Linan Hade En Gång En Telefon.

Efter det att min stackrs telefon fick bada i öl i lördags har den inte mått så bra. Skärmen är typ nästan helt svart, och vissa knappar går inte att trycka på. Lite smått segt. Men den har iaf fungerat. Fram tills i onsdags då jag skulle fika med Saa. Den fungerade hela morgonen. Fram tills det att jag kom till frisören. Sedan hörde jag den ringa en signal, och sedan var den död. Stendöd.

Jag tog hem den. S loverboy T tog sig en titt på den, och konstaterade att det var glapp i den och att den var borta för alltid. Jag som dock älskar min rosa lilla sak vägrade ge upp hoppet om den. Så jag lade den på torkning, med batteriet utanför och telefonen öppen under hela onsdagen, över natten, och fram tills en bit in på tordagmorgon.

Och voila. Phonie is back. Han är en kämpe!

Så förlåt Saa. Men min världens sämsta ursäkt EVER, var verkligen sann. Lilla telefonen var bara trasig under onsdagen. Bad carma antar jag :)

xoxo

Lördagen.

Jag trodde att jag hade åtminstonde lite koll på vad som egentligen hände. Det visade sig att jag hade fel. Det är runt två timmar utav lördags kvällen som är helt svarta, och tanken på om jag fick i mig något  växer sig allt starkare. När dem jag var ute med berättar vad som har hänt är det som att lyssna på en berättelse om någon annan. Det är mer än skrämmande. Och det är inte jag. Vad gör man.


Kan jag lita på någon, när jag inte längre kan lita på mig själv?

What I Did To You Was Hurtful.

Andra dagen på jobbet den här veckan är nu avklarad. Jobbade 14-19.30. Ett sådant där fjuttigt pass som de flesta andra hatar, men som jag tycker kan vara skönt ibland.

Fick ut mer än vad jag trodde jag skulle få i lön. Gött som fasen.

I Hurt Myslef Today.

Det är dumt att bada mobilen i öl. Den går sönder, och skärmen blir svår att se på. Tur att jag fortfarande kan ringa från den. Tack för att jag har den försäkrad. Nu gäller dte bara att orka ta sig in till telenorbutiken och fixa den. Så sjukt segt.

Tell Me What Do You Do When It All Falls Apart.

Veckan från helvetet. Allt har gått utför. Torsdag-Stöld, Fredag-Arbetslöshet, Lördag-Otrohet, Söndag-Mordhot.

Livet har varit bättre.
Världen har sett ljusare ut.

Home Sweet Home.

Sista dagen på stranden. Imorgon blir det bangkok. Och i övermorgon blir det hemgång. Jag längtar inte.
Just nu käns det mest jobbigt. Lämna landet, värmen och pappa. Det är lika jobbigt varje gång. Växer man aldrig ifrån det? Blir det aldrig lättare?

Burned Baby, Burned.

Min hals hade antagit en latt ton utav rosa nar jag vaknade i morse. Att smorja in hela mig i sololja och pressa en hel dag var val kanske iungen stralande ide inser jag nu...Men det enda som blev brant var anda halsen. Ganska starkt jobbat. Idag ar det molnigt, sa det blir en tur till lotus for lite grilltime shopping. Jag ar sa ajukt trott pa thaimat. Tre veckor utan svensk mat ar for lange >P

Ikvall far vi se om det blir utgang. Ekonomin ar val inte sa dar jatte stralande. Kanske kan muta papi att kora in oss :)

Nu ropar solstolen.

xo

Thailand Dag 11.

Idag är det munk kalas på schemat. En utav Samuis mest respekterade munkar fyller år, och på något magiskt vänster så har jag och Natali hamnat på inbjudningslistan.

Dresscode: White.

Vilket har resulterat i en pyjamas liknande outfit i olika nyanser utav vitt. Köpte plaggen vid olika tillfällen, så det blev visst anaingens olika nyans. Men så kan det gå. Nu närmar sig klockan 10 och det börjar bli dags att dra sig. Yippie :)

Bara 8 dagar kvar här nu.
Måste njuta till fullo!


 xoxo

RSS 2.0