Thailand Dag 6.

Resan hit gick ju bra. Förutom att det var sjukt segt att vänta på arlanda, men det funkade. Vi fick även fixat så att vårat bagage skulle hamna i bangkok ist för phuket, så skulle vi kunna ta ett plan från bangkok till samui och slippa en flygväg. Ganska gött. Grejen var bara det att dem inte kunde lova 100 procentigt att bagaget inte skulle fortsätta till phuket i och med att vi checkat in det på landvetter och vi kom på denna genialiska ide på arlanda. Vi chansade.

Sedan kom 10 timmar på ett flygplan. Hade varit sjukt tråkigt om det inte vore för det faktum att det var fri konsumtion utav alkoholhaltiga drycker och våran söte resekamrat. Vi lyckades få i oss en del vodka-juice :P Kabinpersonalen var sjukt trevliga och vi hade två olika rätter att välja mellan till båda måltiderna. Lyx. Aldrig mer charter till thailand säger jag bara!

Kom sedan fram till bnkk airport och sprang som tokar för att dubbelchecka med bagaget. Personalen där var supertrevliga och fixade så att väskorna hamnade direkt på planet till samui. Visade sig att sötaresekamraten, M, även han skulle med planet till samui. Inte helt fel ;P

Sitter i väntehallen, och hela rummet är fullt utav indier. Kollar på våra biljetter och det visar sig att jag och natali inte sitter brevid varandra. Kommer på planet och hela högra sidan längst bak är full utav indier, förutom en tom stol intill ett fönster. Gissa vems? Ingen höjdare.

Kom sedan fram till samuis flygplats och väntade på bagaget. Det var bara det att det inte kom. Vi väntade, och väntade och alla andra fick sina väskor. Tillslut kom en ur pesonalen och stängde av bandet. MARDRÖMMEN!!! Så jag frågade honom vart våra väskor var och han sa att det inte fanns några mer. Då ringer hans walkie talkie och det visar sig att våra väskor hamnat på fel plan men att det finns på flygplatsen. Så slutet gott allting gott. 

Nu sitter jag här. Klockan är runt halv nio på kvällen. Det är sjukt varmt och jag är fortfarande trött efter gårdagens utgång- Jäkla vattenpipa :P Så nu ska vi snart sova. Har precis ätit middag, the thai way. Vilket betyder att man bestället in  massa rätter att dela på. Ganska nice faktiskt :D

Nighty, nighty 

xoxo
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0