på morgonen. Men efter att ha knaprat i mig en karta is och druckit ett u-lands årsförbrukning utav vatten så börjar jag må helt okej. Ska nog ta en huvudvärkstablett innan jag åker till cirkusen. Vid närmare eftertanke så blir det nog två tabletter.

Ibland förundras jag dock över mig själv. Som när jag inatt, ganska dyng och väldigt trött, var så duktig så att jag städade hela lägenheten. Rensade bort alla spår utav våran förfest. Förutom en fläck med hallon-lakrist shot på bordet som jag missat. Så sjukt gött att slippa städa i mitt nuvarnade tillstånd :P

Hurtigt Värre.

Idag blir det in till lilla staden för att simma med Saa. Det var aldeles för längesedan jag motionerade. Men just nu är suget inte direkt på topp. kan bero på att jag precis ätit upp en halv påse ostbollar och druckit julmust. Men vad vet jag. Har haft fel innan.

Har ju stallet ikväll också. Lite trist för jag missar bandyn/fotbollen med jobbet. Var dem tvugna att sätta den på onsdagskvällarna? Böh säger jag bara. Hade ju varit så sjukt nice att joina dem. Men vad är väl en bal på slottet...

Nu måste jag snart börja packa till simmhallen. Ska bara kika klart på ännu ett avsnitt NCIS.


I'm Tired Of Being Sorry.

Trött som ett as efter en tuff dag på jobbet igår. T dök aldrig upp till sitt kassapass och vi fick inte tag på henne. Inte heller på någon annan som kunde täcka för henne. Vilket betydde att jag jobbade för två. Bokstavligt talat. Fick ett ordentligt tack när jag gick hem på kvällen. Gött att man är uppskattad. Nu vill jag helt bara sova. Men det är släktkalas på schemat. Böh, säger jag bara.

Love Me, Leave Me.


In The End.


Thats What You Get When You Let Your Heart Win.

Låååång dag på jobbet idag. Jag är så sjukt trött men måste laga lite mat innan jag kan gå och lägga mig. Suget är inte på topp måste jag medge.

A var så söt idag. Jag hade nämnt att jag skulle ha min rast vid 4. Men den blev jätteförsenad. Så när jag kommer krypandes upp till fikarummet vid tio i fem så sitter han där och säger något i stil med:"Jag trodde vi skulle träffas klockan 4."

Snutte.

Kött, pommes och sås blir det nu. Inte helt fel. Om jag inte vore tvungen att laga det :P


Illa.

När träningsvärken börjar komma redan två timmar efter själva träningen är det ganska illa.
Vill inte veta hur min stackars kropp kommer att må imon.

Kvällens.


Kvällshumor.

Alla ni som har sagt att jag har taskig humor. Ni har så rätt.


Ciao Bellas.

Halvdag på jobbet idag. Ganska chill. Sedan lite matshopping. Skulle nämligen lära C att laga mat idag. C, 20 år, vet inte ens hur man lagar spagetti med köttfärssås. Om nui då förstår hur illa det faktiskt är. Så på menyn för dagen stod benfria kotletter med champinjoner och sås på matlagningsgrädde och till det potatis. Mycket avancerade grejer, som ni hör. OCh till matlagningen tog vci ett glas vitt. Hur annars orkar folk laga mat? :P

Det blev lyckat. Ganska svårt att misslyckas med dock. Och det blev tillockmed mat över som jag kan ta med mig till jobbet imorgon. Inte illa. Inte illa alls faktiskt.

Imon ska jag upp tidigt för att åka till Gekås med min Siri. Hon fick ju sitt körkort förra veckan så nu kan vi åka vart vi vill :P Mycket sweet. Hoppas att det inte är allt för galet mycket folk där.

I torsdags när A körde mig hem så såg jag en mus komma springandes på vägen. Jag pekade ut den för honom och som reaktion girar han och kör över den. Sedan håller han upp handen och slänger ur sig "Give me five, jag satte den!"
Jag blev as pissed och vägrade, fram tills det att han hotade med att inte sätta tillbaks handen på ratten förrän jag gett honom fem.
Idag fick jag i alla fall höra att han sagt till M att jag slitit tag i ratten och tvingat honom att köra över musen. Bitch säger jag bara. Man-bitch. Han ska få så mycket stryk va. Stackars pojke.

Nu måste jag sova. As usual. Ska kiak lite på prison break först :P
Nighty.


Guess Who.


Böh.

Försöket desperat tanka ner senaste Desperate Housewives, men det går så sjukt långsamt.

Jag H A T A R att vänta. Så jäkla tråkigt. Så nu måsta jag sysselsätta mig med något annat så länge. Typ lite GH, eller FF.

Orka...


Duktig Linan.

Jag har tvättat två maskiner, fixat disken och bäddat rent.

Jag är duktig idag.

Trötter.

Förkröket igår var kalas. Utgången med. Det var en sådan där kväll när allt bara funkar. Så sjukt sweet. Jag är trött, och nöjd.

Och jag har världens finaste strumpor på mig. Som jag fått av världens finaste Ems :)  Tack snäckan.


RSS 2.0