Maskrosbarn.

Igår när jag cyklade hem från N så såg jag två små barn som lekte på cykelbanan. Det ena barnet plockade upp en maskros och blåste på den, och det andra barnet frågade vad hon önskade sig.

Tänk när det var så. När man kunde blåsa på en blomma, önska sig vad man ville och faktiskt tro på att det skulle slå in. Naivitet.

Jag vill vara liten igen.


Jag skulle önska att livet var lättare.


Vad skulle du önska?

image277

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag skulle onska att jag var hemma i Sverige!!
4 dagar kvar! Kram

2008-05-17 @ 06:48:57
URL: http://sarahjoh.blogg.se
Postat av: Sarah

Idag är du en dålig vän på 4 olika sätt;
1. Du vägrar ge mig ditt nya mobilnummer - jag kan inte skicka sms. Det är svårt att gissa ett helt mobilnummer, tro mig jag har försökt UTAN SVAR =P
2. Du kommenterar inte min blogg?
3. Du har inte skickat något mejl om hur du har det på jobbet, nu är jag snart hemma och du HINNER inte göra det, vilket betyder att du får BERÄTTA det hela.
4. Du uppdaterar inte bloggen. Tråkigt.

Men vet du vad? Jag gillar dig ändå. Och imorgon sätter jag mig på planet och flyger hem och jag LÄNGTAR! Hörs snart vännen.

Puss.

2008-05-19 @ 16:50:28
URL: http://sarahjoh.blogg.se
Postat av: Sanna

moahaha, har sett den beryktade bilden på hemsidan :D och som vanligt gör du en inte besviken, mmmmummss ögon godis ;) läste att det e mycket att göra på jobbet också (eftersom jag inte längre har något socialt umgänge så läser jag nämligen hur det står till med folk) patetiskt I know...men hetingar fanns det ju med på maxi!!! party party!

2008-05-20 @ 13:06:52
Postat av: Helan

Min önskan är att du tar dig i kragen och börjar blogga, å andar sidan kanske det blir fart på dig när du väl kommit till V igen....... UCH

2008-05-20 @ 18:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0