I Miss You.

Jag är galet trött. C är en bitterfitta. Jag är fattig. Och det är alldeles för långt till helgen. På plussidan så ska jag shoppa lite nu i veckan. Yey! :)

Måndag.

Efter en underbar jobbhelg så var det dags för en ny vecka. Stänger på jobbet ikväll, och slutar tidigt imon. Sedan ledig heeeela onsdagen :) Till helgen blr det fest! Yey!!! Linan och Saa på äventyr. Den bästa duon. Klng & Klang, Bill & Bull, Piff & Puff...Jaja. Nu ska jag bara göra mig iordning och sedan mot jobbet.

Today Was A Good Day, And Tonights Gonna Be A Good Night.

Idag har jag köpt en bil! En aldeles egen bil! Yey, yey, yey!!! Hur coolt är inte det. Den är liten och lila och riktigt tjejig :D Och nu ska jag snart möta upp Saa och gå och se New Moon på bio :)

Tonights gonna be a good night!

New Moon.

På fredag ska jag och Saa se New Moon! Gah, som jag har längtat!!! Kommer dock vara sådär lagom seg på jobbet dagen efter, men det är värt det. Om det kommer att vara värt det :)

Självdiciplin.

Utgång i lördags. Med världens bästa Sa! Vi beslutade oss för att köra en sådan utgång där vi inte bryr oss om morgondagen. Vilket resulterade i några shottar för mycket. Det var en sjukt bra kväll. Och om jag bara hade haft ett uns av självdiciplin så hade natten blivit bra också. Om jag bara hade haft ett uns av självdiciplin så hade jag inte svarat på hans sms. Hade inte mött upp honom utanför krogen. Hade inte gjort upp planer med honom. Hade inte gått hem med honom.

Men tydligen så har jag inget självdiciplin. Jag föll dit igen. Som så många gånger förr. Trots att Saa verkligen försökte övertala mig att låta bli. Men han är som en drog. Fan, fan, fan. Jag är en svag männinska. Kan inte säga att det var värt det. För första gången tycker jag inte att det var värt det. Och för första gången kan jag på allvar säga att jag tror att det är över. Så kanske min brist på självdiciplin förde med sig något gott.

Jag gillar honom, det gör jag. Men jag gillar honom som en vän. Kemin finns där inte längre. Det där suget som alltid funnits tidigare är borta. Och även om en bit av mig gör ont utav känslan att det är över, så känns det mest bra. Jag kan andas ut.


Tack Saa för att du finns. Du är världens bästa vän, och jag är ledsen om jag inte alltid finns där för dig, som du gör för mig.

Did It Again.

Fan. Jag tror att jag har fallit dit igen. Fan, fan, fan. Varför ska han vara så charmig....

RSS 2.0