Thailand Dag 8.

Jag lever. Knappt. Men jag lever.
Idag har vi gopplat på elefanter, och badat i vattenfall. Mycket spännande. Ska aldrig mer klättra upp till Lamais vattenfall. Värmeslag och sjukt långt! 

Thailand Dag 6.

Resan hit gick ju bra. Förutom att det var sjukt segt att vänta på arlanda, men det funkade. Vi fick även fixat så att vårat bagage skulle hamna i bangkok ist för phuket, så skulle vi kunna ta ett plan från bangkok till samui och slippa en flygväg. Ganska gött. Grejen var bara det att dem inte kunde lova 100 procentigt att bagaget inte skulle fortsätta till phuket i och med att vi checkat in det på landvetter och vi kom på denna genialiska ide på arlanda. Vi chansade.

Sedan kom 10 timmar på ett flygplan. Hade varit sjukt tråkigt om det inte vore för det faktum att det var fri konsumtion utav alkoholhaltiga drycker och våran söte resekamrat. Vi lyckades få i oss en del vodka-juice :P Kabinpersonalen var sjukt trevliga och vi hade två olika rätter att välja mellan till båda måltiderna. Lyx. Aldrig mer charter till thailand säger jag bara!

Kom sedan fram till bnkk airport och sprang som tokar för att dubbelchecka med bagaget. Personalen där var supertrevliga och fixade så att väskorna hamnade direkt på planet till samui. Visade sig att sötaresekamraten, M, även han skulle med planet till samui. Inte helt fel ;P

Sitter i väntehallen, och hela rummet är fullt utav indier. Kollar på våra biljetter och det visar sig att jag och natali inte sitter brevid varandra. Kommer på planet och hela högra sidan längst bak är full utav indier, förutom en tom stol intill ett fönster. Gissa vems? Ingen höjdare.

Kom sedan fram till samuis flygplats och väntade på bagaget. Det var bara det att det inte kom. Vi väntade, och väntade och alla andra fick sina väskor. Tillslut kom en ur pesonalen och stängde av bandet. MARDRÖMMEN!!! Så jag frågade honom vart våra väskor var och han sa att det inte fanns några mer. Då ringer hans walkie talkie och det visar sig att våra väskor hamnat på fel plan men att det finns på flygplatsen. Så slutet gott allting gott. 

Nu sitter jag här. Klockan är runt halv nio på kvällen. Det är sjukt varmt och jag är fortfarande trött efter gårdagens utgång- Jäkla vattenpipa :P Så nu ska vi snart sova. Har precis ätit middag, the thai way. Vilket betyder att man bestället in  massa rätter att dela på. Ganska nice faktiskt :D

Nighty, nighty 

xoxo
 

Thailand Dag 1.

Första dagen avslutad i thai. Har legat vid poolen och varit sjukt trötta. Imorgon ska vi göra abslout ingenting. Och samma sak gäller för de kommande tre veckorna. Drömmen :P

Tisdag.

Vilket betyder att jag åker till Thai imorgon. Alldeles för snart. Har inte alls hunnit med allt jag borde. Imorgon lämnar jag bort katterna, litar inte helt på att sambo tar han om den. No offence S.
Ska sedabn till lilla kungen och köpa det sista.
Sedan promenera med M, och sedan jobbet.
Slutar vid 8 och då kommer Natta och hämtar mig, så åker vi ut till onsala. Ska packa och tvätta det sista. Ladda ner lite mer musik som jag har blivit tipsad om idag. Sedan sova några timmar. Sen är det dags. Mot landvetter, och mot Thai. Bye, bye sverige.

Tiden går alldeles för snabbt!

And By The Way.

Bara för att fira att jag snart åker så är det strandbakgrund som gäller på lille bloggen :)

Linan Goes Thai.

På onsdag drar jag. För tredje året i rad bär det iväg till Thailand och Koh Samui. Börjar bli lite stressad. Har inte börjat packa...eller ens skrivit en packlista. Jag skriver alltid listor. Det är min thing. Men nope. Not this time. Får skriva en typ nu :) Tre veckor blir jag borta. Vilket betyder maximal solbränna när jag kommer hem. Jag blir brun efter två veckor, så jag hoppas på pepparkaka efter tre.

Börjar bli såddär lagom trött nu. Började jobba vid 7 imorse, så jag har varit igång sedan strax innan 6. Låter som en drömm eller vad. Men jag måste hinna tanka ner all musik jag ska ha med mig. För om tre dagara åker jag. Om tre dygn så är jag nästan framme. Helt galet!

Det enda som är lite segt är flygresan. Våran flygtur går Gbg - Sthlm - Bkk  för att slutligen landa i phuket, där vi sedan ska ta oss till Samui. Och om jag inte är helt ute och cyklar så prickar vi in både Half- och Fullmoon party under denna resa. Kommer bli sjukt.

Nu måste jag återgå till musiknedladdning.

Några bra låttips någon?

Är i desperat behov av ny musik :)

xo

Damn You.

Jäkla T som fick mig att kika på Grey's Anatomy fram till 3 inatt. Nu är jag astött och måste hinna till systemet innan jag börjar jobba vid 1. Inte okej.

Och jag måste hinna se nya Grey's. Livet är stressigt.

Till Saa.

Till min "två shottar för en 20", smita in på krogen innan man var 18, efterfesta alldeles för blött och galet, toka utomlands bästaste vän i hela världen. Jag saknar dig Saa, och önskar verkligen att du vore med idag :(

Utgång Utan Saa.

Idag skulle jag och Saa gjort kungsbacka osäkert, precis som förr i tiden. Men nope. Det blev inte av denna gången heller. Vi är alldeles för dåliga på att ses.
Så nu sitter jag är med sambo, hanna, tina och tim och dricker aquatini. Ska möta upp maxigänget senare. Men det blir inte det samma utan Saa.

Mot odrägligheten och vidare.

Och 11 Timmar Senare...

Började 7 imorse. Försov mig. Hann ändå.
Skulle jobbat till2. Fick stanna till 6. Nu är jag trött och måste laga mat. Det suger. Take away kanske...? Upptäckte att mitt fina nyårsinlägg inte publiserats. Böh.

RSS 2.0