Nyår 2.

Lina + Sandra + En flaska skumpa + En låda vin + Vodka + Nyår...Ingen bra kombo. In i dimman säger jag bara. Inte riktigt som jag hade tänkt mitt nyår. Men så kan det gå.     :D

Dagens Fråga.

Vad har olja för kokpunkt? Någon som vet?

Nyår.

Jag och S bojkottar nyår. Vi ska ha myskväll med middag, godis och film. Gött som fasen att slippa all nyårshysteri. Nu sitter vi här färdigiordninggjorda, med partyoutfitten på och glitter i håret. Eller nja, snarare glitter överallt. Vi hade lite glitterkrig. För det är coolt har jag hört. Och jag vill ju så gjärna vara cool. Vi ska skåla tolvslaget i läsk. Ingen alkohol idag. Lite för att vi bojkottar allt. Och lite för att jag äter hostmedicin med morfin i. Har hört att det inte är någon jätte bra blandning.

Mammi tyckte att jag skulle äta pencellin, hon tror att jag har början till lunginflamation. Jag tycker att jag är förkyld. Man kan inte ha lunginflamation på nyår. Det funkar inte. Så jag är förkyld. Så är det.

Yeah, yeah. Gott Nytt År.

Sjukhusvistelse.

Oh, kom att tänka på min lilla sjukhusvistelse i sommras, efter allt mitt tjat om Grey's Anatomy. Och kom då att tänka på att jag har två jättefina bilder därifrån, som jag bara inte kan låta bli att publicera. Yeah, yeah.

image136


image137

If I Made You Feel Anything Like I Feel Now. I'm Sorry.

Då har hela tjocka släkten farit tillbaks till sig igen och lugnet sänker sig över onsala. Jag har ännu en gång dragit på mig en härlig niagarafalls förkylning och har nu suttit hemma i två dagar och tyckt synd om mig själv. Men jag har ju mitt Grey's Anatomy, så jag klarar mig. I och med min härliga förkylning så missade jag både 3 för 1 på Wish och gårdagens PC. Det är illa. Illa, illa, illa. Men jag anatar att jag får skylla mig själv. Eftersom jag spenderade större delen av juldagen(kvällen, natten?) utomhus på Mingel, Puckolina liksom, så borde jag kunnat räkna ut att förkylningen och febern skulle komma. Juldagen var...händelserik kan man väl kanske sammanfatta det med. Over and out.

Min pucko bror kom på den smarta(?) idéen i sommras att han ville konfirmera(stavning?) sig. Jag kan ju bara meddela att han inte tycker att det är lika roligt nu när han tvingas till kyrkan hela tiden. Mouhahahah! Jag var smart nog att låta bli att genomgå hela den där processen. Jag skulle i och för sig också konfirmerat mig egentligen, men när min kära pappi frågade om min motiv, och jag helt ärligt svarade att det var för presenternas skull, så sa han att jag skulle få presenter ändå. Ibland är han allt bra att ha, den där pappan.

Idag ska jag spendera med att leta lite Thailandsresor. Jippiekayey. Ska bli helt underbart skönt att komma iväg. 40 graders värme, sol och bad låter inte helt fel såhär års. Jag är trött på kyla. Och regn. Och Sverige. Yeye.

En annan lite detalj som jag råkat missa är att det är nyårsafton imorgon. Det hade jag helt glömt av. Jag och S ska ju bojkotta nyår iår. Trött på all nyårs hysteri. Hoppas bara att jag blir lite friskare under natten. Ja, jag vet att jag whinar över min förkylning, man ingen annan tycker ju synd om mig så då får jag göra det själv. Vi hade först planarat att vara hemma hos mig, dricka lite bubbel, bada lite bubbelpool och sedan kika på Disney. Men eftersom min kära familj gjorde en helomvändning och bestämde sig för att spendera nyår hemma, så vet vi för tillfället inte riktigt vad vi ska göra. Förslag någon?

Näe. Nu tänker jag återgå till mitt Grey's. Jag har precis sett klart lite mer än halva säsong 2, så för er som vet vad Grey's är så betyder det att jag är mitt inne i Denny/Izzy eran. Me like.

Rubrik.

Tordagens måste, Valand, har blivit ersatt. Vem kommer på en sådan dum id'e. Pucko säger jag bara. Men jag måste motvilligt erkänna att det kanske är liute bra för ekonomin. Ikväll står det istället spelkväll på schemat. Med kusiner och morföräldrar. Andra kanske suckar och tänker: Å fan. Men efterssom jag har typ världens mest störtsköna släkt så är det inget jag sörjer för. Yeah, yeah. Back to sällskapsspel säger jag bara. 


God Jul.

Yeye. Så var det Jul. Igen. Mysigt, antar jag. Dock ingen snö. För ovanlighetens skull liksom. Kommer inte ens ihåg när det sist var snö på jul. Men, men. Den saken finns det inte mycket att göra åt. Kan däremot bifoga Julens absolut hetaste låt (hrm). God Jul! :D  
 xoxo

Duktigt Pucko.

Idag har vi haft lite julmys hemma. Pyntat granen, julstädat och käkat godis. Mysigt. Speciellt den där godis delen. Me like. Mammi blev dock lite arg på mig när jag, istället för att hjälpa till med granen, spelade Donkey. Förstår inte varför. Inser hon inte vad mitt tvspel betyder för mig. Hallå eller. Precis som dem sjunger i Moulin Rouge: Donkey Konga is a many splendid thing, Donkey Konga lifts us up where we belong, all we need is Donkey Konga... Har för mig att det var så låten gick i alla fall. 

Har dessutom tagit en av mina två årliga duschar i dag. Midsommar och Jul är det som gäller. Varken mer eller mindre. Konstigt nog brukar folk jag möter inte vara lika förstående med det som mina kära härdade familjemedlemmar. Men efter att tag vänjer man sig vid att folk rynkar på näsan åt en. Jag skrattar dock lite åt dem när dem inte ser. För de har säkert ingen aning om hur mycket det sliter på både hud och hår att duscha för mycket. Mouhahaha.

Yeye. Kanske skulle försöka göra något vettigt. Men precis som alla andra kvällar så fastnar jag famför datorn och skriver sofistikerade och välformulerade blogginlägg. Ack så nödvändigt.

Yeah Baby, Yeah.

Allt elakt jag någonsin sagt om mitt jobb, jag tar tillbaka det. Idag fick jag julklapp av dem. Jag gillar julklappar. Jag gillar folk som ger mig julklappar.

Liseberg By Winter.

Här skulle mina fina bilder från idag finnas. Men bloggen är mongo. Så det blev inget med det. Får se om jag kan fixa det imon.

Kommentarer.

Okej, jag har typ inga läsare. Och jag vet vilka dem flesta är. Men er som jag inte vet om, vore roligt om folk lämnade en kommentar så men vet vilka folket är. Nej Saa du behöver inte skriva.  Och ja, jag har tråkigt. Och nej, jag har inget bätter för mig än att skriva lite halv heltöntiga blogginlägg. Men det är inte svårt när det är lätt.

Äntligen Hemma.

Liseberg...Vad ska man säga. Kallt. Mysigt. Det är nog allt. Farfarsbilarna var en hit. Jag är grym på att styra.
Var dock dum nog att åka både Kaffekopparna och Jukeboxen. Jag mår lite illa. Måste vara snurrgrejernas fel. Det skulle också kunna bero på de två hamburgarna, pommesen dippen och klubban jag åt. Men näe, jag tror inte det.

Blev lite sviken av Saa idag som hade lovat mig utgång. Istället dissar hon mig för pokerkväll. Nice move, buddy. Yeah, yeah, vännen. Jag förlåter dig för att det nästan är din födelsedag.
 
Imorgon blir det slavande arbete mellan tio och tre. Jippie. Dagen innan The Day. Tiden går så sjukt fort. Känns som om det var nyss jag tog studenten. Känns som om det var nyss jag hade körtelfeber. Träffade A. Badade i havet. Åkte till Kreta. Opererade halsmandlarna. Jobbade hos Krall. Fyllde år.


Tiden går för snabbt. Jag hinner inte med


Det värsta är att jag inte vet vad jag vill. Känner mig nästan lite vilsen. Samma känsla som jag haft sedan jag slutade skolan. Vart hör jag hemma? 

Jag har bytt ut i princip alla mina gamla vänner under det senaste året. Visade sig att många av dem inte riktigt gick att lita på. Något som är väldigt trist med personer som man verkligen anförtrott allt åt. Jag tror att detta kan vara ännu en faktor till vilsenhets känslan. Vart hör jag hemma?



Milda makaroner.
Blev ju nästan lite filosofisk där. Yeah, yeah. Så kan det gå när man är trött. Ska nog gå och lägga mig ganska snart. Soda Streama lite vatten först bara. Är så grymt sugen på något med bubblor. Vad som helt, bara det inte innehåller någon alkohol. Är inte direkt sugen på det efter senaste torsdagen. Inte värre än kvällen med kära Jack, men ändå tillräkligt för att bli lite avskräckt. Så ikväll blire det helt enkelt till att dricka mitt bubblade vatten och försöka sova ut lite. Gött!

xoxo

Fortfarande Fredag.

Insåg att jag aldrig la upp detta viktiga inlägg igår. Vilket är anledningen till den passande rubriken.



Nu har jag varit duktig och spenderat två och en halv timma på jobbet. Starkt jobbat! (Vilket ordvits jag fick till. Yeah, yeah!) I alla fall. Jag som under veckan som varit bara stått nere i planteringen där man är undangömd från alla kunder blev idag uppskickad till kassan. Det var illa. Jag är ingen heting idag. Håret är en blandning av hjälmfriss och hårspraysrufs uppsatt i en lilla My toffs mitt på huvudet. Min hy har sett sina bättre dagar och mina två cheesburgare jag tryckte i mig på burger king inatt har satt sig på helt fel ställen. Addera sedan en svag arom av häst och gamal fylla, så har ni dagens jag. Läckert, oh yeah!

Sandra och jag hade en ganska tevlig morgon i stallet. Hon hade stulit en öl av grannen som hun slurpade på medans jag dansade lite med grepen. Jag har ett liv. Jag lovar. Sedan blev det till att åka lite häst. Barbacka som alla andra fredagar. Myspys. Åt sedan en läcker lunch bestående utav gårdagens makaroner, lax, köttfärs och ketchup. Yummy. Sedan bar jag mig då mätt och belåten av mot jobbet. Som jag älskar, by the way.

Kom in en tant idag förresten. Och vid kassan har vi en liten burk med gratis kort. Små rektangulära saker med en tomte och God Jul på. Så frågar hon vad dom kostar och jag svarar att dem är gratis. Då tar jag några stycken säger hon och vänder upp och ned på asken och tar alla kort. När hon skulle lämna butiken slängde jag mig fram och glidtacklade henne. Skrattar bäst som skrattar sist. Sedan fick jag en lektion i uppförande av chefen. Tydligen får man inte tackla folk. Primitiva regler.

Dan Före Dan Före I Övermorgon.

Kom nyss hem efter ännu en slitsam dag på jobbet. Jag vill kräkas på julblommor. Jag hatar julblommor. Ser jag en enda julstjärna till så kommer jag att rycka av alla bladen, ett efter ett, och sedan tutta eld på den. Det kommer med andra ord bli en spännande dag på jobbet imorgon.

Ikväll blir det Liseberg och alternativ utgång...Jag har nämligen i något svagt ögonblick lovad Sandra att jag ska med henne och hennes två hästskötare dit. Jippie. Jaja, vad gör man inte för att ro de små barnen. Om jag inte minns helt fel lät mitt och Sandras samtal ungefär såhär:

Sandra: Vad gör du om typ tre veckor?
Lina: Jobbar.
Sandra: Jaha. När slutar du då?
Lina: Tre.
Sandra: Okej för då ska vi på Liseberg.
Lina: Vadå vi?

Jag är för lätt manipulerad. Måste lära mig att säga nej. Men som man bäddar får man ligga, vilket innebär Liserberg ikväll. Men det där med utgången är mer tveksamt. Känner mig ganska seg. Och känner jag Kungsbacka rätt, så lär det också vara ganska segt. Har, by the way liksom, dessutom forfarande bara köpt tre julklappar. Vilket är lite illa kanske. Men, men. Jag jobbar ju trots allt i affär så jag hoppas att alla blir nöjda med blommor till jul. Oh happy day.

Bubblan.

Om nu någon, mot all förmodan, skulle undra hur en puertorikans mördarkatt ser ut så bifogas nedan en bild på besten.

image135

Gossip Girl.

Nu var veckans Gossip Girl avklarat. Lite trist att man måste vänta tills andra januari innan nästa avsnitt kommer ut. Jag blir galen när jag inte får mina serier och just nu har alla uppehåll. Utom typ Ugly Betty. Men det är ingen favorit direkt. Desperate Housewives, Grey's Anatomy och Gossip Girl är de mest beroende framkallande. Helt galet. Min kära familj har ockuperat tvn. Vilket betyder att jag inte kan spela Donkey. Får se om jag kan muta dem med något. Eller så bussar jag Bubblan på dem. Bubblan är en puertorikans mördarkatt. Helt livsfarlig och okontrolerbar. Slukar barn som andra äter godis. Det är jag som har tränat henne. Hon är ganska cool. Nar jag var liten frågade en av mina vänner om Bubblan hade sprungit med huvudet före in i en vägg. Men jag tycker att det skeva i henne är ganska gulligt. Hon är inte lika gullig när man vaknar av att hon knaprar på ens vad. Men hon lever i alla fall upp till "Varning för katten" skylten.

Vet inte om det märks men jag är ganska trött idag. Och om min humor är värdelös när jag är pigg och allert så blir den om möjligt värre när jag är trött. Viket kanske märks i följande blogginlägg. Och om du heldre vill läsa lite vettiga bloggtexter så rekomenderar jag dig att inte läsa min blogg. Allt jag skriver är fullkomligt onödigt och irrelevant.. Nu är ni varnade.

Finslipade Tenkniker.

Ikväll har jag två mycket viktiga uppdrag.

Nummer ett: Kika på veckans Gossip Girl. Livsviktigt. Hur människan överlevde utan Gossip Girl är ett olöst mysterium.

Nummer två: Bli om möjligt ännu bättre på Donkey Konga.

Jag har så mycket viktigt för mig.  

Mongot.

Tänkte förklara varför stackars Tessie kallas för Mongot...Men ord känns överflödiga, jag låter bilderna tala för sig själva.


Dagen Efter Dagen Innan.

Jag lovade ju att visa bilder på mina ack så vackra blomsterarrangemang. Och efterssom jag inte vill göra alla mina fem läsare besvikna så kommer här lite mobilbilder från jobbet. Skärpan är i en klass för sig.
image131

image132


Fredag.

Sandra är också trött. Hon sover på bordet. Mysigt. Lika mysigt som att ha Mongot i sängen. Det var trångt. Men mysigt.


.

Glömde jag säga att jag är trött?

Portad.

Igår blev jag hotad med portning från Valand. Det var en spännande upplevelse. Eller inte. Jag som uppförde mig exemplariskt. Pucko vakt. Men förutom den lilla incidenten var gårdagen trevlig. Blev väl lite, med stark betoning på lite, för mycket av det goda kanske. Det märktes när pengarna på kortet var slut. Så nu är jag pank och trött. Vill inte jobba idag. Vill inte, vill inte, vill inte. Jag tror inte att dem kommer vilja ha mig där idag. Jag är sleten. Och trött. Och mitt hår är fult.

Så. Nu när jag har skrivit detta ytterst ointressanta jätte nödvändiga blogginlägg så kanske jag skulle börja göra något vettigt. Som att göra klart stallet och åka till jobbet kanske. Eller inte.

Sista Valand.

Ikväll är det sista Valand för ett tag framöver. Litre trist. Men, men.
Idag gjorde jag bort mig på jobbet...För ovanlighetens skull liksom. Där står jag och Ida och skojjar med fula lådliknande krukor. Jag sätter en låda på varje bröst och låtsas att det är en bikini. Och när jag ed min fulaste plut-min och putigaste ank-rumpa med lådorna på tuttarna svänger runt ett hörn i butiken så krockar jag med en 40 årig man. Han kollar aningens konstigt på mig. Så jag lossar lådorna, sträcker på ryggen och säger artigt "Hej" till kunden. Jag ser hur han följer mig med blicken när jag går min Walk of shame in i planteringslokalen. Som tur nog så är jag inte en ältande människa (hrm), så jag släpper saken och skrattar åt det istället.

Vi pratade med in chef idag om att anmäla honom för sexuella trakasserier. Jag och chef nummer två pratade först om att anmäla honom för mobbning på arbetsplatsen, men jag kom fram till att sexuella trakassserier ger högre straff. Då säger chef nummer ett att han ska få domaren att gå emot oss istället. När jag då sa till honom att vi skulle beskriva honom som mannen i hatt och kjol...Ja ni läste rätt. Kjol. Eller kilt som han vill kalla det, så blev han ganska tyst. Ha!

En dryg halvtimma kvar innnan bussen går. Jag hade tänkt hinna föra lite innan vi åker. Billig fylla är bra fylla. Men det ser negativt ut på den fronten. Hon det där vita strecket är nämligen inte ens halvfärdig än. Jag tror att jag har hittat någon som är mer tidsoptimist än vad jag är. Om det nu är möjligt.

...

Lägger upp bilder på våra vackra blomsterarrangemang senare idag, eller imorgon...Eller när jag hittar usb-sladden till telfonen. För visst vore det jätte intressant och se våra vackra kreationer...Eller inte.

Onsdag.

Om ni någon gång vandrat in i en blomsterbutik och kikat på alla välskötta blommor och tänkt: Hur gör dem för att hålla sina blommor så här fina. Jo det ska jag berätta för er. Dom anställer en massa ungdomar som får spendera sin lediga tid med att plocka blomblad, plantera om, glansspraya och på alla andra sätt sköta om blommorna. Blommorna är typ mer välskötta än vad jag är. Jätte kul arbete. Verkligen. Speciellt om man har såddär några tusen blommor i butiken. Men jag klagar inte. Nej, nej, nej...Det finns ju dem som har det värre. Som barnarbetarna i Kina. Kanske. Eller möjligtvis Rangsellsarbetarna:)

Annars har jag och E roat oss med att göra 56 stycken blomsterarrangemang. Det tog oss runt 5 timmar. Jag kände mig lite som en fabriksarbetare. Kruka, leka, jord, klätterväxt, julstjärna, hyacint. Kruka, leca, jord, klätterväxt, julstjärna, hyacint. Kruka, leca...Ni förstår vinken.

Ska aldeles starax iväg till stallet. Har lagat lita mat till familjen och Sandra...Måste ju göda lilla S lite. Hom har ben som tandpetare. Det är annat med mina stabila stammar! Eftersom det är terminsavslutning i stallet idag så blir det nog lite gymkhana(har jag nämnt att jag är självmordsbenägen?) sedan hem och vänta på att ladette to lady ska börja :) Kanske vore bra om jag han duscha också. Det är ju säsongsavslutning på Valand imorgon. TRIST! Men studentklubben flyttar ju till onsdagarna och Deep istället, så vi lär väl överleva. I alla fall så vore det kul att vara lite fräsch imorgon, och efterssom jag jobbar till 6 så får jag försöka hinna måla naglar och allt idag. Jag är seg. Jag skulle aldrig hinna färdigt imorgon om jag inte började idag :P Ja, ja...

Och som den extrema tidsoptimist jag är så börjar det än en gång bli lite bråttom. Åker till stallet om ungefär 20 minuter och jag måste byta om och spela lite Konga :D Besatt!

xoxo

Dagens Horoskop.

 JungfrunTur
En dag som verkligen inte lämpar sig för något som har med tur att göra. Det enda som är positivt är väl att det inte kan bli mycket värre.
 Hälsa
Din hälsa bör vara god, men samtidigt känner du dig inte särskilt energisk. Du promenerar hellre än tränar hårt.
 Ekonomi
Du kan ha lätt för att måla din ekonomiska situation i alltför ljusa färger. En viss eftertänksamhet skulle inte skada.
 Arbete
Mycket känns enkelt när det gäller jobbet. En riktig utmaning skulle få dig att känna större lust till arbetet.
 Kärlek
Ett mål som du länge eftersträvat finns nu i sikte. En positiv gest från en kär vän värmer ditt hjärta.
 Relationer
Idag bör du inte låta vänner boka upp dig på för mycket. Du behöver litet tid för dig själv.


Den förvirring du har känt under de senaste dagarna tillhör det förflutna nu. Du är i fin form, vaken och engagerad. De flesta av dina tidigare beslut har visat sig vara sunda - nu har du möjlighet att ordna ytterligare några detaljer för att allt ska vara perfekt.

Skryt Och Gnäll.

Läste precis igenom min blogg, och insåg att det enda som står i den är en massa skryt och gnäll. Att någon är så dum så att man ens orkar läsa den är ju ett under :)

Donkey Konga.

Jag är grym på Donkey Konga. Jag har övat hela eftermiddagen. Och nu är jag grym. Veni, vetti, vicci...I came, I saw, i conquered. Jag är grym!


Självsympatiker.

Vet inte ens om det är ett ord. Men om det är ett ord, då är jag nog en sån.

Note To Self.

*Komma ihåg att hämta chefens barn imorgon innan stallet!

Idag har jag ännu en gång varit ute på självmordsuppdrag. Vilket med andra ord betyder att jag umgåts med Sandra. Jag och Hot (Snuffe, Göte, Pucko...Kär häst hat många namn) hoppade 1.20...Vilket är nytt personbästa. Det roliga var att jag var helt övertygad om att det bara var 1.10. I vissa situationer kan det löna sig att inte ha alla fåglarna i holken. S satte också nytt rekord. Hon tyckte att hon hoppade 1.45, men jag som höjde är övertygad om att det var 1.50. Sedan blev det ett femstuds också. Jag tyckte nog att det var roligare än vad Snuffe tyckte :) Jag invaderade stackars Sandras hus igen igår. För fjärde gången på en vecka. Yeah, yeah. Somnade tidigt i soffan med Mongot i knäet. Mysigt! Och nej, Mongot är inte Sandra, Mongot är en hund.

Fick en lite vision tidigare när jag stod på jobbet. Diskussionen mellan oss i personalen gled in på cocosnötter och Piña Colada. Jag såg mig, Sandra och Natali lite halv dragana(läs: dyngraka) på ett plan till Thailand. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir av. Får skicka en låda pepparkakor till pappi så att han blir snäll(are). Kanske ska skicka två för säkerhets skull.

image130
Det andra mongot, även kallad Sarah.

Tisdag.

Jag har hoppat 1.20. Jag är cool.

Rubrik.

Hur mycket känner Lina för att jobba imorgon...Svar: Inte alls! Jag hoppas att det är någon trevlig att jobba med. Det är döden att stå där ensam. Känner att positiviteten alltid sprudlar alltid i min blogg. Oh yeah!

På fredag fyller Saa år. Så då hoppas jag på att det blir av med utgång på lördag. Och hoppas att lilla kungsbacka är livat. Okej, livat var väl att ta i...Jag hoppas på att det inte är helt tomt. Chansen att det är folk ute är inte så stor. Näe, nu blev jag sådär negativ igen. Måste sluta med det. Positiv, positiv, positiv. Åh...det fungerade ju nästan. Orka vara positiv när man kan vara negativ och hatisk :P Yeah, yeah.

Glögg kvällen igår var trevlig, men jag var så grymt trött. Årkade hålla igång till halv tolv eller något, sedan ville jag bara sova. Jag är en trist vän S, jag vet... Men så kan det gå ibland. På hemvägen kom jag fram till att det inte finns något goare ställe att sova på än på bussen. Lite musik på och luvan över huvudet. Underbart!

Fick köpt två av mina julklappar idag. Starkt jobbat. Köpte lite grejer till mig själv också när jag ändå var i farten. Lite kläder och Donkey Konga! :) Så nu har jag suttit hela eftermiddagen och spelat. Yey! Det var grymt längesedan jag spelade det sist! Annars har dagen varit relativt händelselös. Var tvungen att julstäda lite. Trist att städa. Kul att ha det fint. :)

Shrek The Halls.

Jag älskar Puss in Boots. Han är min idol.

Hata Västtrafik.

Där springer vi, jag och S, för att hinna med bussen. När S är framme vi dörren flinar chauffören åt oss och kör iväg. Pucko, pucko, pucko! Fy för busschaufförer. Fy för bussjävlar. Fy för västtrafik. Så nu blir det till att vänta en timma till. Dricka lite vin. Blogga lite. Fy för västtrafik. Kanske att jag till och med skulle hinna sminka mig färdigt... Eller inte.  

Glöggkväll.

Ikväll blir det glöggkväll hos S kompis L. Nice, nice. Synd bara att jag inte gillar glögg :) Åker till S om en halvtimma eller något. Tidsoptimist, oh yeah! Jag sitter fortfarande i myskläder med handduk runt huvudet. Tur att jag inte har någon buss att passa! Jag har nämligen varit duktig och lagat mat åt familjen i byte mot att lilla mammi kör mig till S. Fair deal!



Imorgon ska jag hinna köpa alla mina julklappar och kika på S när hon blir klubbmästare!
Klubbmästargrejen = Kul! Julklappar = Trist! Yeah, yeah.  

Fredagens utgång.

Drog en liten runda till kungsbacka igår efter julbordet. Tänkte att vi kunde visa lilla H kungsbacka by night...Oh yeah! Så vi sätter oss på pianobaren och pratar då plötsligt mister Q kommer fram och slår sig ner med förklaringen: "Mina vänner är ute och röker och jag ville inte stå själv här inne och se dum ut, så jag sätter mig med er och ser dum ut i stället."... Okej. Så pratar vi lite och jag berattar att N, H och jag är kusiner. Då säger han något i stil med: Men ni kan ju inte vara kusiner, du är ju blond! Glömde jag berätta att H är halv-indier...Och det enda han tänker på är min hårfärg. Bright kille den där!



Annars så har det varit jobb på schemat idag. Allt gick bra, tills jag klippte mig själv i fingret. Smidigt...Mycket smidigt. Jag har ungefär lika mycket kroppskontrol som en enbent get. Säger det allt eller. :)
xoxo

Vad Har Hänt Med Valand.

Igår var vi, precis som alla andra torsdagar, på Valand. Men hela stämningen var skum. Inte alls kul. Konstigt folk. Konstig musik... Kanske är det jag som är konstig?! Näe...Så kan det inte vara. I vilket fall som helst så var det trist. Jag som hade sett fram emot både utgång och blinkers i TVÅ veckor. Illa! Fast lite blinkers blev det ju i och för sig. Abstinensen har släppt aningens. Tur att man fick ut något av den annars misslyckade kvällen.

Som tur är så har jag ju S att skämta med om alla tragiska människor. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Så sant som det var sagt!



Min andra vän S, känner aldeles för många S men så kan det vara, har precis flyttat upp till Åre för att säsonga. Hon kommer inte hem förrän i slutet av april...Trist för mig, men kul för henne att komma iväg och slippa kba ett tag! I vilket fall som helt så ringde hon mig lite tidigare idag medans jag stod i duschen. Eftersom jag inte vill missa hennes samtal så fick jag göra en Sandra, så att säga :) Kul att höra av henne i alla fall!

Snart bär det av till julbord. Jag åt precis lunch, vilket var ett ganska dumt drag, men jag är inte känd för min inteligens direkt.
xoxo

Dagens Motto.

Skjut inte upp till imorgon, det du kan få någon att göra åt dig idag.

Hur Man Äter Nötter.


Thank God It's Thursday.

Då var det torsdag igen. Våran bestämda utgångs dag. Våran bestämda Valand dag. Det är aldeles för torsdagar i veckan. Nu börjar dock de kämpiga frågorna hopa sig...Som vad man ska ha på sig? Hur man ska komma hem? Livet är svårt ibland :)
image125

Onsdag

Jag är, precis som ALLA andra år, segast i världen med julklappsshoppingen. Just nu har jag tre lediga dagar kvar innan jul. Och på dem ska jag hinna köpa alla mina julklappar. Japp, ALLA! Jag har inte köpt en enda. Det är illa! Jag skulle vilja skylla det på någon...Men för tillfället kan jag inte komma på något offer. Det skulle vara S då möjligtvis. Hon brukar beskylla mig för de mesta av världens orättvisor, så det är väl inte mer än rätt att detta är hennes fel :P Det får bli en snabb rush till lilla kungsbacka imorgon. Operation akut julklappsshopping! Coolt.

Nästa vecka blir det till att genomlida julhetsen i blomsteraffären. Jippie. Jag måste vara undermedvetet självmordsbenägen. Jag både umgås med S och jobbar i blomsteraffär...Det är ett under att jag överlevt såhär länge. Mina extraliv är slut.

Hade ett extremt godissug igår. Vilket resulterade i att jag åt upp hela min chokladkalender. Tur att jag har ett par stycken, Fördelen med att vara barn till separerade föräldrar. Man får dubbla upplagor av allt. Yeah! Ett annat plus är ju att lilla pappi bor i Thailand och för att träffa honom måste jag åka dit till solen och värmen. Kämpigt värre...Jag vet. Men vad gör man inte för att träffa sin pappa. :)


My way, the Thai way

Längtar.

Duran Duran - Falling Down


Fågelholk 127

Jag har skaffat mig en ny brevvän. Han bor i en holk. Holk nummer 127. Jag träffade på honom när jag var ute med och ponnyn i skogen. Där på ett träd, mitt i ingenstans, satt en liten holk. På holken stod det 127 med stora siffror. Varför skulle någon adressmärka en fågelholk? Om det nu inte är så att den lilla fågeln som bor där känner sig ensam och övergiven nu på vintern och längar efter någon att skriva till. Så när jag kommer hem ska jag skriva ett litet brev till min ensamma stackars nyfunna vän. Fågeln i holk nummer 127, Galoppbacken Kullavik. Nice!



Idag var jag ute på annu ett självmordsuppdrag. S tyckte att vi skulle rida till galoppbacken så att hästarna skulle få springa av sig lite. Senast vi var där hade jag en nära-döden upplevelse, och jag lovade mig själv att aldrig utsätta mig för den tortyren igen. det gick bra...Tills idag. Men eftersom att jag är kapabel till att skriva detta inlägg så har jag ännu en gång, mot all förmodan, överlevt. Annars är denna tisdag precis som alla andra. Jag har lagt beslag på stackrs S dator medans hon lagar mat. Sedan bär det av till nästa stall. Jippie! :)
xoxo

Måndag

Vaknade i morse av att jag trodde att det regnade in igenom taket. Det visade sig vara min näsa som fått sig en törn och sprutade blod. Yummy! Tur att jag är söt med papper i näsborrarna :P Jag älskar bra starter på dagen! Det får en verkligen på bra humör :)  Sedan har jag tydligen i något svagt ögonblick lovat att jag ska gå på min lillasysters cabaret. Det där med viljestyrka och kraften att säga NEJ har aldrig riktigt varit min grej... Nice, nice. Så där har jag nu i x antal timmar suttit och lysnat på små barn som sjunger och spelar instrument. Det var en jätte bra show. Det bästa av allt var att det tog slut.

Vi hade ju luciauppvisning i stallet igår. Vår julkadrilj gick över förväntan! Efter att bara övat två gånger, så hade vi räknat med en katastrof. Men nej då. Hela progremmet blev genomridet utan några större incidenter. Sedan blev jag dock attakerad av lilla O som behövde någon som höll hennes häst under luciatåget. Jaja, tänker jag och anmäler mig som frivillig. När jag väl står där, med grimskaftet i handen så påpekar A att ALLA måste sjunga med i sångerna. Jag sjunger inte. Om jag inte är ensam hemma, eller har förvanat alla i min närhet. Jag har ingen sångröst. Jag kan inte ta en ton. Men där stog jag i alla fall, och sjöng med i lucia sångerna. Jag kunde bara fösta versen i de flesta av sångerna, så jag sjöng samma vers hela tiden :) När tåget var över kommer R fram till mig och påpekar att det bara var mig man hörde. Oh Yeah! Tack världen.

På torsdag är det luciafirande på Valand! Yey! Grymt roligt. Jag, S och Valand. En säker kombo :) Får se om det blir så att jag färgar håret innan dess. Vore ganska gött att få det gjort! 

Jag, N och S har börjat planera en resa till Thailand lite smått. Om allt går som planerat(vilket det sällan, läs: aldrig, gör när jag är inblandad) så drar vi till värmen i slutet av januari och stannar där i tre veckor. Det vore verkligen helt underbart! Och väldigt välbehövt för oss alla tre! :) Jag är trött på att vara blek. Det har nu gått så långt att jag inta kan ha på mig vita kläder utan att folk tror att det är en kroppsstrumpa. Illa! Ska dock inte göra samma misstag som senast i Thailand då min kära pappi så åt mig att jag kunde sola utan solkräm och jag löd hans råd. Jag var röd. Och Svullen. Inte roligt. Inte roligt alls. 
xoxo

Gem i håret.

Förutom det faktum att jag är sjuk och tyker grymt synd om mig själv, så hade haf haft en relativt bra dag...Tills min kära syster yster fick för sig att sätta upp mitt hår med ett gem. Ett GEM. Ingen bra idé. Bye, bye håret...typ. Illa! Så nu tycker jag ännu mer synd om mig själv  och mitt hårlösa huvud :)

Att vara förkyld är dock det värsta jag vet! (Jaja, nästan iaf) Näsan rinner värre än niagarafallet och man hostar och grejar. Blä! Jag jobbade ju hela helgen också. Fy fasiken för att jobba i blomsteraffär runt advent. Det är rent ut sagt livsfarligt. De kära kunderna slåss om föremålen i affären. De ställer in sin radar på det objektet de vill ha, och sedan gör det allt för att få det. Även om man offrar ett och annat stackars butiksbiträde(jag) på köpet.

Och som det inte vore nog så köper dem fula arangemang som dem har fixat själv...Sedan så kommer dem till mig i kassan och säger saker som: Visst matchar rött  med chock rosa och lime grönt?!? Kan vi slå in det i lite turkost papper? Men guuud vad fint det blev! Mhm...
...
Jag mår dåligt av fula blomster-arangemang...Min mage vänder sig, och jag får kväljningar...Kanske det beror på vinterkräksjukan och inte blomster-arangemang. Blä! Näe... Det är nog färgcraschen som gör det. Jag skyller mitt dåliga humör på smaklösa kunder. Allt känns ju alltid så mycket bättre om man kan skylla det på någon annan.    xoxo

Whoa Britney!


RSS 2.0