Thailand, Del 2.

Den där lugna kvällen med shopping och god mat sket sig ganska rejält. Det var tydligen Halfmoon Party som gällde på Koh Samuis strander, och det kan man ju inte missa. Så med en liten tur till både Viking och Mango som start begav vi oss sedan för att joina alla andra on the beach. Helt underbar kväll, med störtskönt folk. Vi var hemma runt klockan 7 på morgonen, vilket inte är alltför illa med tanke på att vi var hemma 9 morgonen innan. Sedan sov vi 3 hela timmar. Jag ni läste rätt. 3 timmar. Det är faktiskt ganska mycket. Klockan 3 var vi för trötta för att ´ligga kvar vid staranden så då blev det till att mopeda sig hemmåt igen. Klockan 4 somnade vi, och vid 7 i morse vaknade vi. Efter 15 timars sömn. Ganska starkt jobbat. 

Idag däremt blir det ingen utgång. Bara shopping. Ganska gött.

Skulle mopeda mig upp till 7eleven i morse. När jag kommer till elephant gate så var hela ägen full av polider och folk. Min enda tanke var: Nu åkr jag fast och hamnar i thailändsk fängelse a la Bridget Jones. Nej, jag körde inte för fort. Och Ja, jag hae hjälm på mig. Men det är precis som när det kommer kontrollanter på bussen. Även om jag håller mitt fritidskort i handen så är jag asrädd för att de ska ta fast mig och jag ska få böta. Jag är nog lite käppare än bad jag först trodde.

Blöt Kväll På Stan.

Igår var det utgång här i Thai. Jag mår lite mindre bra idag, men det förtjänar jag. Anatagligen. Har legat och svettats vid poolen hela dagen. Man kan ha det värre. Gårdagen började på Viking Bar, underbart att höra familjära språk, gick vidare till Green mango, du vet det där stället i gränden Saa :P, och avslutades med lite bad i havet. Jag har hört att det är bra att bada i havet när man är lite på lyset. Eller kanske inte.

Vi har varit duktiga och kört in oss på mopparna, så nu kör jag som en riktig Thai, på vänster sida och allt. Duktigt pucko. Igår vågade vi till och med köra till 7 eleven. Yeah baby, yeah. Då kände jag mig ganska cool. Min så kallade moppe går i 90. Eller jag har lyckats pressa upp den i det i alla fall. Dumstridigt...Nja, ganska kanske.

Ikväll blir det jakt på Sandras 200 kronors läppglans, och lite shopping. Ganska slappt. Yeah, yeah. Har hört att ni har snöslask i Sverige. Gud så tråkigt. Typ.


Hej Då Sverige.

3 timmar kvar. Sista blogginlägget innan döden resan. Så hej då regn, kyla, slask, bitterhet, tristess och vardag. Hej sol, bad, värme och lycka. Ha det så underbart trevligt här hemma. Mouhahahaha!  xoxo

Thailand Om 7 Timmar.

Har jag börjat packa? Mot all förmodan, JA! Duktig Linan. Är nästan halvfärdig.
Har jag tvättat? Tararamtamtamta. Nej. Valde att bara ta med mina rena kläder i stället. Behändigt och bra.

Det där med att packa lätt gick väl inte så bra. När alla kläder var nedpackade vägde väskan 10 kilo. Lite mer än vad som var tänkt. Så det blev till att rensa ut allt och börja om och BARA ta med det nödvändigaste. När äskan åter var packad så hade jag lyckats sortera ut ett par shorts och två linnen. Stark jobbat. Oh yeah! Så nu ska jag försöka rensa ut ännu en gång. Får se hur det går med det  :)



Thailand Om 10 Timmar.

Jag reser om lite mer än 10 timmar. Har jag börjat packa? ...Jo men visst, självfallet är jag ute i god tid *harkel,harklel* Har jag tvättat det som ska med? Hum..jo men visst. Eller typ.

Jag är en tidsoptimist. Jag har inte ens köpt solkräm. Lite illa kanske. Me så kan det vara :P Idag åker jag i alla fall. Och det ska bli helt sjukt underbart. Två veckor med sol och bad. Oh happy day.

Heath Ledger Död.

En av mina favorit skådespelare är död. Jag har haft en crusch på Heath sedan jag såg 10 things to hate about you. Och nu är han död. Självmord. Tragiskt. Konstigt nog känner jag mig deppig. Jag känner ju inte ens människan. Att någon man aldrig har träffat kan göra ett sådant intryck på en så att man känner sorg. Konstigt.




R.I.P

Noll Skaparglädje.

Jag har ingen insperation. Ingenting kul händer i  mitt liv. Segt som klister. Jo, det är väl Thailand då. Men det har ju inte varit än, så det kan man inte skriva om. Insperationen är på botten. Detta är ett onödigt inlägg. Too bad för er som har läst såhär långt. Ni har just slösat bort viktig tid på att läsa något helt ointressant och fruktansvärt ovesäntligt. Grattis, du har vunnit en penna.

...


image166

Oh, Sweet Family.

image164

Thank God It's Friday.

Stall på morgonen med en väldigt pigg Göte, han hade stått i två dagar. Tack S :P Sedan hem till mitt precios Wind Waker. Tror att jag är något utav en periodare. Innan så var det mitt Konga, nu är det Zelda. Me love. Det är ju tur att jag inte har något vettigt för mig :)

Lillasyster kom till mig tidigare. Hon skulle på disco och bad mig att sminka henne som en fjortis. Jag skrattade lite åt henne och skakade på huvudet. Då purknade hon till och hotade med att göra det själv. Fine för min del. Det slutade med en liten kompromiss. Hon fick låna min hårtork i utbyte mot att hon gick osminkad. Hon är ju trots allt bara 11 år.

Gossip Girl Goes Sweden.

image163

Vera. Min enda allierade Gossip Girl fanatrikerVisste du att Chuck, Dan och Nate kommer till sverige på onsdag? Lite coolt :D

Inte för att jag är besatt av den serien...Harkel, harkel. Och jag är aldeles för gamal för att tycka att något sådant är roligt. Jag är ju inte 14 längre...Hmm. Så nej. Jag är inte exalterad. Nästan.


 


 


Ny Resa Hittad, Bokad Och Betalad.

Den 23 åker vi. Jag och Natali. Får se om S och Grannen kommer med eller inte. Från göteborg till Phuket. En natt på lyxhotell och sedan vidare till Koh Samui. Där vi stannar så länge vi vill. Sedan så får vi se om vi tar oss en tur till the big B och shoppar innan vi åker hem. Kanske, kanske. :D Nu känns det bra. Allt är färdigt. Gött!

Nedräkning.

Idag så beställer vi våran mer än efterlängatde Thailands resa. Underbart. Funderar dock lite på att skita i att hälsa på min pappa. Vore lite kul. Mouhahaha. Men det skulle i så fall betyda att vi inte har gratis boende. Lite mindre kul. Men det kanske är värt det :) Yeah, yeah. Det som är jobbigt med resan vi har hittat är att den bara är två veckor, och att den avgår ifrån stockholm. Vilket betyder att vi måste flyga det först. Lite segt. Men egentligen är det ju inte jobbigare än att mellanlanda i Sharja, vilket vi slipper göra efterssom det ä ett direktflyg i har hittat. Gött :D

Jag Har Landat På Den Absoluta Botten, Nu Gräver Jag Neråt.

Min ena katt, inte mördarkatten, har blivit så galet kelsjuk. Nu hoppar hon upp framför datorn och sätter sig på tangentbordet för att få lite uppmärksamhet. Knasig filur den där. Världens bästatse mammi tog med mig in till stan för lite upp piggnings fika. Det funkade. Lite i alla fall. En räkmacka sitter aldrig fel. Jag är inte riktigt lika arg/besviken/ledsen/arg/arg/arg längre. Vilket är ganska skönt. Det känar ändå inget till att vara arg på min pappa. Han tar inte åt sig.

Tog en sväng förbi Statoil på vägen hem för att inhandla lite nödvändig proviant. Djungelvrål. Livsviktigt. Som syre. Typ. Så det ska jag och mördarkatten glufsa på ikväll. Ska se om jag kan få henne att hålla gaddarna borta från mina ben. Det där med köttsår har aldrig riktigt varit min grej.

Både jag och N är helt klara för Thailand nu. Passen är fixade(...), vaxinet är taget och jag grät inte det minsta när jag tog sprutan (den där lilla panik attacken innan sprutan behöver jag kanske inte berätta om) och nu är resan altså bokad. Om vi nu orkar ta oss till Sockholm. Det vore lite kul att se Arlanda hade jag tänkt säga, men sedan så kom jag på att jag redan sett den flygplatsen. Kanske att vi kan stanna i huvudsatden lite efter hemkomst för lite shopping. Vem vet :)


I Make No Apologies For How I Chose To Repair What You Broke.

Vad gör man när man slutar hoppas. När hopper har dött ut. Vad finns kvar då.












Är jag hopplös nu?

Fel, Fel, Fel.

Min klocka på bloggen går fel. Hur hände detta? Någon som vet hur jag kan fixa det?

Små Glädjeämnen Del 2.

image161

Pyamas Byxor På Och Hopp I Bingen.

Vilket är ett annat uttryck för God Natt. Har du aldrig hört det innan...Mycket märkligt, för jag har inte hittat på det själv. Oh no.

image160

Lost And Found.

Satt och kikade lite på Facebook, och hittade lite bilder från en förfest i höstas. Mysigt. Det var sista utgången med tvillingarna, innan de åkte till spanien. Sedan kom de hem därifrån, bara för att åka vidare till London där de nu befinner sig. Saknar.


Små Glädjeämnen.

Tänk att en sådan här liten sak kan underlätta dagen så mycket :)

image155

Tävling Hos Kenza.

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Seg Dag.

Hela den här dagen har gått så sjukt långsamt. Jag har bara väntat på att pappa skulle ringa. Vilket han egentligen skulle gjort igår, men aldrig gjorde. Surprise. Inte heller idag gick han att få tag på. Vi ska ju, om det går som planerat, resa nu nästa vecka. Och det känns som jag vill få bokat en resa och ha ett fast avresedatum. Men icke då. Och om nu S ska kunna följe med, så måste vi boka aldra senast imorgon. Vilket gör att det känns som att tiden har börjat ta slut. Annars så blir det bara jag och N som åker. Vilket inte är så bara det heller, men jag tror att S verkligen skulle behöva den här resan.

Tyler Hilton - You'll Ask For Me.


Byta Stilmall.

Jag vill byta stilmall på min blogg. jag vill ha den som jag fixade med på Sandras blogg. Mycket finare. Så nu ska jag sura lite över att jag är för lat för att fixa om min.

The Lord Of The Rings

Lördag kväll spenerade jag framför sista delen i Sagan om Ringen triologin. Världens mest överskattade triologi. Visst, den är väl ganska bra, men det hade räckt om den var hälften så lång. Jag tror att det är tredje jag ser konungens Återkomst nu, men den blir inte bättre för det. Tycker mest att hela filmen går ut på att se Frodo springa runt och whina. Men den har ju sina bra inslag också, annars hade man ju aldrig orkat se den. Rivendell tillexempel är ju så fruktansvärt vackert bara det, så att det nästan är värt att se filmen. :) Och att Aragorn är så sjukt snygg gör det ju inte värre.

image153

En Salig Röra.

För tillfället ser min blogg ut som kriget. Jag försöker fixa till den lite, och jag har kommit en liten bit på vägen. Jag har fixat små figurer vid rubrikerna, fått dit en almanacka, förstorat visningsbilden (som dock blev lite väl stor, men det får jag ta tag i någon annan gång) och gjort en början på en header. Som för tillfället är min gamla rubrik blandat med den nya headern. Men jag orkar inte fixa med det just nu. För jag har spenderat aldeles för lång tid framför bloggen nu. Så resten få jag ta i imorgon.

10 Hundar På Rymmen.

En hund ifrån vårat grannområde rymde från lydighetsträningen igår och kom inte tillbaka. Så för att hitta hunden bestämde sig idag ägaren för att släppa lös sina andra 7 hundar plus två av hans väns rottweilers. Mysigt. Så nu är de 9 hundarna också borta, och springer runt någonstans i vårat område. Mysigt att möta dem i mörkret...Eller inte.

image143

Kattunge Del 2.

Vi hittade kattungens hem. Han hade sprungit iväg från en av våra grannar. Så lille Oliver, som tydligen var en Lars, har nu kommit hem. Mysigt. Jag kom dock fram till hur mycket jag saknar att ha kattungar i huset. Det är så mysigt. Jag funderar lite på att skffa en katt till. Kanske.

Ingen Mer Utgång.

Nu är pengarna slut. Jag tror att jag har cirkus 200:-... Vilket inte är sådär jätte mycket. Och det ska jag altså leva på tills den 25:e. Grattis. Men jag har ju trots allt bara mig själv att skylla. Vilket är lite trist. Men, men.

Igår blev det då altså PC och Sticky. En kort sumering av kvällen var att staden var död. Men vi hade kul. Efter lite förkrök hos Sandra, och ännu mer på PC. hamnade vi då altså på Sticky. Jag glömde som vanligt att det är en kant precis vid garderoben, men för en gångs skull så snubblade jag inte på den, utan hoppade ner från den. När jag och S sitter nere i baren, så har hon spanat in någon lite längre bort. Jag säger åt henne att gå och prata med honom. Hon ber mig följa med, men som den halv mes jag är så tvekar jag en hundradels sekund. Och det var allt som krävdes. S springer dit och knör sig in mellan sina två span och säger något i stil med: Hej! Min kompis där borta är för mesig för att våga gå fram och prata med er.
Tack S. Du får mig alltid att framstå i så bra dager. Jagfick då, lite smått generat, gå fram och presentera mig. Tydligen så hade jag gått på samma skola som herr J, som kände igen mig. Jag kände inte igen honom. Knas. Och så var det då J's kompis R. Haj kisen. Ganska lustig figur. Vi pratade om hajar i någon dryg timma, medans S söp sig lite mer på kalasen. Jag trodde inte att hajprat kunde vara så trevligt. Hajar är ju inte riktigt min specielite. Men vi kvällens slut så hade jag hunnit blida H.R.I.S. Hajarnas Rätt I Samhället. Jag har aldrig sagt att jag är normal. Och tur är väl det. Det var överlag en trevlig kväll. Men nästa runda på Sticky får bli när det är top floor. För det känns lite knas när det bara är typ 30 pers ute. Yeah, yeah. För tillfället har jag ju ändå inte råd med någon utgång. 

Kattunge.

När jag kom hem från stallet idag så satt det en liten, smutsig, hungrig och ledsen kattunge utanför vårat hus. Han kom fram till mig och pep, och jag vet att man inte ska och inte får, men jag tog med honom in. Så nu springer lille "Oliver" runt mina fötter och busar. Han är så grymt söt. Synd att man inte kan behålla honom. Imorgon blir det till att höra oss om i området och se om det är någon som saknar honom. Annars så blir det adoption. Jag har inget emot att ha kvar honom. Min mördarkatt däremot har redan försökt ta livet av honom. Stackaren. Jaja. Han får sova hos mig inatt i alla fall, och sedan så får vi se vad som händer imorgon.

Hajar Är Fascinerande Varelser.

Det fick jag veta igår. Man träffar så mycket spännande människor när man är ute. Och igår var det då en haj tokig en jag lyckades få ta på. Ganska spännande. Typ.

Grey's Anatomy.

Nya avsnittet kommer visst ut idag. Kanske att jag ska skippa utgången. Kanske inte.

Aquatini Är Bra För Själen.

Jag tror skarpt på det. Utgång ikväll. Yeah, baby, yeah. Inget Valand, men det får funka. Fick order av Sandra att se rockig ut. Det gick inte så bra. Men söt är jag. Kanske borde sminka mig färdigt innan jag dricker något mer förkrök. Annars är chansen ganska stor att det blir krigsmålning. Ingen hit.

Död.

Mina ben är döda. Hela jag är typ död. Tuff dag i stallet, helt enkelt.

Blev inget kungsbacka idag. Ska ta det imorgon istället. Imorgon är en väldigt bra dag. Jag gillar imorgon. Väldigt användbar.

Konsten Att Mascara Sig I Ögat.

Jag mascarade mig just i ögat. Inget jag rekomenderar. Min ganska diskreta onsdagsmake förvandlades helt plötsligt till pandakrigsmålning. Snyggt. Verkligen. Tårarna sprutar som i en tecknadfilm. Starkt jobbat. Jag känner på mig att detta kommer att bli en bra dag.

Onsdag.

Vaknade som vanligt utav att katten knaprade lite på mitt ben. Hon är lite konstig den där katten. Men ganska så billig i drift. Hon blir ju mätt av att äta på folk så man behöver inte mata henne. Det är ju ganska så bra.

Jag vaknade relativt tidigt idag...För att vara jag. Jag har alltid varit en extrem morgon människa, som inte har något emot att gå upp vid 8. Men nu på senare tiden, konstigt nog i samband med att jag träffade Helan, så har jag blivit en riktigt sjusovare. Häromdagen sov jag enda tills 11. Vilket nästan kan beskrivas som ett medicinskt under. Onsannolikt, men helt fantastiskt.

Over and out.

The Fray - Little House


A Thousand Miles Seems Pretty Far, But They've Got Planes And Trains And Cars, I'd Walk To You If I Had No Other Way.

Den längsta rubriken jag någonsin skrivit. Men just den delen ur Plain White T's sången är så fin. Så dagen till ära så får den pynta mitt blogginlägg.

Vi var duktiga och tog oss in till Kilroy Travels idag, jag och kusin vitamin. Men inget napp där inte. Att det skulle vara så jobbigt att åka till Thailand. Vi ska iväg, det vet jag. Men hela den här proceduren innan är så tidsomkrävande. Jobbigt värre. Jag längtar så sjukt mycket efter våra tre veckor i solen. Jag ska bli pepparkaka. Det är mitt mål. Inte alltför svårt att uppnå. Det där med att sola, det är jag bra på.

Imorgon blir det in till lilla staden och hämta ut N's pass. Hoppas att hennes foto blev lite bättre än mitt. Sedan ska jag se om jag kan hitta något att ha på mig till torsdagens utgång. S tvingade mig att hitta något rockigt. För det är ju så jag. Eller inte. Men S önskan, är min lag. Hehe. Typ. Efterssom vårat beloved Valand inte har öppnat än, så blir det antagligen lite PC och Sticky på el torsdag. Kul. Hoppas jag i allafall. Jag har inte varit ute på närmare tre veckor. Vilket är en hel del. Duktig Lina, säger jag bara. Tror att jag kanske behövde några vita veckor, efter en ganska så intensiv höst. Imorgon ska jag äveng v beställa tid för halkan. Ett steg närmare det efterlängtade körkortet. Jag vill ha. Jag behöver.

Lina HATAR Västtrafik.

Jag har byggt upp ett ganska stark hat emot vårat inte alltför kära Västttrafik. Västtrafikskiten uppmanar folk att åka kollektivt, men samtidigt så ska man behöva betala en halv månadslön för en tur på 15 minuter. Och som om det inte vore dyrt nog innan, så har de nu höjt sina priser. Så min lilla tur till stallet, som innan kostade mig 21 kronor, kostar nu 37.50. Död åt västtrafik. Är det inte lite tragiskt att det är billigare att åka bil. Jag HATAR västtrafik. Glömde jag säga det?

Ful Som Stryk.

Jag fick mitt pass igår. Det var den hemskaste bilden jag någonsin sett. Den är så ful så att jag nästan skulle kunna tänka mig att betala 400:- till för att göra om den. Bara det säger väl hur illa det är. Jag funderar på att gå ut och gräva ner det i trädgården, och sedan anmäla det som stulet. Får man ett nytt då? Och det bästa är att passet är giltigt tills 2013. Grattis. Det är sann lycka det.

Måndag.

Saker Lina har glömt att göra idag:

  • Åka in till Kilroy Travels.
  • Ringa Vallda förskolan.
  • Lämna tillbaks böckerna på biblioteket.
  • Prata med Wettergrens.
  • Ringa pappa.
  • Sluta prata om sig själv i tredje person.

Inte altför duktigt. Men det blir bara mer skit för mig att ta itu med imorgon. Grattis, du har vunnit en penna. Eller kanske en dörr, S   :)
Träningsvärken har precis börjat släppa sedan förra onsdagens dust med Volker, när det i övermorgon är dags igen. Volker, stallets största och i särklass lataste häst. Hej ingen bjudning. Tack Sandra, säger jag bara. Men jag ska inte whina för mycket. Hon var ju trots allt ganska så snäll mot mig förra terminen. Och att vara snäll är väl kanske inte det som S är bäst på. Men man får helt enkelt ta henne för den hon är. Tack och Varsegod.



Hittade min vita eyeliner nere hos min lillasyster idag. Märkligt hur mitt smink skaffar ben och springer iväg sådär. Någon annan som har det problemet? Det är väl i och för sig inte bara sminket som försvinner. Jag har en tendens till att tappa bort det mesta. Tiden också, med jämna mellanrum. Vilket kanske inte är någon jättebra egenskap, men alla har vi våra defekter. Nu har klockan runnit iväg igen. Jag borde sova vid det här laget om jag ska orka upp tidigt imorgon. Det lär ju gå sådär bra. Yeah, yeah.

Konsten I Att Ha Kul På Någon Annans Bekostnad.

Vi tog en liten tur in till lilla Kungsbacka idag, Sandra, Grannen och jag. På ridsport roade jag och grannen oss med att se hur långt vi kunde gå innan S blev arg framför kassörskan. Det är roligt att irritera folk. Det är nog en av de få sakerna jag är bra på. Efter att G både hade pillat henne i håret och under jackan utan reaktion så gav vi upp. S lyckades hålla inne sin irritation tills det att vi steg ut ur butiken. Då kastade hon sadlarna på oss. Hon är lite läskig ibland den där S.

Idag har varit en sån grymt slapp dag. Inte för att jag på något sätt brukar vara aktiv. Men idag var extrem. Vaknade innnan S och G och satte då på en film. I hennes skor blev det. Ganska seg. Ganska förutsägbar. När filmen rullat klart och varken S eller G hade visat något tecken på liv, satte jag på ännu en film. Sleepy Hollow blev det den här gången. Ganska blodig. Men enbart det faktum att Johnny Depp var med i filmen gör den helt klart sevärd. Efterssom både S och G vaknade ganska så snart efter det att SH börjat rulla, så förstod jag inte alltför mycket utav den filmen. Han vet hur man ska göra för att förstöra filmer den där G.

Har precis raffsat ihop lite mat. Inte altför gott, men det slank ner. Har varit så slapp idag att jag glömt av att äta. Jo en hamburgare på Donken blev det i och för sig när vi var i kba. Men det är väl tveksamt om det kan kallas för mat. Nu ska jag kika lite på gossip girl, sedan blir det lite Sing Star kanske. Det var ju ett tag sedan.

Överlevnad.

Jag lever. Jag överlevde. Thank you Thorn. Clear Rounden gick bra. Jag höll i mig och styrde, hästen gjorde resten.

Igår var vi på Guldkompassen, Helan och jag. Den var jättemysig. Jag har ju läst de två första böckerna i triologin, men aldrig riktigt fastnat för dem. Kan bero på att jag inte förstod ens hälften av vad som stod i dem. Men filmen var lättare att hänga med i. Sedan så satt jag och S och väntade i busskuren vid Heden på att 91:an skulle komma och hämta oss. Helt plötsligt hör jag S skrika till, och då har det tydligen suttit en stor råtta bredvid oss inne i busskuren. Creepy. Det är inte ofta man ser råttor. Åtminstonde inte där jag bor. Det är antagligen något som jag ska vara tacksam för. Sedan åkte vi hem till S och kikade på Morden i Modsommer. Nice. Förrutom det att jag sov bort hela mitten på filmen. Men jag såg ju slutet i alla fall och fick veta vem mördaren var. Och det kan ju vara ett plus. Jag sov på soffan inatt. Blev ännu en gång degraderad till förmån för grannen. Tack S.    :)

Göte.

image139
Götes efterlängtade möte med sin kusin.

Söndag.

Idag är det altså dags för mig att dö. Japp, det är precis så brutalt som det låter. Hoppning hos Sandra...Vem annars liksom. Ingen försöker att ta mitt liv lika ihärdigt som S. Är dock inte lika nevig idag. Kan bero på att Grannen tydligen ska hoppa en runda på Göte innan mig. Så får hästen bocka av sig, och jag blir nöjd. Jag kanske till och med överlever dagen. Osannolikt men helt fantastiskt.

Om jag nu, mot alla odds, överlever dagen så blir det bio ikväll. Guldkompassen. Jag har läst böckerna, men fastande aldrig riktigt i dem. Hoppas att filmen är bättre. Nicole Kidman är ju med i den, och hennes filmer brukar vara bra.

Helan Och Halvan.

Helan har klagat på mig för att jag bloggar för dåligt. Och efterssom mitt liv går ut på att göra henne nöjd (OBS! Ironi varning!), så ska jag bli bättre på bloggandet.

Väderhuvud.

I min kära släkt går något som kallas för väderhuvud. Vilket betyder att vid väderändringar reagerar våra huvuden. Reaktionen är lite olika från person till person. Men för min del är det huvudvärk, yrsel och illamående som gäller. Idag är det mest yrsel och illamående. Jag känner mig konstant spyfärdig och omgivningen snurrar lite obehagligt. I morse trodde jag bara att det var förkylningen som hade gett sig på mitt balansorgan, men nu när snön kom så kopplade jag samman pusselbitarna. Skulle inte förvåna mig om det blir fullmåne också. Då kan vi tala om illamående.

Jag Ser Det Snöar.

Det snöar. Jippie! Äntligen. Det är ingen riktig vinter utan snö. Jag älskar snö. Kyla och slask är hemskt, men snö. Precious, precious snow. Kan tänka mig att Sandra inte är lika glad. Hon vill inte ha snö, då det har negativ inverkan på hela hennas tävlingssäsong. Jag tävlar inte, så jag njuter utav snön. Imorgon så blir det pulkaåkning för fulla muggar. Töntigt, jag vet. Men så sjukt roligt!

Klarade inte att städa mer än hälften utav mitt rum. Lite illa, men jag orkade bara inte. Så nu är det halvstädat och äckligt. När kläderna och övrigt låg kvar på golvet såg man ju i alla fall inte hur dammigt det var. Det gör man nu. Grows.

Yeah, yeah. Lugn kväll ikväll. Har blivit ganska mycket av den varan på senaste. Film och chips med mammi. Raising Helen står på schemat. Mysig film. Typisk sådan film som är lätt att se på. Man behöver inte tänka. Gött.

Sängkammar Blicken.

2

Sådär ser jag också ut...Nästan.

Clear Round.

Imorgon smäller det. Imorgon kommer jag, ännu en gång, att dö. Snälla rara Göte var en pärla. Och det värsta är att vad som än händer så vet jag att det inte är hästens fel. För han kan det här. Det är jag som kommer att freaka ut. Det hänger på mig om det ska bära ellr brista. Jag är en mes. Och just för tillfället en ganska nervös mes. Pinsamt nog.

Välförtjänt Paus.

Nu har jag ett litet break från städningen. Igen. Det finns så mycket som man bara måste göra när man har planerat att städa. Som att blogga, duscha, äta. Listan är lång. Det kommer att ta mig hela dagen att röja upp i mitt rum. Och jag kommer bara att bli grinigare och grinigare ju längre dagen går. Kul. Min stackars familj vet vad dem har att se fram emot. Nu borde jag egentligen dammsuga. Stavas det med ett eller två m? Dammsuga, damsuga. Jaja. Det är ganska irrelevant. Ni vet ju vad jag menar. Men det är så förargligt tråkigt. Så jag bloggar lite istället. Sedan så ska jag rensa lite i el graderobo. Det är mycket roligare att köpa kläder, än att slänga. Fast underligt nog, så hur mycket nya kläder jag än köper, så har jag aldrig något fint att ta på mig. Mycket märkligt, Boob kanske äter upp allt fint. Mycket möjligt faktiskt. Hon är ju lite tokig såddär.

Jag har tydligen blivit omdöpt till Halvan av min kära vän Sandra. Jag tar för givet att hon tycker att jag ska kalla henne för Helan då. Helan och Halvan. Det stämmer ganska bra. Ser man den ena, så kan man ta för givet att den andra är någonstans i närheten. När jag satt inne hos S, nej förlåt Helan, igår så kom hennes pappa in. Jag säger lite skämtsamt sådär att nu har jag invaderat deras hus igen. Då kollar han frågande på mig och säger. Vaddå? Har du varit borta? Hallå, jag hade ju inte varit där på två hela dygn :P Jaja, det är inte svårt när det är lätt.

H var jätteduktig igår när hon övningskörde till stallet. Hon hade nämligen hästtransporten på. Starkt jobbat. Jag hade typ kissat ner mig av nervositet innan jag ens hade kommit in i bilen.

.

Glömde jag säga att det är tråkigt att städa?

Duktig Lina.

Lina städar sitt rum. Och pratar om sig själv i tredje person. Lite ocoolt.

Yeah, yeah. Jag försöker städa mitt rum. Det har ännu en gång blivit så stökigt att jag får vada fram. Och efter att ha levt med detta i någon vecka nu, så börjar det kännas i mina vader. Dem har blivit jätte biffiga, vilket resulterar i att jag ser ut som ett misslyckat försök till kvinnlig bodybuilder. Inte riktigt den looken jag var ute efter.

Under alla mina grejer hittade jag en gamal skiva. Och med gamal menar jag typ från i våras, med massa bra musik som jag inte hört på jättelänge. Öronorgasm. Bra musik gör de faktiskt lite lättare att städa.

Jag måste verkligen måla om i mitt rum. Saa, när är du ledig? I ett svagt ögonblick som 12 åring bestämde jag mig nämligen för att jag ville ha ljusblåa tapeter i mitt rum. Jag skyller det oförklarliga beslutet på att det var i samband med mina föräldrars separation. Dålig bortförklarning, jag vet. I vilket fall som helst så fick jag mina fruktansvärt fula blåa väggar. Sedan kom en period i mitt liv då jag klädde väggarna med gratisvykort och planscher på Josh Hartnet. Så fram tills dess att jag tog bort dessa så har man inte tänkt på de fula väggarna. Nu var det ju i och för sig ett par år sedan vykorten & co försvan, men jag har helt enkelt varit lite för lat för att fixa om. Men nu är det akut. Mina väggar är fula. Jag mår dåligt av att se på dem. Roomservice kanske?

Jaja. Måste återgå till att städa. Så sjukt tråkigt bara. Jag måste lära mig att slänga saker.

Lördag.

Jag tror att jag har fått lite skrivkramp. Sedan vårat köra Valand stängde för säsongen så har jag varit usel med mitt bloggande. Kanske är mitt liv ganska innehållsfattigt om man inte räknar med mina utgångar. Tragiskt värre. Vårat kära internet har i alla fall återhämtat sig, och nu kan jag kika på alla möjliga hemsidor. Sann lycka.



Imorgon ska jag ännu en gång utsätta mig för ett smäre självmordsförsök. Och ja, det har med Sandra att göra. Förvånad? Näe, inte jag heller. Det är nämligen clear round hoppning hos S imorgon. Och på något märkligt vänster så ska jag vara med. Jag ångrar mig. Jag har ångrat mig sedan jag tackade ja. Jag har nämligen fått en vision om hur jag flyger av lite fint redan innan första hindret. Sedan så kommer alla som är där att peka och skratta åt mig. Jag menar, jag vt ju hur det gick senast jag skulle vara med på något hos Sandra. Barbacka hoppning, bocksprång, fel hinder. Lite pinsamt. Men jag har gjort värre saker.



Idag skulle jag och Natali vara duktiga och ta oss in till Kilroy Travels. Allt var planerat, förutom den lilla detaljen att vi inte hade checkat öppettiderna. Tror du att det var öppet. Svar: NEJ. Tack Kilroy Travels. Så nu har jag ingenting planerat inför dagen. Kanske lite shopping. Var ju ett tag sedan jag köpte något nu.

Vågar Inte Logga Ut.

Jag vågar inte logga ut från bogg.se...Det är den enda hemsidan som fungerar för tillfället. Min dator är så sjukt mongo. Vi kommer inte riktigt överens just nu. Eller typ aldrig. Tror inte att den tycker om mig. Undrar varför. Ja brukar inte sparka på den så mycket. Fatiskt. Så nu måste jag i alla fall roa mig enbart med att skriva helt onödiga blogginlägg. Jippie. Skaparglädjen är på topp. Fantasin likaså.

.

Kul att någon hemsida överhuvudtaget funkar.  

I Keep Bleeding.

Då var ridlägret slut för den här gången. Efter prisutdelning för både tipspromenaden och rykttävligen så flydde jag fältet och begav mig hemmåt. Gött som fasen.

Idag blir det en liten tur för mig och Natali in till stora staden för att hitta Kilroy Travels. Någon som vet var det ligger? Den snälla tanten på Resia tipsade oss nämligen om detta resebolag som tydligen har billiga ungdomsresor. Det gillar ju vi förstås. Tur att Natali har varit duktig och skaffat körkort, till skillnad från vissa andra. Typ jag.

Färdig.

Nu har jag jobbat klart för dagen. Det var ansträngande. Dessutom så har jag skuttat runt lite på Nils. Han hade dratt gärnet några gånger med ridlägerbarnen idag, så det blev upp till mig att rida till honom lite. En kvart senare var hästen jätte svettig och jag försenad. Min lilla ponny. Han ar så sjukt söt. Men jag har ju vuxit ur honom ganska rejält. Lite trist, men det är så det är.

image138
Han är gul, han är tjock, han är Nils <3

Jag Sover.

Eller borde i alla fall göra det. Om jag nu ska orka upp imorgon till mitt beloved ridläger. Jag har faktiskt varit lite duktig idag och fixat med en tipspromenad till ungarna. Ibland är jag så kreativ. Mina luftvägar låter inte sådär jättebra, raslar ganska mycket...Men det är mysigt har jag hört. Hoppas inte att det blir värre, för ridningen drar ju igång igen imorgon. Lilla S hade dock informerat sina grupper fel och sagt att vi inte började förrän vecka 2. Så har jag riktig tur så blir det privatlektion. Yey.



Jaja. Nu måste jag tänka på refrängen. Vilket är ett hemskt uttryck som jag aldrig använder, men det dök upp i huvudet på mig. Måste bara ringa N först, så att vi kan planera pass skiten imon. Jippie. Yeah, yeah. God Natt.

Breathe.

Jag har hittat en ny idol.



About You Now.

Okej. Ignorera hur hon ser ut. Lysna bara på låten. Hon gör den bra. Hon gör den jätte jätte bra.


.

Kom på en sak. Om jag nu är tvungen att fixa passet imorgon så är det ju faktiskt lika bra att jag stannar lite i stan sedan och shoppar. Det är ju väldigt onödigt att åka HELA vägen in till kungsbacka för att fixa ett pass. Shopping it is. Life is worth living. Oh happy day.

Onsdagens Måste.

Kom precis på vad jag måste göra imorgon. Jag, Natali och Sandra måste fixa våra pass om vi ska kunna åka till Thailand. Mitt pass är giltigt tills juni någon gång, men för att åka till Thailand måste ju passet hålla minst ett halvår efter hemkomsten. Vilket betyder att jag behöver ett nytt pass. Jippie.

Och som att dagen inte kunde bli mycket bättre så är det ridläger på morgonen. Vilket betyder upp och hoppa klockan sju. Yes! Jag älskar mitt liv. Kanske borde planera den roliga teorin för imorgon då. För det vore ju kul. . .

Är Jag Konstig Då.

Då har jag som vanligt stulit min lillebrors dator. Den är mycket snabbare, och det är mer än uppskattat. Den här gången lyckades jag sno den när han åkte till konfirmationsgrejen. Stackars barn, säger jag bara. Han har varit i kyrkan tre dagar i rad nu. Men det är precis som han säger, det är bara att få det överstökat. Jag är så glad att jag inte konfirmerade mig.

Det var grymt kallt i stallet idag. Mina fingrar är blå och aldeles stela. Jag vågar inte böja på dem av rädsla för att de ska gå av...Nästan i alla fall. Det kom en ambulans till stallet idag. Stackars lilla J hade stått ivägen för hästens bakhov. Ridsporten är farlig.

Mycket mer än så har jag väl inte gjort idag. Skuttat lite i skogan med Hot & co. Käkat upp all Sandras mat. Sovit. Näe...För en gångs skull är listan inte lång. Gött som fasen.

Igår bar det in till stora stan(Kungsbacka) för lite shopping. Jag gillar reor. På reor så hittar man massa billiga föremål man inte ens viste om att man behövde. Igår hittade jag ännu ett par stövlar. Dock så har jag ju faktiskt redan tre par svarta, som mamma så fint påpekade när jag kom hem. Men dessa stövlar är inte svarta, oh no. Dem är faktiskt mörkgrå. Och det är inte alls samma sak. Så jag tycker att det var ett riktigt kap. Sedan så blev det en grå tee från Gina också. Och en flaska glitter. Men där var listan slut. Starkt jobbat. Tror aldrig att jag shoppat så lite innan. Måste vara nytt rekord. Får nog ta mig in till stan imorgon igen för att bättra på lite.   :D

Första Dagen På Nya Året.

Undrar hur många inlägg det kommer att skrivas om nyår idag. Min gissning...Aldeles för många. Jag vaknade upp i morse med glitter överallt. Det dansar små moln av glitter efter mig när jag går. Jag ser lite ut som en discokula. Precis den looken jag var ute efter.

Jag blev degraderad till Sandras systers, M's rum igår, då S bestämde sig för att dra hit herr D för lite okända aktiviteter. Nu är det ju så att M bor vägg i vägg med los föräldrars. Och eftersom jag inte kunde ta min morfinhostmedicin, av tidigare nämnda anledningar, så har jag hostat upp mina lungor typ hela natten. Till slut kom Sandras stackars mamma in med halstablett och hostdämpande. Den där halstabletten stoppade jag i alla fall i munnen och somnade med den där. Inte det smartaste men kan göra kanske...Men, men. I alla fall så vakande jag med den där också, efter X antal timmars sömn. För er som vil testa...Gör inte det. Gamal halstabett smakar inte så gott på morgonen. Jag lovar.

2008.

En flaska skumpa, lite vin, lite vodka och lite öl senare mår Lina och Sandra bra. Vi käkar chips med dipp och kollar på Den där Mary. Oh happy day. Happy new year. Happy, happy. Yeah, yeah. Bästa nyår någonsin...Typ :D Vi har haft så jäkla kul. Från den goda middagen, till dansen på gårdsplanen. We like.

Hoppas att 2008 blir lika kul och...händelserikt som 2007 varit!      xoxo 

RSS 2.0